Se på karta

specialsortiment 

gav 132 företag inom detta område

ICA

Öppet

Mungårdsgatan 2142653 Västra Frölunda
logo

I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp och du får ett personligt bemötande. Välkommen till oss!

ICA Supermarket Enskededalen

Öppet

Dalens allé 512131 Enskededalen
logo

Välkommen till ICA Supermarket! En riktigt bra matbutik med personlig service, postombud och även uttagsautomat.I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

ICA

Öppet

Torget 557168 Malmbäck
logo

En ICA Nära butik med brett sortiment och service.

ICA

Öppet

(2.54)

Västra Svedengatan 1258273 Linköping
logo

Maxi ICA Stormarknad Linköping är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Hemköp

Öppet

(5)

Linneatorget 473450 Kolbäck
logo

Hemköp är en framgångsrik dagligvarukedja på framväxt. Idag finns ca 200 Hemköp-butiker i över hela landet. Hemköp är en del av Axfood AB och vårt mål är att skapa grunden för hållbar matglädje varje dag för våra kunder.

Givaudan North Europe AB

Hyllie vattenparksgata 12C21532 Malmö
logo

Vi hjälper kunder att förverkliga sin vision - att ge smak och doft för konsumentprodukter över hela världen.

ICA

Öppet

(4.67)

Hedströms väg 147295 Varekil
logo

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt, grönt och mejeriprodukter. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

ICA Supermarket Tibro

Öppet

(4.29)

Allétorget 854330 Tibro
logo

Vi är en ICA butik med brett sortiment av färskvaror, manuell delikatessdisk, grillat med egen kryddning, butikskök med egen tillverkning av smörgåstårtor, festfat, salladsbar m.m. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

Kalino Food AB

Öppet

Södergatan 1621134 Malmö
logo

Företagsprofil Kalino Food AB är ett dotterbolag till BHJ A/S. Vi arbetar med upphandling av färska och frysta köttprodukter. Våra huvudsakliga produkter är griskött, nötkött och kyckling. Vi gör affärer över hela världen och har ett starkt nätverk.

Hallens viltkött och skinnbutik

Stängt

Hallenvägen 1084591 Hallen
logo

Karesuando fritidsprodukter bildades 1999 av Birger Blomkvist. Han reste på marknader och mässor året runt och landet runt med Karesuando som utgångspunkt.Sedan 2003 har Jämtland varit hemmaplan, något mer centralt:)2014 gick även frun Ewa med i företaget som ombildades till AB.Sommare 2020 startade vi butik hemma på gården där vi fortsätter att utveckla verksamheten med mer eget hantverk samt viltkött och charkprodukter.

ICA Supermarket

Centrumvägen 174731 Alunda
logo

Det här hittar du i butiken: Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

ICA

Öppet

(5)

Västermovägen 1873249 Arboga
logo

Välkommen till ICA Supermarket Asplunds! En mysig mataffär med kunden i fokus, snabba kassor och en stor lättillgänglig parkering. Vi ses i butiken!

DAVA Foods Sweden AB

Öppet

(5)

Storsvängen 653238 Skara
logo

DAVA Foods-koncernen består av nio företag som tillsammans hanterar ca 1,5 miljarder ägg per år. Koncernen bearbetar, packar och distribuerar färska skalägg och en lång rad kokta och pastöriserade äggprodukter och äggpulver.

ICA Supermarket Baronen

Öppet

(1.67)

Odengatan 4011351 Stockholm
logo

Välkommen till ICA Baronen!

Asien Trading

Möllevångstorget 1221424 Malmö
logo

ICA Kvantum Metro Täby Centrum

Öppet

(5)

Täby Torg 618334 Täby
logo

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

ICA Kvantum Skärholmen

Öppet

(3)

Skärholmsplan 112748 Skärholmen
logo

Med vårt breda etniska sortiment hittar du mat till alla och för alla tillfällen. Beställ varor från vår hemsida och få varorna hemkörda. Välkomna!

Moelven Skog AB

Skårevägen 6065350 Karlstad
logo

Moelven är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen.

ICA Banér

Öppet

(5)

Torstenssonsgatan 611456 Stockholm
logo

Ett personligt bemötande, bra färskvaror och ett anpassat och prisvärt sortiment. Vår butik har mycket att erbjuda från världens alla hörn och med ett stort utbud av färskvaror i våra manuella diskar. Kom in och besök oss, alla frågor är välkomna. Vi ses i butiken!

Berglunds Frukt & Partiaffär AB

Öppet

(5)

Hellebergs väg 4079533 Rättvik
logo

Berglunds Frukt & Partiaffär AB är en storköksgrossist med förstklassiga varor och personlig service. Du hittar företaget i Rättvik och de servar både stora och små kunder i hela Siljansområdet. De har varit verksamma i branschen över 100 år!

ICA Maxi

Öppet

(3.9)

Köpmannagatan 354954 Skövde
logo

Santa Maria AB

Råsundavägen 1816967 Solna
logo

Vi är störst i Norden på kryddor, grillprodukter och Tex Mex samt på Thai- och India-produkter. Vi skapar den rätta smaken!

Santa Maria AB, Warehouse

Kraftvägen 243437 Kungsbacka
logo

Vi är störst i Norden på kryddor, grillprodukter och Tex Mex samt på Thai- och India-produkter. Vi skapar den rätta smaken!

Snellman Sverige AB (Carolines Kök & Mr Panini)

Öppet

Svarvarvägen 4B13238 Saltsjö-boo
logo

Vi är störst i Sverige på färsk färdigmat. Hos oss hittar du färska portionsrätter, paj och storpack. I Nacka strax utanför Stockholm ligger vår lilla matfabriken där vi sedan 2002 förverkligar vår bild av modern husmanskost. För oss innebär det främst att vara väldigt noga med kvalitet och äkthet. Det gäller förstås både oss och den mat vi lagar.

Lådnamacken

Svartsö Lådna 52713033 Gällnöby
logo

Vår minilivsbutik tillhandahåller drivmedel, livsmedel, gasol, båttillbehör samt driver ett enklare café. Välkommen!