Om ICA

Maxi ICA Stormarknad Linköping är ett kundvänligt och fräscht inköpsställe med allt under ett och samma tak. Hos oss hittar du ett komplett sortiment av mat och specialvaror som husgeråd, kläder, böcker, leksaker, media, hälsa & skönhet och mycket mer. Allt till priser du gillar!

Mingel, middag eller mottagning?

Ska du fira? Oavsett om det är firmafest, bröllop eller födelsedagsfest så har Maxi ICA Stormarknad Linköping maten för just din fest. Vad sägs om chark- och delikatessfat, smörgåstårtor eller plockmat? Vi gör allt för att festen ska bli lyckad.

Bra mat, varje dag.

Handla online från oss på Maxi ICA Stormarknad Linköping. Här kan du köpa hela veckans mat, och massor av andra bra saker. Förutom maten till vardag och fest erbjuder vi husgeråd, inredningsprylar och en hel del annat för hem och fritid här på nätet. Enkelt, tryggt och bekvämt!

Sortiment på ICA Maxi

På ICA Maxi vill vi förenkla din vardag genom att samla allt under ett tak. Självklart till riktigt bra priser. God mat, prylar till hemmet, Maxiköket och mycket mer!

Maxipris

ICA har i snart hundra år jobbat för att alla ska få en enklare vardag. Och på MAXI tycker vi att en enklare vardag innebär att du aldrig behöver tänka på priset. Vi på MAXI vet att det du handlar mest av allt är vardagsvarorna. Därför tycker vi att det är viktigt att de också har ett pris som gör att det blir skönare och roligare att leva livet. Av den anledningen har vi lågt pris på mängder av kända vardagsvaror, varje dag. Och för enkelhetens skull kallar vi det MAXIPRIS.

Men för att en vara ska få ingå i MAXIPRIS-familjen måste den ha det pris som plånboken gillar bäst. Så kolla efter MAXIPRIS-symbolen i våra butiker om du vill spara på kostnaderna men inte på matupplevelsen. Visst låter det bra?!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • ICA Stormarknader, Linköping - 1
  • ICA Stormarknader, Linköping - 2
  • ICA Stormarknader, Linköping - 3
  • ICA Stormarknader, Linköping - 4
  • ICA Stormarknader, Linköping - 5
  • ICA Stormarknader, Linköping - 6
  • ICA Stormarknader, Linköping - 7
  • ICA Stormarknader, Linköping - 8
  • ICA Stormarknader, Linköping - 9
  • ICA Stormarknader, Linköping - 10

ICA, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTornby Stormarknad AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande29.01.2001
Org.nr:5566059647
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall500000 - 999999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47112 Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Tomas LundvallOrdförande
Bo Tomas LundvallVerkställande direktör
Lennart HolmgrenLedamot
Ulf Peter M Johansson SkogströmLedamot
Ulf Jonas OhlssonLedamot
Bo Tomas LundvallLedamot
Bengt Rickard AnundHuvudansvarig revisor

Omdömen om ICA

Sivert Lundgren

mer än ett år sedan

Jag saknar information om butikens öppettider. Borde inte det stå angivet på hemsidan?

samad886

mer än ett år sedan

Dålig tillförlitlighet på onlinebetalningarna, saknas varor för ofta för att det ska vara ett smidigt alternativ.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Storhandlar alltid en gång i månaden men har börjat bli besviken att man då aldrig får ut nån bonus när man drar ica kortet varenda gång.?Annars är ja nöjd med det mesta av maten osv! Aldrig stött på otrevlig personal heller!

Lundgren

mer än ett år sedan

Handlar alltid på Tisdagar och då finns det aldrig någon personal placerad i fiskdisken? efter att ha väntat i 10-15 min, så får den andra personalen efter vissa påtryckningar leta upp den som har till uppgift att serva fiskdisken. Alltid samma visa?

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tycker butiken är riktigt bra man kanske hittar en mosad banan eller något annat men i stora hela tycker jag dom är bra.

Fantasten

mer än ett år sedan

Tycker att det är allmänt VÄRLDKLASS!!
Mycket bra personal och man hittar lätt varorna man ska ha.

Kosmetolog

mer än ett år sedan

Mycket märkligt att hitta mjölk som är 20-25% dyrare från lokala bönder som är packad i Hultsfred när det finns ca:85 lokala mjölkböndersom levererar mjölk till Arla i Linköping och Jönköping till ett mycket lägre pris. -Det rimmar verkligen illa att utge sig för att vara lokala producenter när den mjölken inte ens är ekologisk. Kan det vara profithungern som styr?

Gunnar Bergh

mer än ett år sedan

Än en gång har Maxi lyckats spara ett antal tusenlappar genom att undvika att pensionärerna, som handlar på tisdagar, inte får del av "kundkortskvällens" rabatter, detta genom att lägga kundkortskvällen på torsdagen. Det är inte troligt att pensionärerna åker tillbaka på torsdagen för att få det av dessa rabatter, och det vet Maxi så väl.
Förra veckan löste man detta "pensionärsproblem" genom att en gåva började gälla på onsdagen. Fortsättning följer antagligen nästa vecka.
Gunnar

Mr Bran

mer än ett år sedan

Grym maxi butik. Nära fransk standard typ Carrefour och Intermarche.
Enda nackdelen är att det är underbemamnat i kassorna. Öppna fler!

Krister

mer än ett år sedan

Har handlat där och i en lokal icabutik i 20 år MEN ALDRIG MER!!! Personal och chefer måste ha bonussystem som belönar i att skita i kunderna FYYYYYYY Stog i dag i kö till den nya charken i 15 minuter för en grillad kyckling slut i hyllan i butiken. Personal 4st 2 st jobbade på medan 2st mest pratade med varandra efter 15 minuter kommer en kund och bryter av samtalet med personalen och sa att han skulle ha kyckling. Givetvis fick kunden gå före alla oss som stog i kö detta. Jag ville prata med en chef om detta och en äldre dam kommer fram och säger följande inte bra jag ska säga till dom... sen stack hon, jag han dock ge henne mitt icakort så nu börjar ett nytt liv med Hemköp och Citygross blir säkert bra där.

FA

mer än ett år sedan

Bra priser och öppettider. Trevlig personal.

Märta Svensson

mer än ett år sedan

I det stora hela en bra butik, förutom deras fruktavdelning som är mindre bra, där finns det ovanligt stora mängder av rutten frukt. (svagt)
Dessutom samma visa varje vecka??
Dålig kylning i kyldiskarna, vid smörgåsmaten (skinka) där ligger de färska förpackningarna gömda längst bak,så de skall bli av med det gamla först. Kolla datum stämpeln,ofta går det ut redan samma dag. (Skamligt)

Cecilia Vargvind Löfgren

mer än ett år sedan

Fick ringa FYRA gånger för att överhuvudtaget få nåt annat än tystnad i luren, när jag försökte nå kundtjänst. Förklaring från dem: när vi har mycket att göra svarar vi inte. Fine! Det kan jag acceptera och förstå... vad jag inte förstår är varför jag som kund bara skall få tystnad i luren? Vore det inte lämpligare med nån form av förklaring, typ: Vi har fn många kunder, försök igen!
Dåligt och irriterande.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

01336470001-336 47 00013-36 47 000133-647 00