Se på karta

snickare uppsala 

gav 675 företag inom detta område

Trädgårdsanläggare Hallblom AB

Libro Ringväg 3675228 Uppsala
logo

Vi på Hallbloms har stor yrkeskunskap och lång erfarenhet inom vårt arbetsfält. Vi utför alla typer av markarbeten och stensättningar samt parkanläggningar och parkskötsel. Förutom anläggningsuppdrag utför vi även smide och snickeri.

Underverket Fastighetsförädling AB

Alsikegatan 2B75323 Uppsala
logo

Vi som står bakom Underverket Fastighetsförädling AB är erfarna och entusiastiska entreprenörer som brinner för att hjälpa våra kunder att skapa, inspirera och utveckla hemtrevliga bostäder att vistas i.

2 Snickare AB

Sysslomansgatan 9B75311 Uppsala
logo

2 Snickare är ett byggföretag som idag består av ett högkvalificerat team av byggingenjörer, arkitekter och hantverkare. Vi besitter spetskompetens inom projektledning, bygglovsritningar och konstruktion. Vi är dessutom rikstäckande med bygglovshandlingar och bygglovsritnitningar! Vi arbetar i Uppsala och Stockholm med omnejd och våra kunder är både privatpersoner och företag. Kontakta oss redan idag för ett kostnadsfritt platsbesök, rådgivning eller offert!

Birkahus AB

Karin Månsdotters allé 15119391 Sigtuna
logo

Företaget finns i Sigtuna men välkomnar kunder från Uppsala.

BIRKAHUS AB är inte bara ett byggföretag. Vi på BIRKAHUS har byggt och renoverat hus sedan 1997 runt stor Stockholm och Mälardalen med omnejd. Företaget har sitt säte i Sigtuna och drivs av Patric Runnedal. Vi bygger inte bara hus. vi ritar, designar, tillverkar och bygger efter kundens egna önskemål. Och behöver ni personal så bistår vi gärna med det också i hela vårt avlånga land.

Andrés Måleri - Golv - Bygg

(5)

Bolandsgatan 15, G275323 Uppsala
logo

Andrés Måleri är ett familjeföretag som sedan 1994 utför alla slags målningsarbeten. Vår största kundgrupp är bostadsrättsföreningar och vi betjänar kunder i hela Mälardalen. Vårt huvudkontor ligger i Uppsala.

HZ Bygg AB

Verkstadsgatan 10M75323 Uppsala
logo

Våra snickare, målare samt betongarbetare erbjuder alla typer av tjänster inom rot-sektorn, främst riktat mot offentlig sektor och privata fastighetsbolag. Vi utför nyproduktion av kommersiella fastigheter, renoveringar samt anpassningar, om- och tillbyggnader av fastigheter.

Flottsunds Bygg AB

(3.5)

Gråmunkehöga 6874177 Uppsala
logo

Flottsunds Bygg AB är ett byggföretag som har sitt säte i Uppsala som utför byggnadsarbeten i Uppsala men även utför arbeten i Uppsalas omnejd.

ByggConstruct AB

Libro Ringväg 3475228 Uppsala
logo

Vi är specialiserade på entreprenader inom vård, skola och bostäder, samt byggservice. Vi renoverar, bygger om, bygger till och bygger nytt. Våra kunder är främst offentliga beställare inom stat, landsting och kommun, och större fastighetsägare och bostadsrättsföreningar.

Kano Bygg & Akustik

Libro Ringväg 34B75228 Uppsala
logo

Erbjuder alla typer av undertak och akustikarbeten. Utför såväl stora- som små jobb, från att byta fönster till att bygga nytt.

Vassunda Bygg AB

Berga 674191 Knivsta
logo

Företaget finns i Knivsta men välkomnar kunder från Uppsala.

Våra kunder är bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner. Vi renoverar kök och badrum, bygger garage, utför renoveringar, reparationer, om- och tillbyggnader. Även påbyggnad av övervåning och lösvirkeshus. Välkommen att kontakta oss för mer information.

VilchesAB

Kvarnängsgatan 2475420 Uppsala
logo

Vilches AB är en fullständig montagefirma som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom branschen. Vi har som målsättning att prioritera kvalitet och nära kundkontakt, istället för att bara fokusera på mängden av arbete vi utför. Vår främsta specialitet är inom kontorslandskap och skolmiljöer, men vi har även erfarenhet av att arbeta för privatpersoner. Vi riktar oss främst till företag, men vi är öppna för alla kunder som söker högkvalitativ byggservice

Rackarbergets Byggservice AB

Levertinsgatan 3875430 Uppsala
logo

Rackarbergets Byggservice AB har ett brett tekniskt kunnande och hjälper dig med byggnationer och renoveringar m.m.

Storvreta Plattsättning AB

(3)

Nyponvägen 874350 Vattholma

A. Lundkvist Bygg AB

Rasbo-Vallby 18074178 Uppsala
logo

Almunge Snickerifabrik AB

Spånhögsvägen 674172 Almunge
logo

Ett familjeföretag som startade år 1919. Från början var inriktningen bara snickeri. Då tillverkade man dörrar, toalettsitsar, köksluckor, möbler, mm. Sedan 1960-talet har vi tillverkat vår produkt boardlamell. I början på 1990-talet började vi även inrikta oss mer på byggvaror och idag har vi en fullt utvecklad brädgård.

Cleanday

(3.33)

Nytorpsvägen 3418371 Täby
logo

Företaget finns i Täby men välkomnar kunder från Uppsala.

Cleanday - rent och fräscht, helt enkelt. Vi är ett modernt och nytänkande familjeföretag som grundades 2005 i Täby. Vi hittar de lösningar som passar er och levererar kvalitativ städhjälp till nöjda kunder. Vi utför även kompetent och snabb fönsterputsning. Ring oss!

Am Fönsterrenovering AB

Bolandsgatan 975323 Uppsala
logo

Välkommen till AM Fönsterrenovering i UppsalaVi på AM Fönsterrenovering AB erbjuder en högkvalitativ fönsterrenovering till ett attraktivt pris. Med lång erfarenhet och moderna material kan vi återge era gamla fönster sin forna charm.

Slott Renovering & Städ AB

Kungsängsvägen 18A75323 Uppsala

Pl Montage & Inredning I Uppsala AB

Skomakargatan 1175434 Uppsala

Martola, Håkan

Liljegatan 19A75324 Uppsala

Tallegren AB

Almunge-Hagby 24374197 Almunge

Jansson, Christian

Skräddarbol 1274794 Alunda

Lillans Transport och Bygg AB

Valthornsvägen 4775650 Uppsala

Cli Clean AB

Uppsala

Saras Hushållstjänster I Sigtuna

Gläntvägen 475756 Uppsala