Se på karta
Kumla gårdsväg 3514563 Norsborg

Vår verksamhet är intriktad på specialsnickeri, inredningar av alla slag, enligt kundens ritningar och önskemål.

Krögarvägen 8114552 Norsborg

Skapa ditt drömhem med oss. Kontrahera ditt projekt med oss idag för att ta det första steget mot din drömrenovering. #nl#

Östervägen 3516955 Solna

5 (1)

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Norsborg.

MED SAMARBETE SOM LEDORDSamarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.Organisation med korta beslutsvägar.

Norsbro Sågmyravägen 3079330 Leksand

Företaget finns i Leksand men välkomnar kunder från Norsborg.

Råvaran, prima sågad fura eller måttanpassade fingerskarvade ämnen, köps från leverantörer i hela landet, men främst från närområdet. Produktionen består av hyvling och industriell ytbehandling och omfattar golvsocklar, foder, taklister, smyg- och täcklister, smygpaneler med mera av furu. Alternativt tillverkas profilerna av MDF-board. Förutom standardsortimentet tillverkas andra profiler och av andra träslag på beställning.

Bernströmsvägen 1614638 Tullinge

5 (1)

Företaget finns i Tullinge men välkomnar kunder från Norsborg.

Huddinge Tak & Bygg AB utför alla typer av takrenoveringar. Vi hjälper er att välja rätt tak som passar både ert hus och er smak.

Gullrands väg 7514564 Norsborg