Om Anders Byggare AB

MED SAMARBETE SOM LEDORDSamarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.Organisation med korta beslutsvägar.

Samarbete

När Anders Lövgren grundade bolaget 1990 slog han fast att "Vi gör det tillsammans". Med det menade han att vi ska måna om våra beställare, nyttjare, leverantörer och underleverantörer så att de trivs och fungerar i våra projekt. Tillsammans ska vi se till att driva projekt som håller budget, går enligt tidplan och överträffar kundens förväntningar. Det mottot lever vi efter än idag. Söker ni en byggentreprenör som är noga med kostnader, tid och kvalitet är ni hjärtligt välkomna till oss. Vi har lång erfarenhet av komplicerade projekt och många nöjda kunder. Tillsammans tar vi byggprojekt i mål.

Effektivitet & engagemang

Vi på Anders Byggare har lång erfarenhet av att projektleda och genomföra komplicerade om-, ny- och tillbyggnader. Vår organisation är effektiv och lättöverskådlig. Som kund till oss får ni en personlig kontakt i form av vår ”objektansvarige” som fortlöpande uppdaterar er om projektet. Dessutom finns våra arbetsledande snickare som stöd. Det övergripande kundansvaret har vår ”produktionschef”. Alla i teamet följer Anders Byggares system för att säkerställa en professionell produktionsprocess.

Inriktning

Anders Byggare är en byggentreprenör som vänder sig till professionella beställare. Vi är särskilt intresserade av komplicerade projekt. Vår specialitet är att bygga om och renovera under pågående drift. Behöver ni bygga om en lokal med särskilt känslig verksamhet? Med oss vid rodret behöver ni varken flytta eller stänga. Vi planerar våra projekt så att vårdmottagningar, operationssalar m.m. kan vara öppna som vanligt när de byggs om. Att lösa den här typen av utmaningar är vi specialister på. Det har vi många uppdragsgivare som kan intyga. Vi åtar oss alla sorters byggprojekt med leveranssäkerhet och ansvarar för allt som rör underentreprenörer, ekonomi, tider, material, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vårt kvalitets- och miljösystem är uppbyggt enligt ISO.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Anders Byggare AB Byggföretag, Solna - 1
  • Anders Byggare AB Byggföretag, Solna - 2
  • Anders Byggare AB Byggföretag, Solna - 3
  • Anders Byggare AB Byggföretag, Solna - 4
  • Anders Byggare AB Byggföretag, Solna - 5

Anders Byggare AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAnders Byggare Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.12.1989
Org.nr:5563753176
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch41200 Byggande av bostadshus och andra byggnader

Exekutiva befattningar/Administration

Eric Peter LöfgrenOrdförande
Lars Erik Patric HörnerVerkställande direktör
Linus Olov ThorbergLedamot
Mats Carl Ivar AnderssonLedamot
Lars Erik Patric HörnerLedamot
Ulf Gerhard KarlstenLedamot
Eric Peter LöfgrenLedamot

Omdömen om Anders Byggare AB

Andreas

mer än ett år sedan

kan man vara så trevlig och tillmötesgående som företagare?
Jag bad om tips och råd och gav mig ett väldigt seriöst och generöst erbjudande. Jag är så nöjd att jag valde detta bolag.

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

0882938008-82 93 80088-293 80