Om företaget

MED SAMARBETE SOM LEDORD Samarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens. Lång erfarenhet, engagerade...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-82 93...
Adress

Östervägen 35

16955 Solna

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

MED SAMARBETE SOM LEDORD

Samarbete, kommunikation & öppenhet är viktiga grundstenar i vår verksamhet. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga i vår organisations kunskap, engagemang & kompetens.

Lång erfarenhet, engagerade och kunniga medarbetare gör att vi har ett gott anseende och ett starkt förtroende hos våra beställare. Vi är noga med kostnader, tid och kvalitet. Vi tror på yrkesstolthet, långsiktighet och att rätt ska vara rätt.

Organisation med korta beslutsvägar.

Samarbete

När Anders Lövgren grundade bolaget 1990 slog han fast att "Vi gör det tillsammans". Med det menade han att vi ska måna om våra beställare, nyttjare, leverantörer och underleverantörer så att de trivs och fungerar i våra projekt. Tillsammans ska vi se till att driva projekt som håller budget, går enligt tidplan och överträffar kundens förväntningar. Det mottot lever vi efter än idag. Söker ni en byggentreprenör som är noga med kostnader, tid och kvalitet är ni hjärtligt välkomna till oss. Vi har lång erfarenhet av komplicerade projekt och många nöjda kunder. Tillsammans tar vi byggprojekt i mål.

Effektivitet & engagemang

Vi på Anders Byggare har lång erfarenhet av att projektleda och genomföra komplicerade om-, ny- och tillbyggnader. Vår organisation är effektiv och lättöverskådlig. Som kund till oss får ni en personlig kontakt i form av vår ”objektansvarige” som fortlöpande uppdaterar er om projektet. Dessutom finns våra arbetsledande snickare som stöd. Det övergripande kundansvaret har vår ”produktionschef”. Alla i teamet följer Anders Byggares system för att säkerställa en professionell produktionsprocess.

Inriktning

Anders Byggare är en byggentreprenör som vänder sig till professionella beställare. Vi är särskilt intresserade av komplicerade projekt. Vår specialitet är att bygga om och renovera under pågående drift. Behöver ni bygga om en lokal med särskilt känslig verksamhet? Med oss vid rodret behöver ni varken flytta eller stänga. Vi planerar våra projekt så att vårdmottagningar, operationssalar m.m. kan vara öppna som vanligt när de byggs om. Att lösa den här typen av utmaningar är vi specialister på. Det har vi många uppdragsgivare som kan intyga. Vi åtar oss alla sorters byggprojekt med leveranssäkerhet och ansvarar för allt som rör underentreprenörer, ekonomi, tider, material, kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Vårt kvalitets- och miljösystem är uppbyggt enligt ISO.

Anders Byggare ABs utvalda länkar

Omdömen

A

Andreas

Mer än ett år sedan

kan man vara så trevlig och tillmötesgående som företagare?
Jag bad om tips och råd och gav mig ett väldigt...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Anders Byggare AB

Omsättning

55 293 tkr

Vinstmarginal

-6.40 %

Anställda

24

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Anders Byggare AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Anders Byggare Aktiebolag

Org.nr:

5563753176

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

41200 Entreprenörer för bostadshus och andra byggnader

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

06.12.1989

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08829380

08-82 93 80

088-293 80