Se på karta
Vintergäcksvägen 343445 Kungsbacka

5 (8)

Säkra Upp AB erbjuder totallösningar inom säkerhet med jour dygnet runt, från installation av dörr, montage av lås, utrymningsbehör, larm, passagesystem, tillgänglighetsanpassning samt övervakning av dörrmiljö. Säkerhet för er dygnet runt, året runt.Varmt välkomna att kontakta oss!

Norra Bockskärsvägen 243993 Onsala

Totalentreprenör inom bygg.

Lundegrens Gata 21A43433 Kungsbacka

Kreatum Bygg och Snickeri är ett byggföretag i Kungsbacka som bedriver en klassisk byggnadsverksamhet inom trä. Vi utför bygg- och snickeritjänster, stora som små. Vi är ett byggföretag med bred kompetens där noggrannhet och kreativitet syns i varje utfört arbete. Alltid med ett personligt samarbete, där din vision tillsammans med vår kompetens leder till ett resultat som du drömt om.

Kabelgatan 1643437 Kungsbacka

5 (1)

Söker du efter kunniga snickare med lång erfarenhet? Tum Bygg AB utför alla typer av byggarbeten åt både privatpersoner och företag som bland annat nybyggnation, om- och tillbyggnation, kontorsanpassningar m.m. Vi arbetar framförallt i Kungsbacka, Onsala, Åsa, Billdal och Kullavik.

Datavägen 55J43632 Askim

Företaget finns i Askim men välkomnar kunder från Kungsbacka.

Vi utför trapprenovering och dammfri golvslipning. Vi gör allt du kan behöva till din trappa eller ditt trägolv. Vi hjälper dig med allt från trappslipning, målning av er trappa, betsning (infärgning), eller inklädnad med nya steg i trappan. Vi utför dammfri golvslipning och har utfört många omfattande arbeten genom åren.

Vegagatan 1150635 Borås

Företaget finns i Borås men välkomnar kunder från Kungsbacka.

Fasadkraft AB är ett företag specialiserat på fasadrenovering i Göteborg med inriktning på noggrant murningsarbete. Vi har erfarna och pålitliga murare som har arbetat inom branschen i över 30 år. Vår expertis sträcker sig över olika typer av fasader, inklusive putsade fasader, tegelfasader och träfasader.

Smörhålevägen 543442 Kungsbacka

Kungsbacka El är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet inom både elbranschen och konsten att bedriva en välmående verksamhet. Kungsbacka El är en etablerad elfirma som håller hög kvalitét i alla led då bland annat planering, konsultation och kundkommunikation har stor betydelse för en nöjd slutkund.

Posta-johans väg 2343497 Kungsbacka
Guldgubbegatan 3K43433 Kungsbacka
Friskmans lycka 1143963 Frillesås
Fjälebovägen 1943499 Kungsbacka
Alelövsvägen 4343932 Onsala
Annabovägen 9343972 Fjärås
Klarinettvägen 16243447 Kungsbacka