Om företaget

Söker du efter kunniga snickare med lång erfarenhet? Tum Bygg AB utför alla typer av byggarbeten åt både privatpersoner och företag som bland annat nybyggnation, om- och tillbyggnation, kontorsanpassningar m.m. Vi arbetar...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0300-268...
Adress

Kabelgatan 16

43437 Kungsbacka

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Söker du efter kunniga snickare med lång erfarenhet? Tum Bygg AB utför alla typer av byggarbeten åt både privatpersoner och företag som bland annat nybyggnation, om- och tillbyggnation, kontorsanpassningar m.m. Vi arbetar framförallt i Kungsbacka, Onsala, Åsa, Billdal och Kullavik.

Vi löser allt för ditt bygge

Vi som jobbar på Tum Bygg är ett väl sammansvetsat team där var och en tar fullt ansvar för ett professionellt utfört arbete. Vi tycker att kvalitet i byggsammanhang inte bara är en fråga om tekniskt kunnande och att följa regelverket. Minst lika viktigt är den personliga och förtroendefulla kontakten mellan beställare och byggare.

Ett starkt nätverk av samarbetspartners

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. I perioder med stor beläggning tar vi hjälp av nära samarbetspartners för att klara arbetstoppar och olika specialarbeten. Därför kan vi lova att vi blir färdiga i tid – med fullgott resultat!

Vi har dokumenterad kompetens som byggarbetsmiljösamordnare enligt BAS-U och BAS-P.

Helhetsansvar för ditt byggprojekt!

Tum Bygg tar ett helhetsansvar för projektet, som totalentreprenör. Vi har huvudansvaret och samordnar allt som behövs för bygget – rörläggeri, kakel & klinker, gräv- och grundarbeten, måleri, glas, plåt och el. För varje projekt finns en arbetsledare och vi har alltid en nära dialog med beställare under hela projektet.

Vår styrka är vår flexibilitet, vi har förmågan att anpassa oss efter olika entreprenadformer och kunder. Det finns också en kreativitet på företaget och resurser att omsätta idéer till verklighet.

Vi åtar oss både totalentreprenader och delade entreprenader. Och vi kan ge dig fasta priser på allt. Vi utför små och stora uppdrag, från montering av ett fönster till totalrenovering av en villa.

För företag

Vi utför kontorsanpassningar, tillbyggnader och renoveringar åt företaget. Att bygga om på ett kontor eller företag under pågående verksamhet ställer en hel del krav på oss som entreprenör. Men genom god planering, lyhördhet och medvetenhet kan våra kunder hålla öppet precis som vanligt.

För privatpersoner

De flesta av våra uppdrag handlar om att utföra alla slags byggnadsarbeten för privata villaägare. Vi utför ofta renoveringar där det ställs höga krav. Det finns en hög kvalitetsnivå på företaget, vilket innebär att våra anställda lägger ner det där lilla extra på jobbet och lämnar inte förrän alla parter är nöjda.

Omdömen

N

Nybyggaren

Mer än ett år sedan

Trevliga och kunniga byggare. Det kändes helrätt ifrån byggstart till avslutandet

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Tum Bygg AB

Omsättning

62 073 tkr

Vinstmarginal

5.70 %

Anställda

25

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Tum Bygg AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Tum Bygg AB

Org.nr:

5566293584

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43320 Firmor för byggnadssnickeriarbeten

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

17.06.2002

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

030026844

03-002 68 44

030-02 68 44

0300-268 44