Om Tum Bygg AB

Söker du efter kunniga snickare med lång erfarenhet? Tum Bygg AB utför alla typer av byggarbeten åt både privatpersoner och företag som bland annat nybyggnation, om- och tillbyggnation, kontorsanpassningar m.m. Vi arbetar framförallt i Kungsbacka, Onsala, Åsa, Billdal och Kullavik.

Vi löser allt för ditt bygge

Vi som jobbar på Tum Bygg är ett väl sammansvetsat team där var och en tar fullt ansvar för ett professionellt utfört arbete. Vi tycker att kvalitet i byggsammanhang inte bara är en fråga om tekniskt kunnande och att följa regelverket. Minst lika viktigt är den personliga och förtroendefulla kontakten mellan beställare och byggare.

Ett starkt nätverk av samarbetspartners

Vi löser allt som har med ditt bygge att göra. I perioder med stor beläggning tar vi hjälp av nära samarbetspartners för att klara arbetstoppar och olika specialarbeten. Därför kan vi lova att vi blir färdiga i tid – med fullgott resultat!

Vi har dokumenterad kompetens som byggarbetsmiljösamordnare enligt BAS-U och BAS-P.

Helhetsansvar för ditt byggprojekt!

Tum Bygg tar ett helhetsansvar för projektet, som totalentreprenör. Vi har huvudansvaret och samordnar allt som behövs för bygget – rörläggeri, kakel & klinker, gräv- och grundarbeten, måleri, glas, plåt och el. För varje projekt finns en arbetsledare och vi har alltid en nära dialog med beställare under hela projektet.

Vår styrka är vår flexibilitet, vi har förmågan att anpassa oss efter olika entreprenadformer och kunder. Det finns också en kreativitet på företaget och resurser att omsätta idéer till verklighet.

Vi åtar oss både totalentreprenader och delade entreprenader. Och vi kan ge dig fasta priser på allt. Vi utför små och stora uppdrag, från montering av ett fönster till totalrenovering av en villa.

För företag

Vi utför kontorsanpassningar, tillbyggnader och renoveringar åt företaget. Att bygga om på ett kontor eller företag under pågående verksamhet ställer en hel del krav på oss som entreprenör. Men genom god planering, lyhördhet och medvetenhet kan våra kunder hålla öppet precis som vanligt.

För privatpersoner

De flesta av våra uppdrag handlar om att utföra alla slags byggnadsarbeten för privata villaägare. Vi utför ofta renoveringar där det ställs höga krav. Det finns en hög kvalitetsnivå på företaget, vilket innebär att våra anställda lägger ner det där lilla extra på jobbet och lämnar inte förrän alla parter är nöjda.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 1
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 2
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 3
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 4
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 5
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 6
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 7
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 8
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 9
  • Tum Bygg AB Snickare, Kungsbacka - 10

Tum Bygg AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTum Bygg AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande17.06.2002
Org.nr:5566293584
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall50000 - 99999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Per Anders EngelbrektssonOrdförande
Anders Staffan FritiofssonLedamot
Per Anders EngelbrektssonLedamot
Anna Maria ThorinSuppleant
Branki EngelbrektssonSuppleant
Lars-Inge Christer PerssonRevisor

Omdömen om Tum Bygg AB