Om Smålands Musikvaruhus i Nässjö AB

Smålands Musikvaruhus är en gammal anrik musikaffär med ett brett utbud av instrument. Vi säljer både nytt och begagnat och samtliga instrument levereras kontrollerade och justerade för att passa just dig. Vi har en förstklassig verkstad för både blås och stränginstrument.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Liknande företag i närheten

16.0 kmFlisby

Flisby

16.7 kmDamm o. Trädgårdstrivsel

Damm o. Trädgårdstrivsel

24.2 kmNey.se

Ney.se

29.6 kmDocent Decibel

Docent Decibel

Bildgalleri

  • Smålands Musikvaruhus i Nässjö AB Musikinstrument, Nässjö - 1
  • Smålands Musikvaruhus i Nässjö AB Musikinstrument, Nässjö - 2
  • Smålands Musikvaruhus i Nässjö AB Musikinstrument, Nässjö - 3
  • Smålands Musikvaruhus i Nässjö AB Musikinstrument, Nässjö - 4

Smålands Musikvaruhus i Nässjö AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Omdömen om Smålands Musikvaruhus i Nässjö AB

Johan Runsten

mer än ett år sedan

Sålde två gitarrer med hjälp av Jonas, mycket proffsig och trevlig att ha att göra med.

Viktor

mer än ett år sedan

Handlade ett notställ hos dom för ett tag sedan. Transportbolaget som skulle leverera klantade sig med följd att leveransen blev fördröjd. Efter kontakt med ”kundtjänst” hos Smålands Musikvaruhus fick jag hjälp OMEDELBART, de skickade ett nytt notställ med en annan transportör direkt o jag fick leverans dagen efter. Mycket trevligt bemötande och snabb hanering/lösning på ett problem som egentligen inte var deras fel. Mina allra bästa rekommendationer och en affär som jag definitivt kommer att återvända till.

Hans T

mer än ett år sedan

Bra priser, Kunniga på blåsinstrument

Mats

mer än ett år sedan

Mkt kunniga på reparationer.

Magnus

mer än ett år sedan

Köpte en tuba för ett par år sen som skickades med bussgods. Allt fungerade bra, snabb leverans och bra bemötande av ansvarige som skötte allt. Jag var nu intresserad av en till tuba som fanns begagnad hos smålands musikvaruhus och pratade igen med ansvarige. Vid första samtalet trodde han inte att han skulle hinna skicka den samma dag eftersom han ville se över den först men dagen efter skulle inte vara något problem. Han lovade att höra av sig men gjorde inte det. Jag ringde upp och frågade hur det gick. Då sa han att det var en bygel som fastnat som han skulle lossa på men skulle skicka den dagen efter. Efter helgen hörde jag av mig igen då han återigen inte hörde av sig som han lovade. Han sa då att han inte haft tid att fixa den, men skulle skicka den dagen efter. Den skulle komma till mig på ett dygn med dhl. Jag hörde av mig strax innan stängning dagen då leveransen skulle ske. Då sa han att det var mer att fixa med tuban än han först trodde. Han skulle verkligen försöka skicka den dagen efter. Idag ringde han upp (för första gången) och berättade hela sanningen. Tuban var utlånad och han hade inte fått tillbaka den. Den hade alltså inte ens funnits på plats när han hela tiden sa att han skulle fixa den, och när han upptäckte att det var mer att fixa än en bygel som satt fast. Jag hade inte tyckt det var konstigt om han hade sagt sanningen på en gång. Man undrar vad det är för människa som gång på gång blåljuger för en kund som har handlat dyrt instrument hos honom och dessutom tänkte göra det igen. Nu blir det inga mer affärer för min del hos denna oärliga människa.

Bengt Andersson

mer än ett år sedan

En riktig blåsinstrumentbutik!
Handla via hemsidan - snabbt & billigt.

KF

mer än ett år sedan

Snabb leverans bra priser trevlig personal

Bw

mer än ett år sedan

Bra butik med stort kunnande på blåsinstrument!

Sökord

Sökord saknas

Möjliga telefonnummerformat

03801062603-801 06 26038-01 06 260380-106 26076048483907-604 848 39076-048 48 390760-48 48 39076-0484839