Se på karta

musikinstrument 

gav 956 företag inom detta område

Andreasson Musik

Stängt

Odinsgatan 941103 Göteborg
logo

Andreasson Musik är en av Sveriges största musikaffärer och har över 60 års branschvana. Vår kunniga personal, vår höga servicegrad samt vårt personliga bemötande har gett oss många nöjda kunder.

Leja Maskinuthyrning Sverige AB

Öppet

Kalkstensvägen 2722478 Lund

Välkommen till din maskinuthyrare i Skåne! Leja Maskinuthyrning AB är ett företag med många års erfarenhet inom uthyrningsbranschen till bygg & anläggningssektorn. Vår ambition är att leverera fräscha och servade maskiner till rätt ändamål. Kontakta gärna vår kompetenta personal på filialerna för rådgivning till er arbetsplats.

Formue Sverige AB

Västergatan 121121 Malmö
logo

Formue Sverige AB är ett kunskapsföretag som arbetar aktivt med finansiell rådgivning till Sveriges förmögna privatpersoner, familjer och institutioner. Som oberoende rådgivare skapar vi unika lösningar för våra kunder.

Formue Sverige AB

Sankt eriksgatan 641105 Göteborg
logo

Formue Sverige AB är ett kunskapsföretag som arbetar aktivt med finansiell rådgivning till Sveriges förmögna privatpersoner, familjer och institutioner. Som oberoende rådgivare skapar vi unika lösningar för våra kunder.

Musicaoskarshamn

Stängt

(5)

Ringplatsen 257231 Oskarshamn
logo

Välkommen till Musica/Musica Blåsexperten! Musica är en musikaffär med ett brett sortiment av hög kvalitet. Tyngdpunkten ligger på gitarr och piano samt tillbehör till allt spelande. Musica är auktoriserad försäljare av Taylorgitarrer. Vi är en av Sveriges största uthyrningsbutiker för blåsinstrument med tusentals nöjda kunder sedan starten 1985! Våra kunskaper om blåsinstrument och långa erfarenhet av uthyrning ger dig som kund största möjliga trygghet i det fortsatta spelandet.

Jan Löfgren

Alsikegatan 2B75323 Uppsala
logo

Lider du av ett ostämt piano hemma? #nl#Ingen fara. Allt du behöver göra är att bjuda hem en pianostämmare så kommer det låta fantastiskt igen!

Robert Gustavsson Orgelbyggeri AB

Volontärvägen 2187162 Härnösand

Orgelbyggeriet grundades 1968 i samarbete med dåvarande Henry Gustavssons Snickeri, av Robert Gustavsson, det drivs nu av Kenneth Gustafsson.

Folkmusikens Hus

Stängt

Dalagatan 779531 Rättvik
logo

Vi sprider kunskap och intresse kring folkmusik och -dans, som spännande historia och som en kreativ del av nutida musikliv.

Musikpartner

Stängt

Spannmålsgatan 846130 Trollhättan
logo

Rämjes Eftr. Musik Radio TV

Karlsgatan 745230 Strömstad
logo

Litografiska Museet

Stängt

Sundby Gårdsväg 614191 Huddinge
logo

Litografiska museet visar litografins historia och den litografiska tekniken. Verkstad och utställningshall.

Falu Violinateljé

Daljunkaregatan 8C79137 Falun
logo

Svenska Violinbyggare Italiensk Tradition.

Viola Musik

Norbyvägen 10375645 Uppsala
logo

Stråkinstrument och tillbehör - stort utbud för alla behov. Fiol, altfiol, cello, kontrabas, stråkar, etuier etc.

Karlssons Musik AB

Äskebackavägen 1843972 Fjärås
logo

Välkommen att besöka Sveriges mest välsorterade butik med nya och begagnade dragspel & durspel.

Jonas Näslund, AB

Stängt

Wallingatan 3511124 Stockholm
logo

Vårt löfte är att förse musiker med de bästa verktyg för att förverkliga sina musikaliska drömmar.Jonas Näslund AB är nestorn inom Svensk träblåsreparation och försäljning. I över 3 decennier har vi särskådat, plockat isär och testat det mesta som går att hitta inom träblåsvärlden. Vi har lyssnat på våra kunders erfarenheter och har själv testat life on stage och kommit fram till vilken hardware som behövs för att ljuvlig musik ska kunna uppstå.Välkomna! Dries, VD

Palms Pianoservice

Sleipnergatan 4419554 Märsta
logo

Köper och säljer begagnade pianon och flyglar. Utför pianostämning och reparationer. Vi har erfarenhet av att arbeta med ambassader, kyrkor, kulturskolor, konsertsalar, och såklart privatpersoner.

Metropol Auktioner

Sveavägen 11611350 Stockholm
logo

På Metropol håller vi varje vecka auktioner med dekorativa föremål och bättre konst och antikviteter för de riktigt kräsna. Givetvis säljer vi även mindre exklusiva objekt, såsom prydnadsföremål, inredningsdetaljer, glas, silver och porslin m.m. Välkommen!

Toroton AB / Toro Lajos

Öppet

Lindhagavägen 5163347 Eskilstuna
logo

Examinerad pianotekniker, utför konsertservice, stämning, reparation, renovering av pianon, flyglar, cembalon, köp-försäljning-värdering, transport av dessa, experthjälp vid privata instrumentköp. Renovering av möbelytan - fransk polering, polyester-och cellulosa lackpolering.

Hellzephyr Musik AB

Stängt

Frelins gränd 1879430 Orsa
logo

Uffes Blås AB

Stängt

(5)

Älvdalsvägen 2966930 Deje
logo

I vår butik hittar du alltid flera olika instrument att provspela. Vår målsättning är att det alltid ska finnas något passande för såväl musiker som musikant. Butiken är uppdelad i tre avdelningar. Brassavdelningen, träblåsavdelningen och vår verkstad.

JP STORE

Stängt

(4.67)

Masthuggstorget 541327 Göteborg
logo

Vi säljer och hyr ut eventteknik som ljud, ljus, bild, scen och DJ-utrustning. Vi hyr ut till privatfester, bröllop, student, butiks-, företagsevent, filminspelningar, konferenser m.m.Välj en helhetslösning med utkörning, montering och tekniker eller hämta enkelt själv i butiken på Masthuggstorget, valet är ditt!Vi jobbar med kvalitésutrustning och anpassar oss efter kundens behov. Ett professionellt och personligt bemötande är vår målsättning och att du som kund är nöjd är allt!

Fredmans Musik - Helicon Blockflöjts-Centrum AB

Stängt

Storgatan 67B64330 Vingåker

Fiolbyggaren i Malmö

Öppet

(5)

Amiralsgatan 3121155 Malmö
logo

Försäljning av stråkinstrument, stråkar, etuier, fodraler och musikinstrumenttillbehör. Jag köper även in stråkinstrument. Utför alla förekommande reparationer på violin, viola, cello och bas. Även omtagling och reparationer av stråkar. Välkommen in!

Föreningen Ensjöholm

Ensjövägen 100-10460366 Norrköping

Ensjöholm är en ideell förening utan vinstintresse. #nl#Föreningen Ensjöholm driver idag 4 gruppbostäder med totalt 21 lägenheter samt daglig verksamhet med tillsammans 30 platser. Verksamheten är etablerad på två fastigheter med promenadavstånd emellan.

Karlshamns Pianoservice

Vångstigen 537433 Karlshamn
logo

Vi har över 30 års erfarenhet inom stämning , renoveringar och försäljning av flyglar och pianon.