Om Sinnets Kraft Terapi och Konst AB

Besväras du av stress,utmattning,eller behöver du hjälp att förändra dom negativa samspelsmönster.Då är du välkommen att boka tid hos mig. Mina behandlingsmetoder: Stressterapi, Konstterapi ,Mindfulness ,Walk and talk ,Stressterapi via telefon kontakt ,Coachning ,Gruppaktivitet inom stresshantering och mindfulness för företag . Alla behandlingar avslutas med en lugnande och djupgående energibehandling som ger din kropp styrka och välmående ,förbättrar cirkulation och energi m.m. Jag är certifierad Stressterapeut, coach och konstterapeut men även konstnär på fritiden. Jag har jobbat med människor under många år och under denna tid har jag sett hur stress har påverkat oss och våran samhälle negativt men också har jag själv blivit drabbad av stress och utmattning. Stress är bra, men om vi inte hanterar den på bästa sätt så kan det bli väldigt skadligt för våran hälsa. Så därför erbjuder jag dom här behandlingarna för att kunna hitta den styrka som vi behöver för att kunna hantera stressen på bästa sätt och leva en harmoni rikt liv fullt med glädje och livskraft. Men också hjälpa samhället till att bli en bättre plats, genom att när vi förändrar oss själva och hittar den sanna, lugna och harmoniska JAG då kommer automatiskt personerna i våran omgivning känna detta lugn och själva vilja hitta harmoni i livet. För att man kan inte förändra någon annan, man kan bara förändra sig själv!

Om mig:

Jag är certifierad Stressterapeut, coach och konstterapeut men även konstnär på fritiden.

Jag har jobbat med människor under många år och under denna tid har jag sett hur stress har påverkat oss och våran samhälle negativt men också har jag själv blivit drabbad av stress och utmattning.

Stress är bra, men om vi inte hanterar den på bästa sätt så kan det bli väldigt skadligt för våran hälsa. Så därför erbjuder jag dom här behandlingarna för att kunna hitta den styrka som vi behöver för att kunna hantera stressen på bästa sätt och leva en harmoni rikt liv fullt med glädje och livskraft. Men också hjälpa samhället till att bli en bättre plats, genom att när vi förändrar oss själva och hittar den sanna, lugna och harmoniska JAG då kommer automatiskt personerna i våran omgivning känna detta lugn och själva vilja hitta harmoni i livet.

För att man kan inte förändra någon annan, man kan bara förändra sig själv!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Sinnets Kraft Terapi och Konst AB Kroppsterapeut, Eskilstuna - 1
  • Sinnets Kraft Terapi och Konst AB Kroppsterapeut, Eskilstuna - 2

Sinnets Kraft Terapi och Konst AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnSinnets Kraft Terapi och Konst AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.02.2014
Org.nr:5569612376
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch96040 Kroppsvård

Exekutiva befattningar/Administration

Danijela KosticVerkställande direktör
Boris KosticVice verkställande direktör
Danijela KosticLedamot
Boris KosticSuppleant

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

016403242301-640 324 23016-403 24 230164-03 24 23016-4032423