Se på karta

kroppsterapeut 

gav 10000 företag inom detta område

Leg. Kiropraktor Jonas Svensson AB

(4)

S:ta Annagatan 353232 Skara
logo

Besvär i ryggen kan störa din hälsa på många olika sätt. En kiropraktor är specialist på att hitta och behandla dessa störningar.

Patrik Ragnarsson

Drottninggatan 2043241 Varberg
logo

muskeLHälsan Lena Hedman AB

Hjälmstavägen 418641 Vallentuna
logo

Välkommen till muskeLHälsan i Vallentuna! Jag arbetar med olika problem utifrån ett helhetstänkande där kropp, psyke och själ får lika stor plats. Det är viktigt att hitta en bra balans där de tre komponenterna jobbar som bäst tillsammans.

Hässlemassören

Stängt

Andra Avenyen 528131 Hässleholm
logo

Vår önskan är alltid att ha er i centrum för er bästa behandling. Och att ni går härifrån med en skön känsla av balans och harmoni.Vi erbjuder Svensk klassisk massage, Akupunktur, kinesiolgbehandlingar, reconnectiv och atlantean healing. Men även Feng shui-konsultationer och Qigong.

Stora Salongen Massage

Andra avenyen 328131 Hässleholm
logo

Vi är fem massageterapeuter /massörer som erbjuder er/ert företag behandlande eller avslappnade massage.

ProMassage Sverige AB

Stängt

Cirkelvägen 2812244 Enskede
logo

ProMassage är ett litet, men växande, företag i form av en sammanslutning av kvalificerade och kvalitetstestade massageterapeuter.Alla massörer är certifierade av Branschrådet Svensk Massage och medlemmar i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.Vi som arbetar på ProMassage jobbar med en professionell resultatorienterad form av massage där kundens hälsoutveckling står i absolut centrum.

Hälsan I Fokus Syd

Ekvägen 4624736 Södra Sandby
logo

Vill du få kroppen i bättre balans, må bättre och få mer energi? På Hälsan i Fokus erbjuder vi individuell kostrådgivning, hälsocoachning, lymfrådgivning och lymfmassage. Vi ser på helheten och skrapar inte bara uppe på ytan. Vi utgår från biokemin i kroppen och vad våra kroppar är skapta för. Tillsammans så hittar vi en långsiktig lösning för just dig.

Reflexibel

Stängt

Fjällgatan 23B11628 Stockholm
logo

Jag är utbildad kinesiolog, massageterapeut och zonterapeut, specialiserad inom andning och hållningskorrigering.Jag började min terapeutiska bana i början av 1990-talet då jag utbildade mig till zonterapeut och massageterapeut (som idag kallas medicinsk massageterapeut) och läste basmedicin på Axelsons Gymnastiska Institut. Från början av 2000-talet har jag ägnat mesta tiden åt terapiyrket. 2011 blev jag diplomerad kinesiolog.

Lifecare Massage & Kiropraktik i Eskilstuna

Snöbärsvägen 463348 Eskilstuna
logo

Lifecare har 20 års arbetslivserfarenhet inom massage, kiropraktikoch företagsmassage. Inom våra yrkesområden jobbar vi med en rad tjänster som laserterapi, koppning och lotorpsmetoden.Vi jobbar med och utför HLR-utbildningar ute hos kunder och i våra lokaler.Samtliga terapeuter på Lifecare är certifierade hos sitt branschförbund eller legitimerade av socialstyrelsen.Vi tillhandahåller våra tjänster mot företag och privatpersoner på någon avvåra mottagningar i Eskilstuna och Strängnäs.

Michael Persson Osteopat D.O.

Stängt

Fjällgatan 23B11628 Stockholm
logo

Osteopati är den ursprungliga och optimala formen inom Manuell Medicin Manuell betyder att redskapen vi använder vid behandling är våra händer. Medicin betyder "läkande" eller "att upprätthålla mänsklig hälsa" Vi har inom osteopatin många tekniker/metoder att använda oss av och kan på så sätt skräddarsy varje behandling så att den passar varje individ.

LPG Technovital

Gyllenstiernsgatan 1611526 Stockholm
logo

Technovital AB är ensamt representant för franska LPG Endermologie i Sverige och tillhandahållerapparatur, utbildning, teknisk support och hudvårdsprodukter från LPG.

Thermal Classic Beauty

Stängt

(5)

Åkerssjövägen 10 INNOVATUM46153 Trollhättan
logo

Thermal Classic Spa erbjuder ett stort utbud av behandlingar inom flera olika områden kopplade till skönhets- och hudvård.

Osteopat Tobias Åblad - Billdal

Stängt

Kungsporten 442750 Billdal
logo

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Osteopati är en mjuk behandlingsmetod där man använder händerna för diagnos och behandling(Osteopater behandlar de flesta typer av smärttillstånd) Välkommen!

Body Care

Handelsvägen 2412232 Enskede
logo

Fysiopartner Leg. Naprapat Göran Thorell

Stängt

(5)

Storgatan 32A58223 Linköping
logo

Fysiopartner erbjuder bl.a. naprapati, massage, hälsobemanning och coachning. Välkommen att kontakta oss!

Naprapathälsan AB

Stängt

Frödingsvägen 444331 Lerum
logo

Osteopaticentrum

Stängt

Yxhammarsgatan 850331 Borås
logo

Din personliga osteopat i BoråsBLI AV MED DIN SMÄRTA OCH STELHET- Förbättra din livskvalitet!Som Osteopat behandlar jag din kropp med skonsamma behandlingstekniker för att återställa kroppens funktioner och på så sätt hjälpa dig bort från smärta och stelhet till en öka livskvalitet. Läs gärna recensionerna på Google för att få reda på vad kunderna tycker.

Stranden

Krusegårdsgatan 46531 Nossebro

Oasen Wellnesscenter (Ahola, Ann Kristin)

Tallvägen 1214831 Ösmo
logo

Kraniosakral terapi kommer från Osteopatin och behandlar nervsystemet och så kallad fysiologisk stress. Smärta, trauma och/eller ständig stress kan begränsa kroppens vitalitet och självläkande förmåga. Taktil Stimulering är en mjuk, strukturerad beröring av huden och den har en Jag använder kallpressad oljor när jag arbetar och beröringen följer en bestämd struktur.

Lotorps Massage Och Friskvård AB

Kalkugnsvägen 1061230 Finspång
logo

Behandlande massage, andningsterapi (Lotorpsmetoden) personlig träning.

Håkan J Kropp & Själ AB

Postgatan 978231 Malung
logo

Acrius Uddevalla

Stängt

Kasenabbevägen 11B45150 Uddevalla
logo

Snabb och effektiv hjälp av specialister! Vi hjälper din kropp att prestera och fungera på bästa sätt. Om det så gäller att förebygga skador, skaffa en starkare kropp eller att bota en åkomma, så finns all kompetens du behöver under samma tak.

Aktiv Fysio AB

Stängt

(5)

Brogatan 1743130 Mölndal
logo

Hos oss arbetar åtta fysioterapeuter som har lång erfarenhet. Kompetensen finns inom idrottsmedicin, OMT, OMI, Mckenzie, akupunktur, medicinsk stötvåg, yrselbehandling. Numera erbjuds även ultraljudsdiagnostik. På mottagningen bedrivs Artrosskola.Aktiv Fysio har samverkansavtal med Västra Götalandsregionen vilket innebär 100 kr för ett besök samt avgiftsfrihet under 20 år samt om man är över 85 år. Vi har även avtal med flera olika försäkringsbolag gällande privat sjukvårdsförsäkring.

Widehammar Praktiken AB ( WiP )

Stängt

Storgatan 52B70363 Örebro
logo

På WidehammarPraktiken träffar du Magnus och Johanna Widehammar - i friskvårdens tjänst sedan 2004. Vi har arbetat med den schweiziska metoden AtlasPROfilax i Örebro sedan 2010. Förutom atlaskorrigering kan du boka behandlande massage och avstressande Taktil Stimulering hos oss. Vi ger även kurser i Mindfulness, både i grupp och enskilt. Det är vår sanna glädje att få göra livet ljusare för våra kunder.

Massörerna

Stängt

Södra Järnvägsgatan 49C93129 Skellefteå
logo