schwarzkopf 

gav 123 företag inom detta område

Headline

Stängt

(5)

Nygatan 17B90327 Umeå
logo

Årets frisörföretag i Umeå 2014. Drop in, tidsbeställning eller boka online? Vi på Headline är välutbildade frisörer som erbjuder dig en personlig service och vi väljer noggrant ut rätt produkt för ditt hår. Varje hår är unikt och har olika egenskaper. Välkommen till oss !

Sax & Kam

Stängt

(4)

Tranbärsvägen 690434 Umeå
logo

Hos Sax & Kam i Umeå kan du få alla typer av behandlingar för ditt hår. Vill du veta senaste trenden kan du fråga oss om råd så hittar vi tillsammans det som passar just dig. Vi hämtar ständigt ny inspiration och lär oss nya tekniker tack vare våra besök på kurser och visningar hos de ledande leverantörerna.

Eleganza

Stängt

Hantverkaregatan 864130 Katrineholm
logo

Eleganza är frisörsalongen i Katrineholm som inte bara kan hjälpa dig med hårmode och styling. Här hittar du också ett stort sortiment av brud- och festkläder till försäljning och uthyrning.

Frisörtjänst AB

Stängt

Kommendörsgatan 928135 Hässleholm
logo

Frisörtjänst AB är en frisörgrossist med ett mycket brett sortiment inom hårvård.

City Frisörerna i Falun AB

Stängt

Åsgatan 1879171 Falun
logo

Vi klipper, färgar, slingar, gör permanent, toning, brudklädsel, uppsättningar, make up till fest och bal m.m. Välkomna.

Rybergs

Stängt

(4.78)

Grönegatan 2B22224 Lund
logo

På Rybergs står vi för kvalitet, nytänkande och har alltid kunden i centrum. Hos oss får du alltid råd om frisyrval och färg.Vi ligger mitt i centrala Lund och är en av salongerna som har hängt med längst i branschen.

Hair Company Sandviken

Stängt

Köpmangatan 881139 Sandviken
logo

Vi har en varm och öppen känsla på salongen. Vi erbjuder allt från klippning och färgning till löshår och uppsättningar. Välkomna!

Hårfixet i Mora AB

Stängt

Hantverkaregatan 1179231 Mora
logo

Gråbo Klippsalong AB

Stängt

Mjörnbo Allé 1444344 Gråbo
logo

Bokning månd. - fred. 9-18. Vi hjälper Er med det mesta inom hårvård. Varmt välkomna till oss på torget i Gråbo.

Hair We Go

Stängt

Heliosgatan 3412061 Stockholm
logo

Hair We GO är den ultimata salongen som erbjuder en välkomnande atmosfär och exklusiv konsultation anpassad efter din personliga stil. Vi tar hänsyn till din personlighet och dina önskemål samtidigt som vi kombinerar det med vår kreativitet för att skapa en individuell look som gör dig unik. Våra stylister är välutbildade och serviceinriktade och erbjuder allt inom hårvård, från de senaste färgteknikerna till klassiska hårstilar.

Hårstudion Madelene Tillblad

Stängt

(5)

Skolgatan 1154131 Skövde
logo

Hårstudion erbjuder dig peruk, turban och hårersättnings utprovning. Välkomna!

Kruuse & CO

Stängt

(5)

Sibyllegatan 3311442 Stockholm
logo

Det gemensamma för alla frisörer på Kruuse CO är att alla brinner för det vi gör och att alla skall känna sig välkomna.Alla arbetar kontinuerligt med kurser, visningar och fotojobb mm.Vi vill göra det så behagligt som det är möjligt för Dig.Vi vill göra Dig till en väldigt nöjd kund.Sa vi att alla får en underbar hårbotten massage och en gudomlig Cappuccino eller Latte.

Zigges Frisörer (i-Huset)

Västra Svedengatan 758128 Linköping
logo

Med stor kärlek för hantverket & passion för råmaterialet hår, erbjuder vi dig en stund i lugnet, ett ögonblick tillägnat dig som kund. Med expertis & kunskap formar vi den behandlingen du söker.Välkommen in….

Salongen

(5)

Stora torget 487130 Härnösand
logo

Välkommen in till Salongen. Låt våra frisörer Madelene, Linda och Ulrica ta hand om dig.

Salong Rosé

Stängt

Uttermarksgatan 5463351 Eskilstuna
logo

Salongen som vill få dig att trivas och hitta den bästa frisyren för just dig.

Salong Family

Stängt

Säljarevägen 1070236 Örebro
logo

Välkommen in till oss!

studio saxess

Stängt

Sankt Larsgatan 32A58224 Linköping
logo

Välkommen in till oss – Elisabeth, Anna & Elenor.Vår salong är byggd på återvunna material, kreativitet och kärlek.Vi tror på ett stort engagemang, och att värna om djur och natur. Så EKO ligger oss varmt om hjärtat.Vi är kreatörer som lyssnar på just dig, och skapar därefter din framgång.Här kommer du känna dig viktig, omhändertagen o snygg!För hos oss är du trygg!Vi har erfarenheten och idéerna, bara du sätter gränserna…Välkommen in till oss!

Fräcka Frissor

Storgatan 1B24531 Staffanstorp
logo

Välkomna in till oss! Vi är 6 glada tjejer som gärna hjälper Dig med nya trender inom bl.a. färg och klipp, men som ändå ser till att det klär just Dig.

Hårkällaren Intercoiffure Birgitta Jansson

Öppet

Optimusvägen 319434 Upplands Väsby
logo

Etablerades 1974 av Birgitta Jansson med nu 50 års yrkeskunskap.

Salong Skägg & Lockar

Stängt

(4.33)

Köpmangatan 3863340 Eskilstuna
logo

Välkommen till oss!

saxokam

(2.38)

Torggatan 385232 Sundsvall
logo

Vi är en ekosmart frisörsalong mitt i Sundsvalls Stenstad, med en ambition att ditt besök hos oss skall vara njutbart och göra gott för både kropp & själ, så att du upplever att Du känner dig vackrare, och mår lite bättre, när du går än när du kom. Välkommen!

Salong Henriette

Stängt

(4.75)

Markmyntsgatan 1241480 Göteborg
logo

Åbergs Firsörer i Kalmar

Stängt

(3.71)

Förrådsvägen 938772 Löttorp
logo

Åbergs salong på Böda Sand är öppet under från maj till första helgen i september. Åbergs salong i Löttorp är öppet året runt.

Nectar Hår & Skönhet

Stängt

(3.2)

Tumba torg 214730 Tumba
logo

Nectar är en kombinerad skönhetsalong och frisör. Välkommen in!

STUDIO e-hair THE LOOK

Stängt

(4.6)

Nygatan 1858219 Linköping
logo

Vi är helt säkra på att du kommer att hitta något som passar just dig och din frisyr. Varmt välkommen in till oss, vi hjälper dig att hitta det bästa för dig och ditt hår.Studio The Look (Sabina) har vunnit 2:a pris i Sverige i en av världens största frisörtävlingarRevlon Professional Style Masters