Om Kruuse & CO

Det gemensamma för alla frisörer på Kruuse CO är att alla brinner för det vi gör och att alla skall känna sig välkomna.Alla arbetar kontinuerligt med kurser, visningar och fotojobb mm.Vi vill göra det så behagligt som det är möjligt för Dig.Vi vill göra Dig till en väldigt nöjd kund.Sa vi att alla får en underbar hårbotten massage och en gudomlig Cappuccino eller Latte.

Alla arbetar kontuerligt med kurser, visningar och fotojobb mm.

Vi vill göra det så behagligt som det är möjligt för Dig.

Vi vill göra Dig till en väldigt nöjd kund.

Sa vi att alla får en underbar hårbotten massage och en gudomlig Cappuccino eller Latte.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 1
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 2
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 3
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 4
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 5
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 6
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 7
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 8
  • Kruuse & CO Frisör, Stockholm - 9

Omdömen om Kruuse & CO

Lena Persson

mer än ett år sedan

Här möts jag alltid av leenden, professionalism och kreativitet! Gå dit om du vill bli ditt bättre jag!

Eliana Persson

mer än ett år sedan

Har gått till säkert 20 salonger med ett tjockt långt hår och har alldrig känt mig sådan tillit till en salong. Har klippt mig hos Barbara och hon överträffar alltid mina redan innan höga förväntningar! BÄSTA!!

Sissy Arce

mer än ett år sedan

Jag har gått hos Barbara i många år och är supernöjd. Salongen är fantastisk och trevligt bemötande. Rekommenderas!

Anna-Stina Lewenhaupt

mer än ett år sedan

Toppensalong! Gått hos Eliza många år. Rekommenderar henne och övriga kollegor på salongen varmt. Trevligt bemötande och en härligt stämning på salongen. De är bara bäst!!!

Svar från företaget

Härligt Anna Stina! Och vi är så glada att ha dig som kund hos oss!

Eva Bagge

mer än ett år sedan

...så väljer jag att klippa mig på Kruuse. Det började med att jag för två år sen stoppade en tjej på gatan för att fråga var hon klippt sig. Kruuse..., jag bokade tid hos Åsa och nu, fast jag flyttat till Österlen, fortsätter jag klippa mig hos henne när jag är i stan. Prövade två salonger i Ystad, men det blev inte bra...Åsa är jätteduktig och noggrann och kan klippa en frisyr så att den håller, även när det växt ut. Får alltid komplimanger när jag klippt mig. Stämningen är avslappnad och trevlig. Rekommenderas ;->

JB 39 år

mer än ett år sedan

Klippningen håller länge. Trevlig personal.

Noppan

mer än ett år sedan

Jag har gått på Olle & Marie innan Elisa sålde och köpte Kruuse på Sibyllegatan och jag går hos henne fortfarande-i mån om tid- annars någon av hennes frisörer. Man får alltid trevligt bemötande när man kommer och något att dricka. I fredags fick jag tom ett glas vin när jag gjorde mina slingor-så himla trevligt och fredagsmysigt. De är specialister på färg, så ska du göra något mer avancerat-gå dit!

Hanna Lejonqvist

mer än ett år sedan

Har gått hos Åsa på Kruuse & Co i många år. Bästa frisören på både färgning och klippning. Fantastisk. Kan varmt rekommendera!

Sara Stenfors

mer än ett år sedan

Kommer aldrig gå någon annanstans! Mysigaste salongen i två plan, massagestolar, hårbottenmassage, superduktig personal och alltid en kopp varmt! Duktigare frisör får du leta efter, stort urval av produkter också! Barbara gjorde ett superjobb med mitt tjocka tunga hår, precis som jag ville ha det enligt mina önskemål. Glad och härlig! Förstod direkt vad jag ville! Inte som en del frisörer som gör enligt sin egen smak, eller tar alldeles för mycket. Fick även finfin styling! Sluta leta, här är stället!

Cethy Benneck

mer än ett år sedan

Therese mycket bra jag var mycket nöjd med min klippning fick ett mycket bra bemötande

Sandra

mer än ett år sedan

Jag klipper mig hos Åsa på Kruuse Co och jag har aldrig haft en bättre frisör tidigare. Hon är fantastiskt duktig, trevlig och inspirerande! Hon har alltid bra idéer om frisyrer och färgningar som passar just mig och folk ger mig alltid komplimanger för mitt hår när jag klippt mig hos henne. Det är alltid trevlig stämning på salongen och det känns lyxigt att klippa sig där.

Kerstin

mer än ett år sedan

Efter misslyckad slingning i Barkarby får jag komma till Kruuse. Underbart bemötande. Stor kompetens. Kommer aldrig att gå någon annanstans. Mer än nöjd.

Mimi

mer än ett år sedan

Jag går alltid och klipper mig hos Lena! Väldigt härliga människor som jobbar på Kruuse Co. Jag kan starkt rekommendera att klippa sig där!

Hanna

mer än ett år sedan

En underbar salong på alla sätt. Eliza får alla kunder att känna sig så välkomna!

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

08663808008-663 80 80086-63 80 800866-380 80