Se på karta

schaktning 

gav 28812 företag inom detta område

(5)

Norra fältvägen 1327198 Ystad
logo

Vi utför alla typer av grävningsarbeten som t.ex. dränering, rivning, betongbilning, rörläggning, vatten och avlopp, schaktning, gräsmatta och trädgårdanläggning samt övriga anläggningsarbeten och markarbeten.

Söderbyvägen 2419491 Upplands Väsby
logo

Lars Bäckström Entreprenad AB är ett företag inom den expansiva maskinentreprenadbranschen som startade 1985 med en hjullastare och en stark vilja att bli en aktör som kunderna kan räkna med.Idag har vi växt till ett medelstort företag med 20 anställda och 20 st miljöklassade maskiner av olika slag för att kunna möta våra kunders ökade krav på diversitet och miljömedvetenhet. Med detta i backspegeln så ser vi framåt mot nya utmaningar, högre krav och en bredare plattform.

Ås Nybygget 33373 Bredaryd
logo

Vi hjälper dig med gräv- och markarbeten, stora som små. Hos oss kan du köpa allt material du behöver för plattläggning och övriga markarbeten. Till oss vänder du dig om du behöver hjälp med avlopp, dräneringar, grundarbeten, dammar, dikning, vägar (även skogsvägar),tomter och rörläggning.

Skattegårdsvägen 41216245 Vällingby
logo

Industrier, företag, fastigheter och föreningar - När det är kvalitet och service Ni vill ha - Asiya Trädgård!

(5)

Hantverksgatan 153333 Götene
logo

Vi är ett företag inriktat på gräv- och schaktningsarbeten, åkeritjänster samt sopning av industriplaner och vägar. Välkommen!

Kabelvägen 570375 Örebro
logo

Vi utför allt inom mark- och anläggningsbyggnation, från mindre servicearbeten åt bostadsbolag till ombyggnation.

Slagfältsvägen 130262 Halmstad
logo

Stolta samhällsutvecklare för en attraktivare miljö.

Lokgatan 2136231 Tingsryd
logo

Vi utför alla typer av mark-och anläggningsarbeten, från enklare uppdrag till totalentreprenader. Vi har tillsammans med el- och telebolagen och dess underentreprenörer specialiserat oss på olika typer av kabelarbeten, t.ex. plogning av bredband och elkablar.

(5)

Djupdalsvägen 2119251 Sollentuna
logo

Med över 40 år och ett genuint kunnande i bagaget är vi ett av de ledande företagen i branchen.Med beställare som Ellevio (Fortum), Sollentuna Energi, Svenska Kraftnät, STOKAB och IP-Only har vi skapat en organisation som näst intill är oslagbar.

Låsbomsgatan 3558941 Linköping
logo

Vi är ett väletablerat mark- och anläggningsföretag som utför de flesta arbeten inom vår bransch för kommuner och företag.Välkommen till oss!

Förrådsvägen 3190132 Umeå
logo

Vi arbetar med allt från uthyrning av enstaka maskiner med förare till att utföra stora schakt- och transportentreprenader.

Hammarvägen 9A93161 Skellefteå
logo

Gräv och Schakt är en ekonomisk förening som funnits sedan 1969. Den huvudsakliga verksamheten är förmedling och fakturering av entreprenadmaskinarbeten samt övriga administrativa göromål. Föreningen sköter även om förhandlingar och tecknar avtal med kunder/beställare. Med en välutrustad maskinpark utför vi såväl stora och komplicerade, som små och enkla uppdrag, efter kundens önskemål med en välutbildad och erfaren personal.

(5)

Amnevägen 3754772 Otterbäcken
logo

Vi på Mark och Bygg, Gullspångs Grävmaskiner AB utför mark-, anläggnings- och rivningsentreprenader främst i Skaraborg, Värmland och Närke.

(4)

Jönköpingsvägen 11A56631 Habo
logo

Engdahls Entreprenad & Åkeri är ett entreprenadföretag i Habo med lång erfarenhet av grävning samt grus och jordtransporter.

Industrigatan 6029136 Kristianstad
logo
Marka STORA GRIMSKÄLLE 52192 Falköping
logo

Välkommen till Skoghs Gräv & Schakt AB. Vi utför allt inom gräv- och schaktarbeten. Kontakta oss för mer information.

Kabelvägen 1255302 Jönköping
logo

Strand startades 2007 och har sedan dess vuxit sig starkt inom olika typer av entreprenader i olika former i Jönköping. Vi är stolta över att verka lokalt i Jönköping med omnejd då vi, med vår närhet till våra kunder, kan säkerställa kvaliteten samtidigt som vi skapar en känsla av samhörighet. Kvalitet är ett honnörsord som genomsyrar hela Strand. Vi vill genomföra våra projekt rejält och professionellt med leveransprecision - från små detaljer till den stora helheten.

Albacksvägen 258965 Bestorp
logo

Vårt arbetsområde är framförallt Åtvidaberg, Kinda, Mjölby, Norrköping och hela östergötland men vi utför även arbeten på andra håll. Vi vänder oss till alla kundkategorier: privatpersoner, företag, bostadsrättsföreningar, kommuner m.fl. Företaget startades 2001 och ägs och drivs av Oskar Bejke. Vi är i dagsläget 13 personer i företaget, med en bred samlad yrkeserfarenhet inom mark- och anläggningsarbete, trädfällning/trädvård, service/reparationer, konstruktions & byggnadssmide m.m.

Kyrkobyn 40046293 Vänersborg
logo

Vi utför alla typer av sprängningar samt entreprenadborrningar, med nya moderna maskiner. Vi lämnar kostnadsfria offerter.

Smedjegatan 20A35246 Växjö
logo

Byggsektorn i Sverige växer så det knakar. Att bygga, konstruera och skapa är sedan gammalt ett av våra äldsta yrken. Men bara för det behöver inte branschen vi jobbar i vara likadan. Det är dags för en modernisering av byggbranschen och det är där vi hittar vår roll. Vi är inte som andra byggbolag. Vi vill göra det vi är bäst på men på ett något annorlunda sätt än alla andra.

Blå vägen 20592331 Storuman
logo

Allt inom Entreprenad, Transport och Redovisning

Lagnövägen 2213432 Gustavsberg
logo

Om du vill ha ett arbete genomfört i din utemiljö så kan vi hjälpa dig! Allt som har med sten att göra är vår specialitet! Trappor, murar, gångar, uteplatser, stenklädda pooler, grindstolpar och mycket mer!Behöver du hjälp med en ny gräsmatta i samband med vårt övriga arbete så ordnar vi det också. Vårt företag samarbetar med andra som är duktiga trädgårdsarkiteter, poolbyggare, snickare så behöver du hjälp av andra hantverkare kan vi ge dig tips.