Se på karta

samtalsterapeuter 

gav 620 företag inom detta område

Samtal och Psykoterapi I Dalarna AB

Ölandsgatan 1079160 Falun
logo

Samtal och psykoterapi i Dalarna AB är en samtalsmottagning för vuxna, ungdomar, par och familjer. Mottagningen finns i Falun, på Ölandsgatan 10.

Raimond Karlsson samtalsterapi i Kristianstad

Östra Boulevarden 3429131 Kristianstad
logo

Välkommen till Raimond Karlsson samtalsterapi i Kristianstad.

Monéo Monika Olausson

(5)

Borås och Hökerum 52374 Hökerum
logo

Samtalsterapeut med psykodynamisk och kognitiv inriktning.

Lena Forsell Auktoriserad Samtalsterapeut

Hauptvägen 2412358 Farsta
logo

Trygg mottagning för terapi då jag har antikroppar mot covid-19. Inget väntrum och du kommer direkt in till Ditt rum i Gamla Stan i Stockholm.Terapi även på Zoom, Skype & telefon.Drygt tjugo års erfarenhet som samtalsterapeut, handledare och författare.Arbetar med enskilda klienter, par och grupper.Författare till boken ”Nöjd” (Ica Bokförlag)

Molendo AB

Box 1865 11198 Stockholm
logo

Coaching & Livsvägledning. Vi hjälper dig att hitta rätt väg framåt! Behöver du prata med någon som kan lyssna och guida dig? Det finns många coacher och livsvägledare på marknaden, utmaningen är att hitta de man passar bra med. Fördelen med vår tjänst är att du inte behöver boka tid, du ringer när du behöver det.

Lev NU, Sverige/ Mindfulness

Klostergatan 922222 Lund
logo

LevNU drivs av Katarina Lundblad. Vi erbjuder skräddarsydda föreläsningar och kurser för företag och håller kurser, resor och retreater i mindfulness. Katarina erbjuder även terapeutiska samtal och Resonancework för både grupper och individuella. Vi möts i min lokal, er arbetsplats eller via skype.

Lifeguide Bee Thufvesson

Råggatan 1111859 Stockholm
logo

Varje gång du lyssnar inåt vill din inre vägledare vara med och vägleda dig vidare. Din själ vill komma till tals.Det är sådant vi kan berätta mer om. Vi utbildar dig i hur du kan tolka och också förstå de principer som ligger till grund för utvecklingen av en individs inre och hur du kan släppa det som varit för att lätta ditt bagage. Det är så mycket lättare att gå vidare utan det.

Karin Ramhöj, Personligt Ledarskap

Hågavägen 23275263 Uppsala
logo

Auktoriserad Gestaltterapeut & Diplomerad handledare. #nl# #nl#Jag arbetar med att främja ditt personliga ledarskap - att insiktsfullt leda dig själv i mötet med andra.

Omstarten

Lilla Hantverksgatan 7 (2a vån)43442 Kungsbacka
logo

På Omstarten kan du bearbeta sorg och förlust. Göra en personlig utveckling. Bearbeta trauma, släppa gamla minnen. Vända på negativa tankegångar. Hantera stress och oro, skapa mindfulness. Lära dig kommunicera med din partner, familj och kollegor på ett nytt sätt. Sätta gränser. Här kan du och din partner jobba på relationen, ventilera, hitta nya vägar. Få samtalsstöd i en svår livssituation. Prata ut om något som är känsligt, i en objektiv och trygg miljö. Lär känna dig själv. Varmt välkommen!

Kbt-Verkstan

Vattugatan 1678433 Borlänge
logo

Kbt-verkstan erbjuder kbt-inriktade samtalsbehandlingar, parterapi, schematerapi samt kost- & livsstilsrådgivning. Du kan få både fysiska möten samt videosamtal. Vi träffas i våra fina lokaler på Vattugatan 16 i Borlänge. Vi som jobbar heter Kattis Eriksson och Rita Fredin Larsson. Mer info om oss hittar du på hemsidan.

Artirawellness

Roslins väg 921755 Malmö
logo

Artirawellness är ett friskvårdsföretag som ser till helheten.Sköna och verksamma massagebehandlingar, allt från klassisk, hotstone, sport, tejpning, taktil eller lymfmassage.På det mentala planet erbjuder vi KBT, hypnosterapi, sorg/förlust terapi samt beroende relaterade behandlingar.Välkommen till Artirawellness; Vi hjälper dig att må som bäst.

Josefin Hjelm Samtalsterapi & Karriärcoaching

Engelbrektsgatan 1021133 Malmö
logo

Vi glömmer ofta bort vem som borde vara huvudpersonen i det egna livet. Vissa har aldrig ens tänkt tanken att det kunde vara han eller hon själv - det har alltid funnits någon annan eller något annat, som fått det bästa utrymmet i vederbörandes liv. Att arbeta med sig själv i terapi, eller att arbeta med sig själv och sin karriär i coaching, är att ge sig själv något mycket värdefullt. Det är dessutom början på en livslång gåva, som ingen kan ta ifrån dig.

Stefan Fransson Klinisk Psykologi

Odinsgatan 24B41103 Göteborg
logo

Psykologbehandling, psykoterapi, hypnos

Älvhöjden - Lisbeth Carlsson

Fugelsta 20083498 Brunflo
logo

- Kreativt läkande och mänsklig utveckling -Man kan gå i terapi hos mig enskilt, som par eller i grupp. Jag vill uppmuntra människor att förverkliga drömmar, utforska hela sin potential och att försöka ta bort hinder som finns inuti. Välkomna!

Mälardalens Psykiatri och Terapi AB

Flodins Väg 27F64550 Strängnäs
logo

Med lång erfarenhet och bred kompetens tar jag emot dig som önskar professionell hjälp med din psykiska hälsa eller vill samtala om livets utmaningar. Jag är leg. psykoterapeut, präst samt lärare och jobbar med psykoterapi, existentiella samtal samt företagsstöd i ärenden gällande psykisk hälsa.Tidigare arbetade vi i lokaler på Örebro slott, men nu har vi vår mottagning i Strängnäs.Vi tar också emot kunder som vill jobba med behandlande samtal online och på telefon. Välkommen!

Adla Terapi AB

Mimergatan 2158372 Vikingstad
logo

ADLA är ett psykoterapeutiskt & konsulterande företag inom vård & behandling som erbjuder psykoterapi, familjerådgivning, konsultation & handledning.

Nova Human Resurs

Erikstorpsgatan 221754 Malmö
logo

Vi är ett företag som satsar på att utveckla människor, både professionellt och personligt. Professionellt i form av att hjälpa företag/organisationer att utveckla era ledare och er personal med hjälp av ledar- och teamutveckling. Personligt i form av individuell samtalsterapi och coaching. Med god vilja, respekt och kompetens vill vi arbeta för att ledare, medarbetare och privatpersoner utvecklar sina styrkor och hittar nya perspektiv som leder till ökad insikt och bestående förändringar. Vi hjälper dig att hitta nya möjligheter och förhållningssätt som gör att du tar greppet om ditt liv eller din verksamhet, växer som människa och blir den du är. Vi finns både i Lund och Malmö.

Fjällborg Annika

(5)

Tideliusgatan 1211869 Stockholm
logo

Legitimerad Kiropraktor samt Psykosyntes- och samtalsterapeut som behandlar ryggont, nackont, huvudvärk, ischias och yrsel samt erbjuder samtalsterapi. Medlem i LKR & SAKO.

Odenplans Naturhälsa

Norrtullsgatan 1511329 Stockholm
logo

Vi är en av Stockholms mest etablerade funktionsmedicinska kliniker. Visionen är att samla expertis och bygga broar mellan skolmedicin, funktion- och komplementärmedicinen. Under samma tak finns ett brett utbud av välgörande terapiformer både för kroppen och själen tillsammans med läkare och sjuksköterska med provtagning. Vår ambition är att med en holistisk syn på din hälsa, både tydliggöra problemorsaker samt erbjuda individanpassade åtgärder.

Diser Terapi, AB

Götgatan 9411862 Stockholm
logo

Jag är diplomerad samtalsterapeut med inrikting psykosyntes samt certifierad handledare i sorgebearbetning. Jag erbjuder samtalsstöd, samtalsterapi och sorgbearbetning. För mer information se hemsidan: https://diserterapi.se/

Ståhlgren & Willis AB

Essinge Brogata 3111261 Stockholm
logo

& Willis bedriver samtalsterapi, stresshantering, handledning och coaching. Här kan du få hjälp med att finna dina förhållningssätt till livet som ger egenkraft och fokus på livsglädje framåt. Du kan öka din förståelse kring hur du fungerar i möten och relationer med andra, detta ger dig större frihet, trygghet och mod att välja hur du vill leva ditt liv och du blir mer konstruktiv i ditt sätt att hantera svårigheter.

Livsstigen Rehab Beroendeterapeut - Alkoholterapeut

Heleneborgsgatan 1411732 Stockholm
logo

Ett litet enmansföretag med stor erfarenhet och hög kompetens.Erfarenheten att trampa upp sin egen livsstig och efter en gedigen kunskapsinhämtning vill jag hjälpa andra människor. Alkohol, narkotika, tabletter, shopping eller spel - allt kan missbrukas och rasera liv, ditt eget och dina nära.Vi möts i en välkomnande liten lokal på Södermalm eller digitalt i ditt hem.

Karin Samtalsterapi

Drottninggatan 2880311 Gävle
logo

Ibland behöver vi någon att prata med. Ett tryggt rum där vi kan finna modet att titta inåt. Där det blir möjligt att nå och ta hand om våra inre sår, men också våra drömmar och vår längtan. Hitta tillbaka till den stig som är just din i den här världen. Jag vill gärna vara din medvandrare en bit på vägen.

Strategikonsult Mats Haglund - Terapeut Rättvik

Faluvägen 1579535 Rättvik
logo

Strategikonsult Mats Haglund, jurist, diakon och terapeut.Din terapeut och organisationskonsult i Dalarna!Lång erfarenhet av samtalsterapi, själavård och beroendebehandling. Bedriver handledning, konflikthantering och förändringsarbete i företag och organisationer inom social och vårdande sektor.Kontakta mig via telefon eller mail för tidsbokning, välkommen!

Anouk! - Psykoterapeut Stockholm

Skeppsbron 3211130 Stockholm
logo

Anouk! din psykoterapeut i Stockholm. Anouk! erbjuder professionellt stöd oavsett om det rör ditt arbetslivet eller livet i stort. Jag erbjuder psykoterapi, arbetslivsinriktad rehabilitering och karriärcoachning för privatpersoner. Jag tar även konsultuppdrag inom Diversity management, affärsutveckling inom social välfärd samt uppdrag inom ledarskapcoachning och grupputveckling.