Se på karta

salladsbar 

gav 89 företag inom detta område

Hemköp Västertorg

Västertorg 375243 Uppsala
logo

Hemköp vill göra det enkelt för kunderna att hitta bra måltider till frukost, lunch och middag. Sortimentet omfattar hela vardagens basvaror med fokus på bra färskvaror, ett brett utbud av färdig mat och det där lilla extra i delikatessen. Alltid till konkurrenskraftiga priser!

ICA Supermarket Enskededalen

Dalens allé 512131 Enskededalen
logo

Välkommen till ICA Supermarket! En riktigt bra matbutik med personlig service, postombud och även uttagsautomat.I butiken fyller vi varje dag på med nya färskvaror, frukt och grönt, mejeriprodukter och annat gott som förgyller din matvardag. I vår charkavdelning hittar du ostar, salami och skinkor för picknick, mys eller fest. Vi ses i butiken!

ICA Nära Kaxholmen

Kaxholmen 56146 Huskvarna
logo

I vår butik hittar du det mesta du behöver för dina dagliga inköp. Vi vill göra varje dag lite enklare för dig som kund hos oss.

Hermans Restaurang och Trädgårdscafé

Fjällgatan 23B11628 Stockholm
logo

Legendary Veggie Heaven Restaurant with Marvellous Views of Stockholm. All our food is plantbased so come and Give Peas a Chance.Hermans har funnits sedan 1992. Vi serverar en helt vegansk buffé. Det finns en inglasad uteservering med utsikt över Stockholms inlopp. Under sommar månaderna kan man sitta ute i den lummiga trädgården och även vila sig i hängmattorna.

ICA Torghallen

Stöökagatan 1369630 Askersund
logo

ICA Supermarket Värnhem

Östra förstadsgatan 5021212 Malmö
logo

ICA Supermarket är butiken i alla lägen – för stora och små, vardagshungriga och festfirare. Det ska alltid gå enkelt och snabbt att handla här. Välkommen!

ICA Supermarket Tibro

(4.29)

Allétorget 854330 Tibro
logo

Vi är en ICA butik med brett sortiment av färskvaror, manuell delikatessdisk, grillat med egen kryddning, butikskök med egen tillverkning av smörgåstårtor, festfat, salladsbar m.m. Kontakta oss för mer information eller besök vår hemsida.

ICA Supermarket Ystad

(4.67)

Militärvägen 427139 Ystad
logo

Vardag eller fest? Vi har det du behöver. Allergivänligt, ekologiskt, vegetariskt. Vi ses i butiken.

ICA Kvantum Skärholmen

(3)

Skärholmsplan 112748 Skärholmen
logo

Med vårt breda etniska sortiment hittar du mat till alla och för alla tillfällen. Beställ varor från vår hemsida och få varorna hemkörda. Välkomna!

Tempo

(5)

Kustvägen 476330 Hallstavik
logo

Idag finns ca 155 Tempobutiker över hela landet. Här hittar du det som du behöver för dagen - morgon, middag, kväll! På Tempo är färskvaror i fokus och här finner du även dina lokala producenter.

Hemköp Lundbyhallen

Smålandsvägen 4459531 Mjölby
logo

Känn doften av nybakat bröd och givetvis färdiga smörgåsar. Allt för en god frukost. Vi har flera sallader, rätter att värma och diverse pannfärdiga rätter. Vår fina chark erbjuder alltid goda delikatesser för alla tillfällen. Beställ exotisk bricka, italiensk buffé eller grillbricka. För mer info titta under catering. Fråga oss gärna om tips och råd!

Pizzeria Tiger

Hookvägen 56732 Vaggeryd
logo

Våra pizzor smakar bäst när alla råvaror är färska, därför håller vi koll på de grönsaker och kött vi köper in. Vi vet att du som kund blir tacksam för det! Välkommen in!

Tempo Breda vägen

(4.25)

Breda Vägen 1760214 Norrköping
logo

Allt kött styckas och packas i vår butik, styckmästaren har mer än 30 års erfarenhet. Manuell chark med allt från italienska läckerheter till inlagd strömming. Varje dag grillar vi kyckling och revbensspjäll samt tillverkar vår egen potatisgratäng. På fredagar har vi After Work dvs en mängd olika färdiglagade maträtter att ta hem. Vi har även matlådor för avhämtning. Välkommen in önskar Pernilla och Johan med personal!

Rice Asian Restaurant och Bar

Nybrogatan 1611439 Stockholm
logo

Rice är den 1:a asiatisk restaurang med blandbuffé i Stockholm. Här kan alla matgäster njuta av en asiatisk upplevelse med Peking anka, maträtter med thai basilika och koriander, thailändska curryrätter, etc. Vi har en blandmeny med maträtter från olika delar av Asien såsom Kina, Japan, Thailand och Vietnam!- Med andra ord, en härlig blandning av spicy thailändsk mat, smakfulla kinesiska rätter och underbar japansk sushi! Asiatiskt när det är som allra bäst hittar ni hos oss!

ICA Nära Sergelstorg T-Centralen

Klarabergsgatan 2311121 Stockholm
logo

Bomhus Restaurang & Pizzeria

(5)

Klockar-Calles Gata 480429 Gävle
logo

Varmt välkomna till Bomhus Restaurang & Pizzeria! .Vi är en mysig restaurang belägen i Gävle med god mat och trevlig personal.

Sallad Inn

Järnvägsgatan 1070362 Örebro

Zoey's freshfood

Norrlandsgatan 311147 Stockholm

Holmens Bakeshop AB

Kilsgatan 541104 Göteborg

ICA

(4.17)

Billborgsgatan 776130 Norrtälje

Gerds Pizzabutik

Sörgårdsvägen 2416351 Spånga
logo

Vi serverar pizzor, sallader, mackor, lasagne, kebab och pastarätter.

Avokado Salladsbar

Smedjegatan 1535246 Växjö
logo

Hämta upp en fräsch och nyttig sallad hos oss.

Avokado Salladsbar

Sambandsvägen 435236 Växjö
logo

Hämta upp en fräsch och nyttig sallad hos oss.

Avo Salladsbar City

Kungsgatan 135230 Växjö
logo

Njut av smaken medan du äter rätt. Växjös bästa sallader! Nyttig kosthållning börjar med en god sallad.

ICA

Stora vägen 4777467 Horndal