Om företaget

Idag finns ca 155 Tempobutiker över hela landet. Här hittar du det som du behöver för dagen - morgon, middag, kväll! På Tempo är färskvaror i fokus och här finner du även dina lokala producenter.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0175-200...
Adress

Kustvägen 4

76330 Hallstavik

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Idag finns ca 155 Tempobutiker över hela landet. Här hittar du det som du behöver för dagen - morgon, middag, kväll! På Tempo är färskvaror i fokus och här finner du även dina lokala producenter.

Vi vill vara dina goda grannar - butikerna finns nära dig och när du kommer till oss så vill vi att du känner dig välkommen. I flera av Tempobutikerna kan du, förutom att köpa matvaror, även lämna/hämta paket, köpa frimärken, lämna in spel och köpa/hämta läkemedel – allt för att din vardag ska bli lättare! Här på hemsidan kan du hitta vad just din lokala butik erbjuder för service.

Varje vecka får du ett kampanjblad från oss med attraktiva erbjudanden! Det får du antingen i din postlåda, e-post eller så hittar det här på hemsidan. Vill du ha dina erbjudanden direkt i din e-post? Och dessutom få extra spännande helgerbjudanden flera gånger om året som du inte annars får i postlådan. Passa på att registrera din e-post du med!

Vi ser fram emot ett besök av dig!

Välkommen till oss!

Tempos utvalda länkar

Omdömen

E

Eva

Mer än ett år sedan

Har bara blivit bättre och bättre. Fräscht och fint. Bra varor att välja mellan. Trevlig personal. För några år sedan...

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Tempo

Omsättning

41 050 tkr

Vinstmarginal

2.70 %

Anställda

14

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Tempo finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Ronette Livs AB

Org.nr:

5567807028

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47112 Livsmedelsbutiker med brett sortiment

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

14.04.2009

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

017520059

01-752 00 59

017-52 00 59

0175-200 59