Se på karta

rostfria arbeten, rostfria material 

gav 140 företag inom detta område

Accurat Rostfria AB

Finvids väg 219447 Upplands Väsby
logo

Vi utför beställningsarbeten och legotillverkning i rostfritt samt i de flesta förekommande metaller. Vår tillverkning sker genom stansning, kantpressning, bockning och svetsning. Vi konstruerar och utvecklar prototyper och specialarbeten men även mindre arbeten för privatpersoner.Välkommen med Din beställning.

Hermanssons Marintjänst AB

Industrivägen 1247331 Henån
logo

Rostfria arbeten - alla i branschen förekommande arbeten!

Nitator Stainless Steel AB

Stängt

(5)

Florettgatan 225467 Helsingborg
logo

På Nitator Stainless Steel har vi specialiserat oss på att leverera specialanpassade unika lösningar enligt varje kunds behov och specifikation. Vi har en snart hundraårig historia inom företaget och en erfaren medarbetarskara med den rätta kompetensen. Vi finns här för att skapa dina applikationer i rostfritt stål, oavsett bransch eller användningsområde.

J G Rostfria AB

(5)

Tumstocksvägen 718766 Täby
logo

JG Rostfria startades 1985 på Lidingö, av Jan och Gunnar Hillgren. Man började med att hyra en gammal lada, längs Södra Kungsvägen. Till en början så tillverkade man mest delar till diskanläggningar åt Diskomat, dåvarande Lorentzen & Wettre. Vi gjorde även arbeten till mindre företag samt till Lidingö Kommun.

Industriteknik AB

Mekanikervägen 1114633 Tullinge
logo

Vi utför alla slags arbeten/konstruktioner i framförallt rostfria material, men även tillverkning i aluminium och vanligt stål.

Carpenter Powder Products AB

Nybyvägen 64436 Torshälla
logo

Carpenter Powder Products is a global leader in the manufacture and supply of high-quality, gas atomized spherical metal powders that offer a superior homogenous, fine, and super clean microstructure.

Harry Holms AB

Rörläggarevägen 768430 Munkfors
logo

Vi erbjuder både produktionsresurser och har en bred produktportfölj till flera olika branscher, vår egen tillverkning handlar för det mesta om rostfria produkter men tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda väl utvalda kompletterande produkter.Vi säljer globalt genom olika samarbetspartner och i Norden finns möjlighet att köpa produkterna direkt från vår fabrik i Munkfors.

Vellinge Plåt AB

Falsterbovägen -123591 Vellinge
logo

Luftbehandlingsanläggningar för industri, läkemedelsfabriker och villor. Tillverkning, svetsning, ventilation och byggnadsplåt.

Limeco i Uddevalla AB

Stängt

Stureholmsvägen 145155 Uddevalla
logo

Limeco är ett modernt svetsande verkstadsföretag som inriktat sig på tillverkning av industriella utrustningar av plåt, rör, stång och balk. Främst i rostfritt och aluminium.

Högsby Rostfria, AB

Bagargatan 438492 Ålem
logo

Vi gör mestadels arbeten inom inredning, bland annat i koppar, mässing, rostfritt och lackerat stål, men vi kan också göra andra typer av metallarbeten. Om det är något ni behöver hjälp med tveka inte att kontakta oss för konstruktion eller för att hitta nya lösningar.

Momek Rostfria AB

Stängt

Gamla Särövägen 15942934 Kullavik
logo

Bista Mekan AB

Stängt

Berglundavägen 12B70236 Örebro
logo

Kundorienterade lösningar för stålhallar, smide & bilinredningLåt oss komma med lösningar som passar er och det ni vill åstakomma. Vi på Bista Mekan AB skapar möjligheter med fokus på er som kund, inom stålhallar, smide, rostfritt och bilinredning.Med hög kvalitet och kort leveranstid hjälper vi er att hitta rätt!

Svetsfix i Skåne AB

Stängt

Industrigatan 1323351 Svedala
logo

Vi tillverkar allt inom smide, byggnadssmide och specialgjorda stålkonstruktioner

ISAKSSONS AB

Gjutargatan 3478170 Borlänge
logo

Oavsett om du är letar efter skräddarsydda lösningar för ditt kök, inreder trendiga hotellbarer, behöver utrustning för industrin, eller en pålitlig partner för att lägga om tak hoppas vi att du hittar inspiration och vägledning hos oss. Vi bidrar även med energi..

Holms Eftr. Rostfria AB

Makadamgatan 625464 Helsingborg
logo

Vi utför kvalificerad legotillverkning i tunnplåt, främst i rostfritt, där rätt kvalitet och hög leveransservice är resultatet av en process där kundens behov är utgångspunkten.

R-Tech Solution AB

Frejagatan 425232 Helsingborg
logo

Välkommen till R-tech solution. Vi utför utvecklingsarbeten åt stora internationella bolag inom livsmedel, läkemedelsindustrin samt tillverkning i rostfritt, aluminium och stål.

Autofric AB

Uddeholmsvägen 5968333 Hagfors
logo

Autofric legotillverkar utrustning till VA-branschen och idag sitter våra spiraler i reningsverk, pappersbruk m.m runt om i världen.

Cetec AB

Sturkögatan 921124 Malmö
logo

Cetec AB är ett företag inom Elbogen Electric-koncernen, beläget i Malmö. Vår huvudsakliga sysselsättning är plåtbearbetning i olika former. Cetec AB har mycket hög kompetens inom bearbetning av alla typer av plåt. Utöver plåtskåp kan vi även erbjuda de flesta sorters stansade produkter i tunnplåt och plast.

Malungs Plåt & Bygg AB

Mobyvägen 15078233 Malung
logo

Med hjälp av våra maskiner och fullt utrustade verkstad utför vi så väl större och mer omfattande arbeten som mindre!

Intra Mölntorp AB

Stängt

Mölntorp 73493 Kolbäck
logo

Intra har en lång tradition inom produktutveckling och design. I många år har vi samarbetat med ledande industridesigners, från våra klassiska modeller Scanstyle och Eurora, till våra nyaste modeller Millinox och Frame, har vi haft kontinuerligt fokus på kvalitet och design. Med innovativa produkter har vi vunnit priser och fått utmärkelser för våra produkter, som förenar exklusiv design med god funktionalitet.

Bestos Rostfria Flödesutrustningar AB

Stängt

Betongvägen 1073432 Hallstahammar
logo

Bestos har det mesta inom flödesutrustning när det gäller rostfria mejeri- och process-rör, böjar, T-rör, korsrör, clamp och mejerikopplingar, Ehedge-godkända spjällventiler, luftmotorer, tankutrustningar m.m. Här tillverkar vi allt från kundanpassade rördelar till kompletta rostfria rörsystem, med fokus på kvalitet och funktion till rätt pris och i rätt tid.

Haga Bleck & Plåtslageri AB

Stängt

Vattenverksgatan 1341502 Göteborg
logo

Specialarbeten inom plåtslageri i Göteborg med omnejd.

RFR Solutions AB

Stängt

Förrådsgatan 1A26135 Landskrona
logo

RFR Solutions utvecklar, tillverkar och säljer produkter i rostfritt stål. Vi erbjuder hela kedjan från konstruktionsstöd och prototypframställning till produktion, montage och kontroll. Dessutom kan vi bistå med materialteknisk expertis, konstruktionsgenomgång, ritningsstöd och produktoptimering, gärna som en del av din projektgrupp.

Wedholms AB

Wahlströms väg 561138 Nyköping
logo

Efter decennier av erfarenhet, forskning och utveckling är Wedholms en ledande leverantör av kundfokuserade premiumlösningar inom mjölkkylning världen över. Våra produkter är konstruerade för att passa alla mjölkningssystem som finns på marknaden idag, för att säkerställa en flexibel och ekonomiskt sund investering.

Maseco AB

Västra Kajen 837431 Karlshamn
logo

Masecos verksamhet sysselsätter ett tjugotal personer och är i huvudsak processinriktad med fokus främst på flytande och halvflytande livsmedel. #nl# #nl#Maseco levererar både hela och specifika segment av produktionsanläggningar och annat som behövs för att livsmedelstillverkningen ska fungera, såsom pumpar, värmeväxlare, reservdelar med mera.