Om företaget

Vi erbjuder både produktionsresurser och har en bred produktportfölj till flera olika branscher, vår egen tillverkning handlar för det mesta om rostfria produkter men tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
0563-533...
Adress

Rörläggarevägen 7

68430 Munkfors

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi erbjuder både produktionsresurser och har en bred produktportfölj till flera olika branscher, vår egen tillverkning handlar för det mesta om rostfria produkter men tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda väl utvalda kompletterande produkter.

Vi säljer globalt genom olika samarbetspartner och i Norden finns möjlighet att köpa produkterna direkt från vår fabrik i Munkfors.

Om Harry Holms AB

Som ung entreprenör och med en unik kompetens inom teknik och uppfinningsrikedom grundade Harry Holm företaget 1945. Med stor finurlighet och enkla medel lyckades Harry utveckla både produkter och produktionsmaskiner och skapade på så sätt en stabil grund för verksamheten. Harrys tankesätt har gått i arv och lever i allra högsta grad hos 2:a och 3:e generationen som idag driver företaget.

I dagens tillverkningen använder vi högteknologiska maskiner men kombinerar dessa med egentillverkade för att nå högsta effektivitet. De flesta av våra produkter elpoleras i vår egen anläggning som ligger i direkt anslutning till övrig produktion.

Harry Holms ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Harry Holms AB

Omsättning

37 981 tkr

Vinstmarginal

9.70 %

Anställda

37

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Harry Holms AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Harry Holms Aktiebolag

Org.nr:

5564511748

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

25999 Diverse övrig metallvaruindustri

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

07.08.1992

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 8
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

056353350

05-635 33 50

056-35 33 50

0563-533 50