Se på karta

ridkurser 

gav 551 företag inom detta område

Clarebergs Ridklubb

Stängt

Von Seths gata 1142533 Hisings Kärra
logo

Välkommen till Clarebergs Ridklubb! I natursköna Hisings Kärra, i utkanten av Göteborg, finner du vår ridklubb som är en ideell förening med ca 650 medlemmar.Vår anläggning består av ett fräscht stall, en manege på 20x60 meter, en stor utomhuspaddock och ett modernt klubbhus med café. Förutom detta har vi även en stor terrängbana.

Skogslotten

Stängt

Skogslotten 160599 Norrköping
logo

Välkomna till Skogslotten. Vi erbjuder ridskola och ridläger för barn och ungdomar och vuxna med välutbildade ridlärare och hästar. Vi har ponnyer och hästar från shetlandsponnyer upptill ridhästar. Vi erbjuder hopp och dressyrträning för ryttare med egen häst. På Skogslotten och på Grimstad Gård erbjuder vi inackordering för privathästar.Anläggningen kan hyras för tävling, träning, konferens, privat fest eller kurser. Vi har 2 fibersandsbanor, dubbla ridhus, restaurang och lägerförläggning

Bogesunds Gård & Ridskola

Stängt

Bogesunds Gård 18593 Vaxholm
logo

I anslutning till Bogesunds slott på natursköna Bogesundslandet i Vaxholm finns Bogesunds gård och ridskola som drivs av familjen Haraldsson i samarbete med Bogesundslandets Ryttare.

Wiebo Ridstall AB

Viebovägen 44891 Floda
logo

Wiebo Ridstall ligger mellan Floda och Hindås i en mycket vacker och idyllisk miljö. Nedanför gården ligger Gärdsjön, kanske mer känd som "wiebosjön". Tack vare läget kan vi erbjuda många härliga uteritter i skog och natur. Dessutom får våra hästar varje dag vistas ute flocken i stora hagar och helt enkelt bara "vara häst".

Hälsinge Ridupplevelser AB

Ulva 44582198 Rengsjö
logo

Tölta i vildmarken och ladda själen med sinnesro. Vildmarksnära Natur- och Ridupplevelser med Islandshästar.

Alingsås Ryttarsällskap

Stängt

Ridhusvägen 1744193 Alingsås
logo

Välkommen till Alingsås Ryttarsällskap!Vi är en aktiv klubb där alla är välkomna - från nybörjare till tävlingsryttare.Vår anläggning ligger på Nygård strax utanför Alingsås tätort. Här hittar du bland annat två ridhus, belyst paddock, dressyrbana, gräsbana och ridvägar i vackra omgivningar.

Västerhaninge Ridskola Blåkulla HB

Blåkullavägen 7513741 Västerhaninge
logo

Vår verksamhet innefattar rid- och teoriutbildning för både barn och vuxna. Vi har även privatlektioner, kortkurser i dressyr och hoppning, dropin ridning för häst-ryttare, handikappridning, ridläger, mm.Blåkulla Ridskola är en kvalitetsmärkt ridskola som ligger i Västerhaninge, ca 15 minuters bilväg från Globen. Gården och ridskolan ägs sedan 1967 av familjen Almqvist. Haningebygdens Ryttarförening (HBRF) som samarbetar med ridskolan bildades 1964.

Ekbackens Ryttarförening i Järna

Ekbacken 15395 Järna
logo

Välkommen till Ekbackens Ryttarförening! Ekbackens Ryttarförening (ERF) är belägen i Järna. Föreningen bildades 2012 och ansluten till Svenska Ridsportförbundet. Verksamheten vänder sig till barn, ungdomar och vuxna och bedrivs på eftermiddagar, kvällar och helger.

Häståkeriet Djurgården AB

Stängt

Greve von essens väg 5911527 Stockholm
logo

På en alldeles unik plats på Kungliga Djurgården hittar du vår oas.
 En lantlig, stressfri miljö där du kan hitta ditt lugn och närvaro.
 Vi erbjuder turridning, grynings-, och skymningsritter, arrangerar dagsretreats och workshops inom allt som har att göra med hästens välmående. Vi erbjuder RYTTARYOGA och "RIDA UTAN RÄDSLA" WORKSHOPS för dig som blivit rädd eller osäker, samt härliga ridläger med olika inriktningar, och mycket mycket mer. Allt med fokus på ditt och hästens välbefinnande.

Helgagårdens Gårdsbutik

Stängt

Hemmestorpsvägen 2127563 Blentarp

Välkommen till Helgagården

Annelis Ridcenter i Öreryd

Öreryd Almedal 33572 Hestra
logo

Vi är en kvalitetsmärkt ridskola och en HYN-godkänd praktikplats

Nyalunds Naturbruk

Stängt

Fängebo Nyalund 161572 Gusum
logo

Turridning på IslandshästSugen på att prova på turridning eller har du gjort det förr? Hos oss är hästar hästar. De går tillsammans i flock ute året om.Att rida på tur hos oss ska vara roligt och njutbart.Vi vill ge en upplevelse att minnas. Då vi rider i mindre grupper kan vi anpassa turen efter hur just du vill ha det.

Folåsa Ridhus

Stängt

Stora Fålåsa 58391 Vikingstad
logo

Ryssbo Gård AB

Stora gatan 4472212 Västerås
logo

På vackra Ängsö i mälaren ligger Ryssbo Gård. Omgärdat av fantastisk natur och gammal lantbruksbyggd kan du njuta av många olika aktiviteter med eller utan häst. Här kan du lära känna gudarnas häst, islandshästen. Våra turer går genom varierande landskap och förbi vacker bebyggelse. Och på vår ridskola kan du lära dig mer om ridning och islandshästens speciella gångarter.

Fors Gård AB

Stängt

(3)

Fors 13791 Västerhaninge
logo

Mitt i det vackra Södertörn ligger Fors Gård med anor från vikingatiden. Vi har öppet året runt med ridskola, uteritter, privatlektioner m.m. på våra fina islandshästar, och för mer vana ryttare lyxlektioner på våra välutbildade lusitanohästar. Se mer under Aktiviteter. Vi kan även skräddarsy konferenser, kick-offer och möhippor med hästanknytning enligt önskemål.

Lollo de la Vaux

Täktbyvägen 2773791 Fagersta
logo

Turridning, ridläger, ridlektioner.

Ekerö Ridskola

(5)

Björkuddsvägen 11817834 Ekerö
logo

Välkommen till Ekerö Ridskola!Vi tror på att lära sig rida på rätt sätt från grunden. Därför är alla våra ridlärare utbildade. Våra ridgrupper är små, vilket ger oss förutsättningen att engagera oss i varenda ryttare. Vi har trevliga, välutbildade ponnyer och hästar som dagligen får komma ut i stora fina hagar. Varmt välkomna!

Nybro Ridklubb

Rismåla gård 38246 Nybro
logo

Välkommen till Nybro Ridklubb.

Göteborgs Ridhus

Töpelsgatan 1641655 Göteborg
logo

Råda Ridklubb

Stängt

Säteriallén 43532 Mölnlycke
logo

Välkommen till Råda Ridklubb! Vi gillar hästkraft och vi värnar om att klubben ska vara en mötesplats för alla oavsett ålder, kön eller etnisk bakgrund. Inför hästen är vi alla lika!

Stenungsunds Ridklubb

Jordhammar 44495 Ödsmål
logo

Hej!Vill du börja rida hos oss?Läs informartion under -medlem och föreningsliv samt -om ridskolan på vår hemsida. Där hittar du medlemsinformation, detta förväntas av dig som medlem, säkerhetsinformation, priser, gruppindelning och scheman. Ring oss 0303773937 eller mejla [email protected]

Aspö Islandshästar & Golf

Fredriks väg 1237364 Drottningskär
logo

Klagshamns Ryttarförening

Badvägen 2821854 Klagshamn
logo

KRF – ska vara en naturlig mötesplats för härliga upplevelser för alla och envar, efter bästa förmåga, som vill samverka med hästar, människor och natur. Vi vill skapa upplevelser och minnen för livet och lägga grunden till ett livslångt hästintresse. KRF verkar för glädje, entusiasm och hälsosamma upplevelser med ridsporten och ideellt föreningsarbete som grund.

Eda Ridskola Ryttarsällskap

Eda 159045 Brokind
logo

Eda Ridskola & Ryttarsällskap är en liten, familjär ridskola som erbjuder en mångsidig verksamhet för människor i alla åldrar, med olika förutsättningar.Utöver ridskoleverksamheten anordnar vi evenemang för både företag och privatpersoner.

Riiby Gård Islandshästar

Norra ribygatan 3386138 Bergeforsen
logo

Riiby Gård Islandshästar erbjuder turridning, ridskola och ridläger.