Om Stall Tofta

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Liknande företag i närheten

13.6 kmRudells Lagerinredningar AB

Rudells Lagerinredningar AB

15.1 kmHannas Trafikskola

Hannas Trafikskola

17.5 kmÖckerö Maritime Center

Öckerö Maritime Center

17.8 kmClarebergs Ridklubb

Clarebergs Ridklubb

Stall Tofta, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStall Tofta AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande06.10.2005
Org.nr:5566871751
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall1500 - 2999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch93290 Övrig fritids- och nöjesverksamhet, 85510 Sport- och fritidsutbildning

Exekutiva befattningar/Administration

Jens Staffan LarssonOrdförande
Gudrun Yvonne ThörnqvistLedamot
Jens Staffan LarssonLedamot
Johannes Olof LarssonLedamot

Omdömen om Stall Tofta

Erik Johansson

mer än ett år sedan

Härlig miljö o fina hästar till trots så blev inte ridturen en så positiv upplevelse som vi förväntat oss pga ledarens otrevliga attityd. Han red hela tiden längst fram och ropade till alla när jag eller någon annan gjorde något fel. När hälften av gruppen inte ville galoppera var han inte alls förstående. Jag kände mig pressad att prova och gjorde det trots att jag är nybörjare, men det kändes som att jag mycket väl kunde ha ramlat av.

Inger Dehlholm

mer än ett år sedan

170620. Jag och min man hade bokat en turridning på Stall Tofta, och hade vid bokningstillfället uttryckligen sagt att vi var nybörjare, vilken enligt bokaren Johannes skulle gå bra. Dock blev det hela en mycket otrevlig upplevelse. Johannes var stroppig (Til ex "Om man inte kan rykta sin häst har man ingenting på en hästrygg att göra"), min man tyckte så illa om tonen att han avstod från vidare försök. Jag tog mig igenom ryktning, hovskrapning, sadelpåläggning m.m. men blev allt missmodigare när samma Johannes verkade vara mera intresserad av att styla med sin egen häst, + att ha en vildare löshäst med sig på turen. Jag frågade om man kunde låna säkerhetsväst, och fick ett nekande svar, samt en hånlig (alternativt "humoristisk") kommentar om att "det är bättre att stanna på hästryggen". Väl på väg ut på turen kändes det allt värre, mest på grund av ledarens attityd. Jag valde att stoppa efter 10 minuter. Aldrig mera Stall Tofta.
Inger Dehlholm

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vackert ställe med underbar natur, men personalen var mycket otrevlig och inte alls engagerad i turridningen. Tråkigt.

Ulla Sundén

mer än ett år sedan

Rekommenderar inte detta ställe. Kändes inte välkomnande på något sätt. Turridning med en instruktör som var mer intresserad av att titta på mobiltelefonen. En fika som bestod av festis och liten bulle. Blev kort ridning som varade långt från de utlovade 2 timmarna.
Mycket vacker miljö, men kommer inte att återvända för ridning.

Helena

mer än ett år sedan

Jag är väldigt nöjd med dagens ridtur! Det var första gången på Tofta men jag har varit på flera stall runt Göteborg för turridning på islandshäst. Det här stället kommer jag tillbaka till. Ridledaren var lugn, pedagogisk och noga med att alla hängde med i alla moment, hen tog sig tom tid till att förklara varför hästen reagerade på olika sätt, mycket intressant. Det var aldrig någon stress eller tidspress, tror vi fick en halvtimma extra ute. Ridledaren hade bra koll på vilka deltagare som matchade vilka hästar och gjorde även ett byte under ridturen för att min ridovana sambo skulle få testa en häst som hade lättare för tölten. Det kostade 500:-/2h och det var prisvärt för en riktigt fin helhetsupplevelse. Jag kommer definitivt tillbaka.

Ida

mer än ett år sedan

Trevlig och kunnig personal. Välskötta, härliga hästar som gör allt för ryttaren. Fint stall med underbara ridvägar. Ett toppenställe. Bara positivt!!