restaurang helsingborg 

gav 666 företag inom detta område

Restaurang SMAK Lunch & Catering

Florettgatan 2425467 Helsingborg
logo

SMAK Lunch & Catering - Restaurangen med det lilla extra. Innanför våra dörrar råder en varm och trevlig atmosfär. Vi hyr ut vår egen serveringspersonal för alla typer av arrangemang. Det går att även hyra restaurangen för en festkväll! Varmt välkomna till oss!

Grytan restaurang

Industrigatan 7025232 Helsingborg
logo

Spisvarmt Välkommen till Grytan! Vi serverar luncher med det lilla extra! Erbjuder catering, hemleverans, hemma hos och festlokal för allt bra som ska firas. #nl#Välkomna!

Tegel Restaurang

(4.43)

Ytterövägen 16725731 Rydebäck
logo

Varmt välkommen till Restaurang Tegel!

Curry Republik

Garnisonsgatan 2025466 Helsingborg
logo

Hos Curry Republik får du vällagad och kryddstark indisk mat!

Sillen & Makrillen

Gröningen Norra 125433 Helsingborg
logo

Sillen & Makrillen är en restaurang i Helsingborg som ligger alldeles vid vattenbrynet med en härlig utsikt över sundet och Danmark. Ett ställe att koppla av på och se båtarna passera medan solen går ner vid horisonten. Här står maten i centrum och med inriktning på fisk & skaldjur jobbar vi med utvalda råvaror från lokala leverantörer och anpassar menyn efter säsongens urval

Bara Vara

(3.86)

Fågelsångsgatan 225220 Helsingborg
logo

Bara Vara är en restaurang med bar och vinkällare som funnits i Helsingborg sedan 1999. Vi tänker kvalitet, hantverk, custom och känsla i allt från menysammansättning till hantverk i lokalen. Passionen för mat och dryck i kombination med miljö och trivsel är det som driver oss varje dag året runt. Vi gör allt från grunden och hoppas att det uppmärksammas och uppskattas av våra matgäster.

Vegeriet / Sjubönor AB

(4)

Järnvägsgatan 2525224 Helsingborg
logo

Vegeriet startades 1998 som ett familjeföretag av Anki Upners med döttrar. Dessutom har vi vår ekologiska butik Sju Bönor som vi har i samma lokal som Vegeriet. Vår ambition är att inte bara vara en restaurang i mängden utan vi vill vara en oas i tillvaron där service, hälsa och miljö står i centrum. En mötesplats för alla människor som är måna om vad de stoppar i sig helt enkelt. Målet är att laga mat som är bra för kroppen samtidigt som den ger så liten miljöpåverkan som möjligt.

Restaurang Sökord

Besök gärna vår ekologiska butik på www.sjubönor.se välkommen!

Visa mer

Väla

(3.96)

Marknadsvägen 925469 Ödåkra
logo

Väla bjuder på shopping i världsklass. Här hittar du 200 butiker med både internationella kedjor och lokala trendbutiker, allt från mode och skönhet till sport heminredning och teknik. Väla är en av Sveriges mest omtyckta och välbesökta shoppingdestinationer, ständigt prisbelönad för utbud. Här samsas 200 butiker, restauranger och kaféer - från trendiga lokala småbutiker till stora internationella butikskedjor. Allt detta finns strax utanför Helsingborg, alldeles intill E4 och E6.

Jacob Hansens Hus

Hästmöllegränden 525220 Helsingborg
logo

Vi anordnar allt från konferenser till bröllopsfester. Våra konferenslokaler är flexibla för att tillgodose era önskemål.

Wok Kitchen/Curry Republik i Väla Centrum

(1.56)

Väla Centrum 25469 Ödåkra
logo

Välkommen till Wok Kitchen! Hos oss får du nyttig orientalisk husmanskost.

Restaurang Tågvagnen

Båthusgatan 225267 Helsingborg

Kyoto Sushi & Boba Tea - Helsingborg

(2.75)

Prästgatan 625224 Helsingborg
logo

Välkommen till Kyoto Sushi. Vi på Kyoto Sushi vill önska dig varmt välkommen till vår restaurang! Här kan du prova på den japanska nationalrätten, sushi. Sushi är inte bara en av världens mest lyxiga maträtter, den är också väldigt nyttig. Sushin är både kalorisnål, protein- och vitaminrik, samt nyttig för både kropp och själ. Vi ser fram emot ditt besök hos oss!

Sydkustens at Pillehill

Östra vemmenhög 112627454 Skivarp
logo

Företaget finns i Skivarp men välkomnar kunder från Helsingborg.

Sydkustens at Pillehill drivs av Jannike och Johan ihop med personal och dalmatinern Hillton.Vårt vackra Pillehill ligger som ett av de högst belägna husen längs skånska sydkusten. Utsikten är betagande!Hotell och restaurang med det lilla extra!Vi är en av Skånes bästa vindestinationer och bygger kontinuerligt ut vår vinkällare. Dessutom håller vi gärna dryckesprovningar.Allt från den romantiska weekenden till den lilla avskilda konferensen passar här.Varmt välkomna!

Två Kockar

Aspögatan 525731 Rydebäck
logo

Välkommen till Två Kockar! Vi serverar härliga luncher och har ett spännande cateringutbud. Besök oss för att avnjuta en av våra luncher. Kontakta oss för att beställa catering.

La Pizza Tågaborg

Hjälmshultsgatan 2125441 Helsingborg
logo

Kan pizza vara något annat än skräpmat? Ja, absolut! Med tunna, frasiga degar, färska råvaror och en hel del kärlek kan pizzor bli både näringsriktiga och goda. Faktiskt så goda att vi blivit Nordiska Mästare! Du kan välja mellan 30 olika pizzor med allt från parmaskinka till tigerräkor.

Nils H. Restaurang & Catering

Karbingatan 1425467 Helsingborg
logo

Välkommen till Nils H.Restaurang & CateringHär möts du av en gemytlig atmosfär, vänligt bemötande och goda dofter från köket. På menyn står klassiker, husmanskost, och egna påhitt, och Äggakaga - det serverar vi varenda dag!Varmt välkomna till oss!

Lundachark AB

(5)

Nöbbelövs mossaväg 122660 Lund
logo

Företaget finns i Lund men välkomnar kunder från Helsingborg.

Välj bra korv! 80% kötthalt. I täten har vi våra "Lunna Melle" följt utav elva olika korvar av högsta kvalitet. Välkomna!

M Dasilva Städ AB

Norrtäljegatan 18H25252 Helsingborg
logo

M Dasilva Städ är ett familjeföretag som utför städning till såväl företag som privatpersoner.För oss är det viktigt att alltid sträva efter att ha en god kontakt med dig som kund vilket också avspeglar sig i sättet vi arbetar på.Pålitlighet och noggrannhet är våra ledord och vårt mål är att du som kund ska bli nöjd!

Domino's Pizza Helsingborg

Södergatan 56252 25 Helsingborg
logo

Subway

Möllegränden 2252 23 Helsingborg

Burger King

(4.33)

Ekslingan 9254 67 Helsingborg
logo

Burger King

(1.67)

Rusthållsgatan 45253 61 Helsingborg
logo

MAX Burgers

Björkavägen 10326036 Helsingborg
logo

MAX Burgers

(3.5)

Södergatan 1525225 Helsingborg
logo

Subway

Marknadsvägen 925469 Ödåkra