Vägbeskrivning

restaurang helsingborg

gav 441 företag
Karta
 • Florettgatan 24
  25467 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-15 88...
  Visa nummer
  Stängt
  SMAK Lunch & Catering - Restaurangen med det lilla extra. Innanför våra dörrar råder en varm och trevlig atmosfär. Vi hyr ut vår egen serveringspersonal för alla typer av arrangemang. Det går att även hyra restaurangen för en festkväll! Varmt välkomna till oss!
 • Mariehällsvägen 100
  25451 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-24 24...
  Visa nummer
  (1
  Vi som arbetar på Linneaträdgården har som målsättning att vara en restaurang och ett café där det läggs stor vikt vid att er upplevelse ska vara lika bra varje gång. Sju dagar i veckan, året runt, har du möjlighet att äta en bit mat eller ta en fika, samt låta dig inspireras av vår inrednings- och blomsterbutik. Vi har också stor erfarenhet av att arrangera fest, bröllop, dop, konferenser samt minnesstunder.
 • Parapeten
  25267 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-10 71...
  Visa nummer
  (2
  Vill du kunna gå raka vägen ut i arbetslivet efter gymnasiet? Då har du kommit rätt. På Rönnowska skolan är det yrkesutbildningar som gäller. Här skapas bland annat morgondagens kockar, bagare, bilmekaniker, elektriker, hotellreceptionister och florister. Vilken inriktning du än väljer så lovar vi dig en härlig stämning och allt stöd du behöver under din tid hos oss.
 • Södergatan 43
  25219 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-400 44...
  Visa nummer
  Öppet
  Restaurangen med stor meny och egna specialiteter över disk. Allt hemlagat från grunden med rötterna i Mellan östern och världens äldsta huvudstad, Damaskus. Upplev en orientalisk känsla på ett modernt sätt tillsammans med oss. Välkommen!
 • Gröningen Norra 1
  25433 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-28 15...
  Visa nummer
  Sillen & Makrillen är en restaurang i Helsingborg som ligger alldeles vid vattenbrynet med en härlig utsikt över sundet och Danmark. Ett ställe att koppla av på och se båtarna passera medan solen går ner vid horisonten. Här står maten i centrum och med inriktning på fisk & skaldjur jobbar vi med utvalda råvaror från lokala leverantörer och anpassar menyn efter säsongens urval
 • Prästgatan 6
  25224 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-12 57...
  Visa nummer
  (4
  Öppet
  Vi på Kyoto Sushi vill önska dig varmt välkommen till vår restaurang! Här kan du prova på den japanska nationalrätten, sushi. Sushi är inte bara en av världens mest lyxiga maträtter, den är också väldigt nyttig. Sushin är både kalorisnål, protein- och vitaminrik, samt nyttig för både kropp och själ. Vi ser fram emot ditt besök hos oss!
 • Fågelsångsgatan 2
  25220 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-24 52...
  Visa nummer
  (7
  Öppet
  Bara Vara är en restaurang med bar och vinkällare som funnits i Helsingborg sedan 1999. Vi tänker kvalitet, hantverk, custom och känsla i allt från menysammansättning till hantverk i lokalen. Passionen för mat och dryck i kombination med miljö och trivsel är det som driver oss varje dag året runt. Vi gör allt från grunden och hoppas att det uppmärksammas och uppskattas av våra matgäster.
 • Marknadsvägen 9
  26036 ÖDÅKRA-VÄLA
  Visa vägbeskrivning
  042-24 82...
  Visa nummer
  (23
  Öppet
  200 butiker, 6 000 gratis parkeringsplatser, öppet 361 dagar om året.
 • Ytterövägen 167
  25731 RYDEBÄCK
  Visa vägbeskrivning
  042-16 07...
  Visa nummer
  Det annorlunda sättet...Vi hjälper Er med mat & miljö när det är dags för Ert företag att profilera sig.Vi kommer till Er, eller erbjuder Parapetens fantastiska lokaler på första parkett centralt i Helsingborg.
 • Rektorsgatan 11B
  25436 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  042-21 00...
  Visa nummer
  Öppet
  Hos oss på Pizzeria Torino kan du avnjuta våra läckra rätter i en mysig och fräsch miljö. Vi serverar alltid god mat som ser inbjudande ut och smakar därefter.Vi använder så klart endast de färskaste råvarorna.
 • Företaget finns i Malmö
  men välkomnar kunder från Helsingborg.
  Visa vägbeskrivning
  040-35 03...
  Visa nummer
  Vi har ett gediget möteskunnande och lång erfarenhet av att organisera möten och event i anrik miljö. Som mötesarrangör hjälper vi er med ett personligt och trevligt bemötande, tekniken och servicen för att mötet ska bli både lyckat samt en upplevelse att minnas.Folk Mat & Möten har som målsättning att föra dig närmare dina kollegor, kunder och samarbetspartners i en kreativ inspirerande miljö. Här är det personligheten och kvalité som ligger i fokus och det präglar hela vår verksamhet.
 • Företaget finns i Glumslöv
  men välkomnar kunder från Helsingborg.
  Visa vägbeskrivning
  0418-45 11...
  Visa nummer
  Öppet
  Örenäs Slott är en storslagen och mysig hotell- och konferensanläggning i unik slottsmiljö i hjärtat vid den skånska kusten. Örenäs slott är beläget 1,5 mil söder om Helsingborg, direkt vid Öresund och med en magnifik utsikt över VenVår unika slottsmiljö inspirerar till kreativa möten och erbjuder stor flexibilitet under alla de fyra årstiderna.Vi erbjuder mysiga upplevelser, slottsrestaurang samt kreativa möten.Besök gärna vår hemsida för mer information.
 • Parapeten 2
  25267 HELSINGBORG
  Visa vägbeskrivning
  070-623 22...
  Visa nummer
  Varmt välkommen till STUDIO H55! Grym lokal till ert event mitt i hamnen i Helsingborg.Fantastisk utsikt med fönster i alla väderstreck samt havsmiljö på alla håll. Stilren o elegant inredning,allt finns för ett perfekt arrangemang.
restaurang helsingborg gav 441 företag