Om Väla

Väla bjuder på shopping i världsklass. Här hittar du 200 butiker med både internationella kedjor och lokala trendbutiker, allt från mode och skönhet till sport heminredning och teknik. Väla är en av Sveriges mest omtyckta och välbesökta shoppingdestinationer, ständigt prisbelönad för utbud. Här samsas 200 butiker, restauranger och kaféer - från trendiga lokala småbutiker till stora internationella butikskedjor. Allt detta finns strax utanför Helsingborg, alldeles intill E4 och E6.

Välkomna

Väla ligger strax utanför Helsingborg och är en av Sveriges största shoppingdestinationer. Väla har öppet 361 dagar om året och har i dagsläget 200 butiker med inspirerande shopping.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 1
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 2
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 3
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 4
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 5
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 6
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 7
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 8
  • Väla Köpcentrum, gallerior, Helsingborg - 9

Väla, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKommanditbolag Väla Centrum, Björka Gård & Co
BolagsformKommanditbolag
Datum för upprättande12.10.1972
Org.nr:9430005174
ArbetsgivaravgiftNej
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Cecilia Karin Elisabeth EisenProkurist
Lars Åke PetterssonProkurist
Nadia Isabella LousseiefProkurist
Michael WesselProkurist
Bo Erik JanssonProkurist
Lars Mattias JohanssonHuvudansvarig revisor

Omdömen om Väla

Susanne Ingeson

mer än ett år sedan

Tog passfoto. Blev debiterad 2 gånger på mitt kort. När jag påpekade detta blev personen irriterad och lite ovänlig och sa att det inte var butikens fel?
De återbetalade, men se upp och kolla era kontoutdrag om ni handlar där.
Att ta passfotot gick väldigt snabbt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väla är ett supervaruhus, stort med mycket olika affärer, man hittar alltid något man vill ha!

selin

mer än ett år sedan

jag älskar väla för där finns jätte mycket att titta på men ibland är det jobbigt att gå runt där och ha ont i tårna men annars är det bra

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väla är super bra, och dte som är ovanligt och super kul är att väla va Sveriges största modehus och först med att göra en egen konsert för sina kunder( Pink Party) som dom delade ut 15.000 biljetter till som försvann fort.
Va där i lördags 25/5 och det var super. Med Eric saade, Ulrik munther och Sean Banan.
Tänk att dom tog så bra artister. Något som jag hoppas blir tradition för väla. Kanske Yellow Party elelr den andra färgen nästa år haha om man får gissa från färgerna från deras loga ;)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Superbra köpcentrum med det mesta man behöver! Ibland är det skönt att bara gå runt och fönstershoppa i brist på annat att göra.

Anonym användare

mer än ett år sedan

På väla går tiden fort Där finns alla affärer man kan tänka sig. Högen av påsar växer snabbt och fötterna blir trötta Då är det så skönt att kunna sätta sig ner och fika eller äta på restuarangtorget. Även där finns allt du kan tänka dig, allt från indiskt till svenskt..

Johan J.

mer än ett år sedan

För stort och rörigt.
Inte lika praktiskt som innan, man gick lätt in och ut nu orkar man inte gå in typ...

Anonym användare

mer än ett år sedan

Pojkvännen friade till mig. Tyvärr var ringen liten . Vi Åkte dit nästa dag för att byta storlek men säljaren ( som är också chefen där) var otrevlig och nonchalnt .. Jag blev besviken och ledsen. Är fortfarande det för vi gick in på alla fina ring/ smycke butikerna på väla men jag fastnade tyvärr för ringen inne på albrekts .. Nu e jag utan ring men letar vidare :) en sak är säker iaf! Jag handlar inte på albrekts guld igen!!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Förr hade dom ett större utbud och man hittade mycket bra grejer i affären. Men efter ombyggnaden så känns det mindre och även mycket mindre utbud på tränings kläder.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väla är helt klart det bästa köpcentret i hela Sverige, det är ju trots allt Sveriges Största! Att det finns beläget i Helsingborg är bara överfett. Riktigt fint ställe med underbara affärer där alla kan hitta sin egna stil. Maten och servicen är super! Ett ställe man bara måste åka till när man är i närheten!

Anonym användare

mer än ett år sedan

väla är ju sveriges största modehus, och har allt man behöver. toppklass affärer och toppklass mat. det finns allt och lite till, verkligen att rekomendera om man är på resande fot mot helsingborg!

asså

mer än ett år sedan

Det kostar alldeles för mycket ..tex barn klippning 320:- Dessutom känns det stressigt då klippandet avbryts ständigt då dom även har en kassa at tsköta för dom som kommer in och köper produkter. Nej ..detta va sista ggr det blir klippning på frisymakarna .Man vill ju njuta att dyrt betalande pengar .

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väla är ett stort köpcentrum med stort utbud av butiker. Tycker det är bra att de byggt ännu större nu, men det kan dock vara lite rörigt att hitta till alla butiker. På väla kan man hitta det mesta, då det är väldigt varierade butiker.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Stort utbud av bra butiker av alla slag. Såväl lite dyrare som billigare. Däremot väldigt stort, så se till att du fått bra timmar med sömn natten innan så du orkar gå!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Det är super bra med många affärer och ett stort utbud av många olika affärer. Det är stort och det finns nåt för alla.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Riktigt bra köpcentrum som är stort och man kan hitta det mesta. Massa olika märken och affärer, och det är alltid kul att gå runt med vännerna där.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Vilket trevligt ställe och här kan man gå runt och kika länge länge.

Johan J.

mer än ett år sedan

Det ska vara 1 stjärna på det jag skrev tidigare.
Men reijta har antagligen blivit köpta av Väla lite så dom har spärrat att man minst kan rösta 3stjärnor..

Anonym användare

mer än ett år sedan

Älskar köpcentrum och här fanns det många trevliga butiker=) Tummen upp..

Anonym användare

mer än ett år sedan

Efter ombyggnationen så stämmer allt!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Stort köpcentrum, många butiker! :)

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väla centrum är det bästa köpcentret i skåne län. Dom har allt man behöver och ett gigantiskt utbud. Åk hit om ni har vägarna förbi!

MatsiusB

mer än ett år sedan

Perfekt att man har alla affärer man behöver + att de håller på att bygga ut, med ännu fler affärer, klart nästa år. Jag handlar hellre här där parkeringen är gratis samt att man blir aldrig för varm eller kall eller våt av regn. Samt så kostar det inte 18:-/h som är ca pris om man parkerar nere i Helsingborgs centrum. Skönt är oxå med detta att man aldrig behöver stressa till bilen. Perfekt helt enkelt. Ett minus är Hauffes på väla, gottis affären vid Intersport. Snåla är de, jag skulle köpa en tablettask för 13:- men jag saknade kontanter så jag ville betala med kort. På en skylt stod det att en avgift på 3:- tillkommer vid kortbetalning, jag acceptera att min ask skulle kosta 16:- När jag lämnar fram kortet sa tjejen till mig att de tar inte kort om värdet understiger 30kr=1-.
Nu kan alla ni butiks ägare nere i stan sluta att bekymmra er för höga hyror och större rånrisk, stäng ner era affärer, ni behövs inte nere i stan längre, men för all del, tack för den tid som har varit. ;))

Möjliga telefonnummerformat

04224828004-224 82 80042-24 82 800422-482 80