Se på karta

restaurang halmstad 

gav 365 företag inom detta område

Storgatan 4630243 Halmstad
logo

Vi har stans hetaste meny - prova våra spanska och mexikanska specialiteter! Restaurangen har också husmanskost. Varmt Välkommen till La Cocaracha Restaurang & Bar Nattklubb!

Brogatan 1830242 Halmstad
logo

Restaurang Lotus erbjuder meny mat från tre asiatiska kök, det mongoliska köket med dess barbecue (BBQ), det thailändska köket och sist men inte minst, det kinesiska köket.

(4)

Rörkullsvägen 730241 Halmstad
logo

Vår restaurang finner du på Söndrums industriområde, Flygstaden, närmare bestämt på Rörkullsvägen 7. Vi serverar lunch varje dag mellan 11-14. Välkommen!​

Erik Dahlbergsgatan 230235 Halmstad
logo

Anrika Svarta Örnshuset i Halmstad är inget slott per se, men våra vackra salar och salonger slottsliga. Här arrangeras viktiga dagar som dop, bröllop, minnesstunder och stora kalas hela tiden; det är vår specialitet! Vi dukar upp ditt arrangemang på elegant vis och serverar fantastisk mat som baseras på säsongens primörer – närproducerat givetvis! Fokus ligger på kvalitet och personlighet.

Tollsgatan 230232 Halmstad
logo

Hallands Konstmuseum ligger vackert beläget intill Nissan och Norre Katts park i centrala Halmstad. Här kan du ta del av utställningar, spännande programpunkter och ett härligt kafé med utsikt över Nissan.

Noreensvägen 30231 Halmstad
logo

I vårt café finns alltid goda hembakade mjuka kakor, smörgåsar, och diverse lättare förtäring. På veckodagarna serveras även lunch.Till oss är alla välkomna, man behöver inte ha någon anknytning till försvarsmakten. På måndagar och onsdagar har vi kvällsöppet. Vi jobbar för att det alltid ska kännas avslappnat och välkomnande att komma in till oss, kika in och känn efter själv!Vi tar även emot gäster till konferens och fest, hör av er till oss vid intresse!Välkommen in!

Storgatan 426776 Ekeby
logo

Företaget finns i Ekeby men välkomnar kunder från Halmstad.

Ekeby Möbler är ett modernt inredningsvaruhus som idag är ett av Sveriges största och ledande inom heminredning. Med en utställningsyta på hela 10.000 m2 hittar ni många vackra möbler från flera välkända varumärken. Vi har även ett brett eget sortiment som vi köper direkt från tillverkare världen över utan fördyrande mellanhänder.

Steninge Kustväg 3030572 Steninge
logo

I havets närhet kan du njuta av sköna, kravlösa aktiviteter som kustvandringar, MTB-eller fatbike-turer på egen hand eller med lokala guider och skön yoga utomhus eller i vår nybyggda yogastudio. Steningekustens naturreservat ligger ett par hundra meter från vår trädgård och Skipås naturreservat med bokskog och öppna ängar börjar en kilometer bort. På Steninge kuststation finns det alltid någon naturupplevelse att njuta av!

Strandlida 46430591 Halmstad
logo

VÄLLAGAT I MYSIGT I NATURSKÖNT Restaurangen på Halmstad Golfarena har 50 sittplatser plus fler på den härliga altanen. När det är varmt och skönt ute öppnar vi upp alla fönster och låter altankänslan flytta in. Utsikten är magisk och ni kan njuta till solnedgång vackra kvällar. Vi har gott om lekyta för de mindre barnen alldeles utanför och runt hörnet på lekplatsen.

Assarp KARLSLUND 43630594 Halmstad
logo

Hemsida Karlslundscafé.se

Torpaledsvägen 2302 41 Halmstad
logo
Kastanjeallén 330232 Halmstad
Hyltegatan 6A30237 Halmstad
Brogatan 37A30295 Halmstad
Norra vägen 2230232 Halmstad
Strandvallen 142A30257 Halmstad
Laxviksvägen 230265 Halmstad