Om Halmstads Soldathem

I vårt café finns alltid goda hembakade mjuka kakor, smörgåsar, och diverse lättare förtäring. På veckodagarna serveras även lunch.Till oss är alla välkomna, man behöver inte ha någon anknytning till försvarsmakten. På måndagar och onsdagar har vi kvällsöppet. Vi jobbar för att det alltid ska kännas avslappnat och välkomnande att komma in till oss, kika in och känn efter själv!Vi tar även emot gäster till konferens och fest, hör av er till oss vid intresse!Välkommen in!

Soldathemmet är öppet för alla!

Café

I vårt café finns alltid goda hembakade mjuka kakor, smörgåsar, och diverse lättare förtäring. På veckodagarna serveras även lunch. Olika bufféer, smörgåstårtor och landgångar kan beställas, hör av er för prisuppgifter. Till oss är alla välkomna, man behöver inte ha någon anknytning till försvarsmakten. På måndagar och onsdagar har vi kvällsöppet och då är det många av de värnpliktiga som hänger hos oss, spelar spel, kollar på film, spelar biljard eller musik. Ibland ordnar vi kvällsaktiviteter på förslag av de värnpliktiga, tex turneringar, filmkvällar, spelkvällar mm. Vi jobbar för att det alltid ska kännas avslappnat och välkomnande att komma in till oss, kika in och känn efter själv!

Konferens och fest

Soldathemmet har två stora och trevliga konferensrum för uthyrning. Vi har även tillgång till bra festlokal med stor parkering och tät lokaltrafikförbindelse. För närmare information kontakta oss på telefon eller mail. All uthyrning kvällstid kräver att soldathemmets egen personal finns på plats.

Vår verksamhet

Halmstad Soldathem har ett gott samarbete med hela Halmstad Garnison. I vårt nätverk ingår även Halmstad kommun, bl.a. POSOM (psykosocialt omhändertagande). Vid kris och/eller katastrof ska vi bidra med våra lokaler. Även Garnisonspastor och Svenska kyrkan finns med i Soldathemmets dagliga arbete.

Soldathemmets uppdrag är att på ekumenisk grund och frivillig grund bedriva en verksamhet med mål att skapa en god miljö åt rekryterna på deras fritid samt stödja anhöriga och familjer till soldater i utlandstjänst. Även stöd till veteraner och dess anhöriga. Vår värdegrund är att vi arbetar utifrån den enskilda människans behov och livssituation. Vi vill att de som kommer till soldathemmet skall uppfatta trygghet, värme och respekt då vi skapar en atmosfär genom gemenskap och framtidstro.

Träffpunkt Halmstad

Soldathemmet har under senaste åren haft regelbundna veteranträffar, Träffpunkt Halmstad! Där träffas veteraner, den tredje onsdagen varje månad, för att utbyta erfarenheter, tankar och känslor. Denna träff är i Fredsbaskrarna Hallands regi och våra lokala kamratföreningar är med och samarbetar. Denna träff är för ALLA veteraner, inte bara för medlemmar i någon organisation. Soldathemmet kan även anordna träffar för anhöriga till utlandsveteraner när behov finns.

Halmstads Soldathems utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Halmstads Soldathem Restaurang, Halmstad - 1
  • Halmstads Soldathem Restaurang, Halmstad - 2
  • Halmstads Soldathem Restaurang, Halmstad - 3
  • Halmstads Soldathem Restaurang, Halmstad - 4
  • Halmstads Soldathem Restaurang, Halmstad - 5
  • Halmstads Soldathem Restaurang, Halmstad - 6
  • Halmstads Soldathem Restaurang, Halmstad - 7

Halmstads Soldathem, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Föreningen Halmstads Soldathem

Bolagsform

Ideell förening

Datum för upprättande

01.01.1975

Org.nr:

8492009637

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

0

Omsättn.intervall

700 - 999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Finansiell information

Omsättning

-

Vinstmarginal

-

Anställda

0