Se på karta

reglar 

gav 51 företag inom detta område

Nacka Byggnadsvård AB

Stängt

Eknäsvägen 213244 Saltsjö-boo
logo

Nacka Byggnadsvård AB - reservdelar till gamla hus. Från skruv till vedspisar, såpa till tassbadkar och allt annat till gamla hus.

Anders Strand Låsservice AB

Stängt

Stora Torg 424130 Eslöv
logo

Vi på AS Låsservice AB gör allt från kopior på cykelnyckeln till kompletta säkerhetssystem med larm, galler och passerkort! Vi gör det svårare för tjuven, och lättare för dig, ditt företag eller din bostadsrättsförening. Våra lösningar är säkra, ekonomiska och estetiskt tilltalande. Vi anpassar galler, dörrhandtag med mera efter husets tidsanda, allt tillsammans med modernt säkerhetstänkande från välkända leverantörer.

Åbytorps Såg & Hyvleri AB

Stängt

Östra Åby 42469293 Kumla
logo

Välkommen till Åbytorps Såg & Hyvleri AB Här finns den gamla tidens brädgårdskänsla kvar. Miljön, den personliga servicen och valfriheten – men med ett modernt och komplett sortiment. Vi är duktiga på trä och vet vad det innebär att bygga, kunskap vi gärna delar med oss av!

Byggskadeteknik AB

(4.43)

Helsingborg
logo

Specialiserade på att åtgärda fukt och mögelskador i fastigheter med inriktning på byte av syllar och golvkonstruktioner.

Lindroths Trä AB

(5)

Eggerdvägen 79298 Garsås
logo

Lindroths Trä AB är ett familjeföretag som funnits sedan 1947. Idag drivs det av bröderna Erik och Sven Lindroth, som är den tredje generationen på företaget.Vi har allt i trävaror som du behöver till din byggnation. Vår småskalighet är vår styrka, det vi inte har på lager tillverkar vi snabbt efter dina önskemål!

AB Dejeträ

Stängt

Dömlevägen 66991 Deje
logo

Vi har ett brett sortiment av lister, virke obehandlat, grundmålat, tryckimpregnerat, spik,skruv, färg, tapet, beslag, pellets , gips, plywood, vangstycke, staketsektioner.

Hidingebro Såg & Bygghandel AB

Stängt

Hidingebro 71692 Fjugesta
logo

Från första April 2014 driver Peter Sahlqvist Hidingebro såg & bygghandel. Ny ägare nya möjligheter. Hos oss finner ni kunnig personal och ett stort utbud av kvalitetsprodukter inom bygg, mark och verktyg.

XL-Bygg Vårgårda

Stängt

Wallentinsvägen 2844737 Vårgårda
logo

Vi är en modern bygghandel som förser dig som byggmästare, privatperson, kommun och företag med bygg-, färg- och järnvaror.

Sandholms Färg & Golv AB

Stängt

Smedmästarvägen 357932 Högsby
logo

Vi säljer färg, tapeter, golv, kakel, klinkers och byggvaror. Här finns allt för att skapa spännande och rofyllda rum, såväl inomhus som utomhus.

J Gustavssons Byggmaterial AB

Stängt

Trävägen 243278 Tvååker
logo

Kom till vårt kompletta byggvaruhus när du ska bygga eller renovera din fastighet. Vi har det mesta du kan tänkas behöva.

Byggnadssnickerier I Krokom AB

Hissmoforsvägen 5583533 Krokom
logo

XL BYGG Byggbiten i Nossebro

Stängt

Bergsgatan 446531 Nossebro
logo

Välkommen in till oss på Byggbiten i Nossebro. Här hittar du allt du behöver till ditt bygge, vi servar såväl yrkesfolk som hemmafixare.

Plate Såg & Hyvleri AB

Plate 10252392 Timmele
logo

Välkommen till Plate Såg & Hyvleri AB!Vi inriktar oss på lego hyvling åt företag. Samt försäljning av sågade, hyvlade trävaror. Pallkragsvirke , reglar, råspont , paneler , listverk.Biprodukter: kutterspån, klyvspån.

Sandåsa Timber AB - Träförädling

Stängt

Sandåsa såg 164594 Strängnäs
logo

Sandåsa Timber AB producerar sågade och hyvlade trävaror i Södermanland.Våra hyvlade, grundmålade, tryckimpregnerade och fingerskarvade varor går till brädgårdar i Mälardalen och runtom i landet. En stor del av den sågade, grövre furan går på export.

Sandåsa Timber AB - Åkers Sågverk

Stängt

Forsa sågverk 164752 Åkers Styckebruk
logo

Sandåsa Timber AB fortsätter en lång sågverkstradition. Sågen i Åkers Styckebruk har funnits på sin nutida placering vid sjön Visnaren och Råckstaån sedan slutet av 1800-talet. Den större delen av produktionsvolymen går till träförädlingen i Sandåsa förutom de grövre dimensionerna av fura som exporteras huvudsakligen till bl.a. Mellanöstern, Nordafrika och England. Viss del av produktionen går även till industrikunder i Sverige.

Sandåsa Timber AB - Forssjö Bruk

Stängt

Forssjö bruk 64193 Katrineholm
logo

Sandåsa Timber AB producerar sågade och hyvlade trävaror i Södermanland. Våra hyvlade, grundmålade, tryckimpregnerade och fingerskarvade varor går till brädgårdar i Mälardalen och runtom i landet. En stor del av den sågade, grövre furan går på export.

Bertsdotter, Regla

Norra kyrkogatan 1662155 Visby

VIDA

Lyckegårdsvägen 334232 Alvesta

BENAB BYGGMATERIAL AB

Stängt

(5)

Hegattu 6078560 Djurås

Östra Ljungby Lantmän

Stängt

Bläsingevägen 726471 Östra Ljungby

Reglar i Stockholm AB

(1)

Karlbergsvägen 37A11362 Stockholm

Carlsson Lars Trävaru AB

Bro 136298 Älmeboda

Burträsk Bygg & Trä AB

Stängt

(5)

Gammelbyn 5293794 Burträsk

Bosses Bygg I Borensberg AB

Dansätersvägen 59175 Borensberg

Ekeryds Trävaruaffär & Sågverk

Ekeryd 217728793 Strömsnäsbruk