Se på karta

putsrenovering 

gav 147 företag inom detta område

Wätterstads Fasadrenovering

(4.5)

Konvaljestigen 455456 Jönköping
logo

Behöver du hjälp med fasadrenovering? Förutom fasadrenovering erbjuder vi putsarbete, dekorationsputs, fasadstuckatur, murning, tilläggsisolering med puts, avfärgning av fasader och josblästring. Hör av dig till oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med dekorationsputs, murning och andra putsarbeten när du ska renovera fasad.

Fasad & Betong AB

Bofinksvägen 529632 Åhus
logo

Fasadrenoveringar, mur & putsarbeten. Vi är verksamma i hela Skåne.

Jämtfasad AB

Bruksgatan 586433 Matfors
logo

Vi är ett specialföretag som arbetar med puts, murning, läggning av stengolv och fasadrengörning och mindre byggnadsarbeten i samband med större puts och murentreprenader. Vi arbetar mot kommunala fastighetsbolag, privata fastighetsbolag, församlingar och byggentreprenörer.

Lars Jogedal

Rubingången 3313549 Tyresö
logo

TA Mur och Puts AB

Gösholmen 563532 Kvicksund
logo

Vi är ett byggföretag som framförallt arbetar med fasad- och murningsarbeten men även keramikarbeten. Vi arbetar med både nyproduktioner och renoveringsarbeten. Vi samarbetar såväl med privatpersoner som med kommunala bolag, privata fastighetsbolag.

MURTEK Sverige AB

Stängt

Snäppvägen 880309 Gävle
logo

MURTEK Sverige AB är ett familjeföretag med huvudkontor i Gävle, vi erbjuder mur och putsarbeten och kompletta lösningar för byggställningar.

EFAB Ekonomi & Fasader i Sverige AB

Beckasinvägen 980309 Gävle
logo

Välkommen till EFAB. Vi fokuserar på tjänster som Fasadrenovering, Murningsarbeten, Putsarbeten, Tilläggsisolering, Skorstenar, Öppna spiser, Balkongrenovering. EFAB är ett väldigt kundinriktat företag, och vi anpassar oss alltid efter våra kunder. Svarar vår arbetsledare ej på telefonnummer så hör av er till [email protected] så hör vi av oss till dig! Vi ser fram emot att höra från er.

Colorama

Stängt

Storgatan 2391233 Vilhelmina
logo

I vår butik hittar du allt från färg och mängder av snygga tapeter till golv och kakel och klinkers. Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjälper dig gärna att hitta det som passar i just ditt hem. Vårt mål är att alltid ge dig bästa service och kunskap. Välkommen in.

Rennit

Kyrkogatan 597232 Luleå
logo

Rennit är ett varumärke där huvudkontoret ligger i Luleå. Rennit består av lokala företag runt om i landet som erbjuder Rennit hängrännor och stuprör till privatpersoner, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar. Våra hängrännor rymmer 40 procent mer än traditionella modeller. Tillverkning sker på plats och monteringen ingår oftast i priset. Ett enkelt och smart sätt att få nya hängrännor på ditt hus.

Mursleven AB

Stängt

(5)

Åsavägen 13B57235 Oskarshamn
logo

Mursleven är ett företag som utför allt inom murning. Medans du lutar dig tillbaka tar vi hand om murningen av huset, poolen eller muren. Vi utför även fasadrenoveringar samt putsar nya fasader. Känner du dig lite frusen så installerar vi även braskaminer i olika utföranden. Vi är idag nio anställda, alla kunniga och utbildade inom respektive område. Mursleven har en lång och gedigen erfarenhet och alla våra jobb utförs med stort kunnande, ansvar och kvalitet.

Vingåkers Bleck & Plåt AB

Engelbrektsgatan 2364331 Vingåker
logo

Vi utför alla slags arbeten inom byggnadsplåt, tätskikt, fasadarbeten, service och underhåll, taksäkerhet, mm. Vi arbetar med nyproduktion, ROT-projekt och reparationsarbeten hos såväl offentliga- och privata förvaltare som bygg- och industriföretag samt privatpersoner. Vi är medlemmar av plåtslageriernas Riksförbund. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert eller om du vill att vi kommer ut och besiktigar ert tak, så kan vi se vad som behövs göras för att hålla er torra och glada.

S & T Isoleringstjänst AB

Bjurängsvägen 164234 Flen
logo

Flens Plåt AB utför byggplåtarbeten inom främst Flen med omnejd. Kunderna består i huvudsak av lokala byggföretag och privatpersoner. Företaget utför arbeten med stor yrkesskicklighet. Våra plåtslagare har yrkesbevis för byggnadsplåtslageri samt byggnation av byggnadsställningar.

M Lindström AB

Långåkersvägen 1242837 Kållered
logo

Städproffsen i Skåne AB

Stängt

(5)

Fäladsgatan 729159 Kristianstad
logo

Städproffsen är ett allserviceföretag baserat i Kristianstad, hässleholm Sjöbo, Sölvesborg, men vi är verksamma i hela Södra Sverige.Det våra kunder uppskattar mest är vårt breda utbud av tjänster. Vi kan till exempel hjälpa er med allt från hushållsnära tjänster till att måla om huset eller sköta om er trädgård. Kontorsstäd och flyttstädning är också två uppskattade tjänster för att nämna några.

Målarmästarna Sverige AB - Målare Uppsala

Stängt

Fyrislundsgatan 3675446 Uppsala
logo

Målarmästarna Sverige AB, din kompletta målare och fasadrenoverare i Uppsala! Vi har lång erfarenhet gällande allt inom måleri och hjälper dig med både mindre och större projekt. Vi utgår från Uppsala men hjälper dig från Gävle ner till Stockholm. Kontakta oss för ditt nästa projekt!

A-T Fasad

Stängt

Blåbärskärret 161176 Nävekvarn

TA Fasad är ett nyetablerat familjeföretag i Sörmland. Vi som arbetar är Tobias Rylander och Anton Rylander. Tobias har mångårig erfarenhet av arbete med murning, putsning och plattsättning. Vi levererar högsta kvalitet i nära samarbete med dig som kund och strävar alltid efter att uppnå dina förväntningar. Välkommen med din offertförfrågan.

Tobiason AB, Byggnadsfirman O A

Tagenevägen 2042259 Hisings Backa

Sterner Stenhus Fasad AB

Stängt

Geometrivägen 514175 Kungens Kurva

Brukspecialisten

Flygfältsgatan 2212830 Skarpnäck

Lingfjords Fasadtvätt AB

Bergfalkvägen 2014792 Grödinge

Bäckens Puts J. Olsson AB

Susvindsvägen 1543232 Varberg

Glose Murning & Puts

Marieholmsgatan 10B41502 Göteborg

Interoc Akustik AB

Traversgatan 16C72138 Västerås

Thorssons Fasad AB

Stängt

Baumansgatan 759332 Västervik

J.M. Fasadservice AB

Stängt

Skruvgatan 255302 Jönköping