Se på karta

psykosomatiska problem 

gav 711 företag inom detta område

Hermelinsgatan 23A97231 Luleå

Maria Lundström Sundin, socionom/legitimerad psykoterapeut, erbjuder psykoterapi och parterapi. Till mig kan du vända dig för stress och stressrelaterad problematik, för psykiska problem såsom ångest och depression, vid personliga svårigheter, svåra livshändelser, kris och sorg. Det kan vara för dilemman och svårigheter i relationer, samt för parterapi för att öka förståelse, samhörighet och den känslomässiga närheten till varandra. Välkommen att kontakta mig!

Upplandsgatan 4911328 Stockholm
logo

I mitt arbete utgår jag ifrån ett brett perspektiv och helhetssyn. Jag anpassar samtalsfokus, verktyg och metod utifrån klientens aktuella behov och rådande situation.

Klingsbergsgatan 42B60354 Norrköping
logo

Jag arbetar mot privatpersoner, par, grupper och handleder inom vård och omsorg..Erbjuder psykodynamisk psykoterapi, individuella samtal, parsamtal, ungdomsterapi, utbildningsterapi, kreativt gestaltande metod, musikterapi, Kristerapi, EMDR behandling, hypnosterapi, stresshantering, arbetsplatsrelateradeuppdrag: psykoterapi, handledning, konsultationer.

Violstigen 256636 Habo

Välkommen till Jönköpings Psykoterapimottagning! Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med mångårig erfarenhet. Jag arbetar med psykodynamisk psykoterapi och symboldrama. Tidsbokning enligt överenskommelse. Jag blev legitimerad psykolog 1978 och legitimerad psykoterapeut 1987. Jag har arbetat som psykolog inom Landstingsverksamhet med psykiatri, primärvård och framför allt somatisk vård. På Kvinnokliniken på Länssjukhuset Ryhov har jag arbetat med problematik kring infertilitet, graviditet och förlossning och med annan kvinnoproblematik. Jag är medlem i Sveriges Psykologförbund samt Psykoterapicentrum. Jag är mångårig styrelsemedlem i den lokala föreningen av Psykoterapicentrum, Psykoterapicentrum i Jönköpings län.

Kyrkogatan 1643241 Varberg
logo

De flesta relationer utsätts någon gång för tvivel, grusade förhoppningar, slitningar och konflikter. Oftast lyckas man lösa problemen. Andra gånger kan det vara svårt att hitta utvägar. Hos oss på Familjerådgivarna i Varberg får du professionell samtalshjälp.

Nytorget 9C11640 Stockholm
logo

Genom sammangående mellan Svenska psykoanalytiska sällskapet och Svenska psykoanalytiska föreningen bildades den 3 maj 2010 den nya föreningen: Svenska psykoanalytiska föreningen (The Swedish Psychoanalytical Association).

Lilla Risåsgatan 2541304 Göteborg
logo

Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut med lång och bred erfarenhet.

Hästhovsvägen 418131 Lidingö
logo
Hospitalstorget 2B58227 Linköping
logo

Leg. psykoterapeut och handledare med lång erfarenhet. Psykodynamiskt orienterad psykoterapi. Handledning erbjuds individuellt eller i grupp. BRT och IPT (Relationell korttidsterapi och Interpersonell korttidsterapi). Välkommen att kontakta mig för mer information.

Brännkyrkagatan 14C11820 Stockholm
logo

Anna Christina Sundgren. #nl#Legitimerad psykoterapeut, certifierad AEDP-terapeut, handledare och certifierad coach. Certifierad AEDP-handledare.

Skolgatan 2460225 Norrköping
logo

Vi är tre legitimerade psykoterapeuter som sedan 2001 bedriver psykoterapi med psykodynamisk, relationell grund i centrala Norrköping.

Kyrkogatan 28C74531 Enköping
logo

Vi har verksamhet i Västerås (inom pendlingsavstånd från Enköping, Eskilstuna, Sala, Stockholm, Örebro med flera) samt över större delen av landet genom uppdragsverksamhet.

Karl Dahlgrensgatan 2558228 Linköping
logo

I många år arbetade jag som pedagog. Jag ville sedan vidarutbilda mig och läste då psykoterapi, steg- 1, med psykodynamisk inriktning. Efter en tid kompletterade jag med en ett-årig utbildning i Kognitiv beteendeterapi. Jag har också en 2-årig handledarutbildning. När jag läste till leg. psykoterapeut, steg 2, valde jag familjeinriktning.

Föreningsgatan 2621152 Malmö
logo

Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut och erbjuder psykoterapi, konsultation, rådgivning och handledning i Malmö. Är du intresserad av att boka en tid eller få information så kan du läsa mer på min hemsida eller maila mig direkt.

Verumsvägen 228267 Vittsjö
logo

Vittsjö Sjukhem – som ingår i Sydsvenska Hälsogruppen – startades 1971 av nuvarande ägares föräldrar. Vi är specialiserade på demenssjuka och personer med psykiska funktionshinder. Vi erbjuder personer boende även om sjukdomens utveckling leder till beteendestörningar som kan vara svåra att klara i andra boendeformer. #nl# #nl#Vittsjö Sjukhem lägger stor vikt på en hemlik boendemiljö och möjlighet till utevistelse i vår trädgårdsanläggning. #nl#

Heleneborgsgatan 1411732 Stockholm
logo

Ett litet enmansföretag med stor erfarenhet och hög kompetens.Erfarenheten att trampa upp sin egen livsstig och efter en gedigen kunskapsinhämtning vill jag hjälpa andra människor. Alkohol, narkotika, tabletter, shopping eller spel - allt kan missbrukas och rasera liv, ditt eget och dina nära.Vi möts i en välkomnande liten lokal på Södermalm eller digitalt i ditt hem.

Södertälje 15160 Södertälje
logo

Jag arbetar som certifierad samtalsterapeut med e-hälsa.e-Hälsa innebär att jag tar emot mina klienter via nätet, främst Teams.Även terapi i form av mejlkonversation fungerar.Jag har arbetat 18 år inom Landstings/Region världen som enhetschef och har lång erfarenhet av att stötta lyssna och hjälpa medarbetare.Jag vänder mig till dig som är mellan 25-60+ år och som har svårigheter med relationer, det kan vara på jobbet med arbetskamrater eller chef, eller med make/maka, barn eller vänner.

Lilla Nygatan 321138 Malmö
logo

Jag är legitimerad psykolog och legitimerad psykoterapeut, specialist i klinisk psykologi och handledare enligt UHÄ:s riktlinjer.Mitt terapeutiska arbete bygger på samtalet och det förtroliga och respektfulla mellanmänskliga mötet.

Leg. Psykoterapeut. Långvarig erfarenhet av terapi och handledning inom psykiatri och privatmottagning. Bedriver terapi med inriktning på känslor och relationer. Avtal med Region Örebro Län.

Drottninggatan 2880311 Gävle
logo

Ibland behöver vi någon att prata med. Ett tryggt rum där vi kan finna modet att titta inåt. Där det blir möjligt att nå och ta hand om våra inre sår, men också våra drömmar och vår längtan. Hitta tillbaka till den stig som är just din i den här världen. Jag vill gärna vara din medvandrare en bit på vägen.

Carlandersparken 2541255 Göteborg
logo

Mentis Psykiatri är en privat psykiatrisk mottagning vid Carlanderska. Vi som arbetar här är erfarna psykiatriker och psykologer. Vi bedömer, utreder och behandlar ångesttillstånd, depressioner, stressrelaterade besvär, vissa bipolära tillstånd, ätstörningar samt neuropsykiatrisk problematik såsom ADHD.Varmt välkomna att boka en tid hos oss eller att höra av er för mer information.