Om företaget

Psykolog i Ystad Som psykolog jobbar jag med människor som alla befinner sig i olika skeden i livet. Samtalen kan handla om allt ifrån vårt äktenskap och personlig utveckling till förlust av någon nära eller andra traumatiska...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-532 19...
Adress

Hamngatan 1

27143 Ystad

Hemsida och e-postSkicka e-post
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

Psykolog i Ystad

Som psykolog jobbar jag med människor som alla befinner sig i olika skeden i livet. Samtalen kan handla om allt ifrån vårt äktenskap och personlig utveckling till förlust av någon nära eller andra traumatiska upplevelser. Jag jobbar mycket med psykodynamisk psykoterapi och holistisk eller existentiell psykoterapi.

Vanliga exempel på vad människor söker psykologhjälp för

Du är alltid välkommen att kontakta mig som psykolog, oavsett vilken situation du befinner dig i.

Som du kanske redan vet, så måste man inte ha ett särskilt problem för att gå till en psykolog, men det finns några symptom som är de mest vanliga.

- Ångest och oro

- Depression och nedstämdhet

- Panikångest och panikattacker

- Stress

- Utmattningssyndrom

- Sömnproblem

- Social Fobi

- ADHD eller ADD

- Relationsproblem

- Förlossningdepression

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0705321957

07-053 219 57

070-532 19 57

0705-32 19 57

070-5321957