Se på karta

presentbutik 

gav 80 företag inom detta område

Röe Gård 10245494 Brastad
logo

Röe Gård har endast 500 meter till salta bad i Åbyfjorden, tre vandringsleder utgår från gården, fantastiska möjligheter till bergsklättring i närheten, stor trädgård med många leksaker och en medeltida gårdsborg invid husen. Stor aktivitetslada med många möjligheter för kalas, konserter eller andra arrangemang. Kom och njut av Bohuslän.

(5)

Södra Storgatan 957531 Eksjö
logo

En riktig blomsteraffär med blommor för både fest och vardag!

Björkbornsvägen 1069133 Karlskoga
logo

Vi erbjuder dramatiserade guidningar i Alfred Nobels sista svenska hem och laboratorium med viss originalutrustning.

(5)

Skolgatan 6290329 Umeå
logo

Te och kaffe är vår passion!Tehörnan startades Öst på stan i Umeå av några studenter i mitten på 80-talet. Aktiebolaget Tehörnan bildades år 1987 då familjen Ulla och Rolf Nilsson tog vid. Sedan dess är Tehörnan familjeägd men idag har nästa generation fått ta vid och driver företaget vidare inom samma familj. Tehörnan återfinns än idag i Umeå centrum (Utopia), men sedan år 1993 finns vi även i Uppsala (Forumgallerian och Svartbäcksgatan).

Västra Vintergatan 5170344 Örebro
logo

Nettans Syatelje, din sömmerska i Örebro! Vi erbjuder allt inom sömnad och skrädderi samt egna produkter i vår butik. Välkommen in!

Laxholmen 60221 Norrköping
logo

På Arbetets museum möter du berättelser om människors yrkesliv och vardagsliv. Du hittar oss i hjärtat av Norrköping, i den unika industribyggnaden Strykjärnet. Här finns också restaurang, café, konferensverksamhet och museibutik. Fri entré och öppet nästan alla dagar på året.

Vattugatan 1028130 Hässleholm
logo

Nisses Varuhus är ett familjeföretag som grundades 1950 av Inga-Maj och Nils Karlsson. Vi har följande avdelningar: Hem & hushåll, Kosmetik, Väskor, Leksaker, Baby.

Nybogatan 281470 Älvkarleby
logo

Gröna Källan-för alla sinnen är en handelsträdgård med ett rikt utbud av växter inredning, presentartiklar och trädgårdstillbehör. Det finns möjlighet att boka trädgårdskonsultation och viss anläggning. Vi har även hemlagade pajer och hembakat kaffebröd. Hundar är också välkomna.,

Köpmangatan 5883133 Östersund
logo

Gaaltije är ett samiskt museum och en butik. I våra utställningar berättar vi om samisk historia och beskriver vår syn på nutid och framtid. Allt ur ett samiskt perspektiv. Det första du möter när du besöker oss är vår butik. Här erbjuder vi slöjd och hantverk, heminredning, smycken, kött och böcker. Hos oss kan du köpa produkter från samiska företagare. Äkta och genuint.

Kaserngården 670365 Örebro
logo

Örebro läns museum är en levande mötesplats för alla åldrar.Genom möte med konst och kulturhistoria vill vi att besökare ska få nya perspektiv på sig själva och omvärlden. På Örebro slott har vi familjeaktiviteter och visningar året runt och på Siggebohyttans bergsmansgård under sommaren. Vi arrangerar också visningar och vandringar i kulturmiljöer runt om i länet.

Torget 29631 Åhus
logo

Är du nyfiken på kultur, historia, konst och film? Söker du kunskap om världen vi lever och har levt i – både om det som varit och det är som är nytt? Då har du kommit helt rätt!

(4.5)

Centralvägen 1019476 Upplands Väsby
logo

Vår vision är att ge våra kunder en blomsterupplevelse för såväl högtid, fest och vardag.

Hemfjällsvägen 2478091 Sälen
logo

En mysig present & inredningsbutik inne på Experium Lindvallen med bl a Bruka, Mateus, Lexington

Herrgårdsgatan 1265224 Karlstad
logo

Erotisk webbutik som tillhandahåller allt från sexleksaker till massageoljor för kvinnor och män. Stort utbud av sexleksaker och intimprodukter!

Storgatan 3182432 Hudiksvall
logo

Hälsinglands Museum finner du mitt i Hudiksvall, i ett bankpalats som byggdes om till museum 1937. Både kulturhistoriska och konstinriktade utställningar får ta plats i museet för att på olika sätt beröra både vår historia och vår samtid.

Fabriksgatan 1528946 Glimåkra
logo

Hos oss på Snickaregården är det funktionen som står i första rummet. Inte bara funktion som i den rena funktionen i köket, badrummet eller i din förvaringsmöbel. Nej, hos oss är det själva funktionen på plats – på Snickaregården kostar inte uddamått extra. Hos oss får du kvalitet, flexibilitet och service – för just de mått du har i huset. Standard eller inte – hos oss på Snickaregården får du helt enkelt mycket för pengarna.

(5)

Norra torggatan 334330 Älmhult
logo

Välkommen till MIX Prylhuset! Butiken för hela familjen som i år firar 20år. I vår webshop hittar du hållbar och trendig inredning mm.

Storgatan 1231230 Laholm
logo

Vi är ett glatt gäng florister som dagligen gör vårt bästa för att serva er med nybundna buketter, nyplanterade arrangemang, och inspirerande skyltningar.

Norregatan 424133 Eslöv
logo

Liten butik i centrala Eslöv som erbjuder vackra gardiner, textilier, inredningsprylar med mera. Varmt välkomna!

Sundby Gårdsväg 614191 Huddinge
logo

Litografiska museet visar litografins historia och den litografiska tekniken. Verkstad och utställningshall.

(5)

Slättaröd 103028261 Bjärnum
logo

Din färgbutik på landet!

NORRLANDS UNIVERSITETSSJUKHUS 90185 Umeå
logo

(5)

Lilla torg 921134 Malmö
logo

Form/Design Center är en plats och ett nav för kunskap och inspiration, för erfarenhetsutbyte och nätverksbyggande inom form, arkitektur och design. Ett tillgängligt centrum för en bred allmänhet men också för den specifikt ämnesintresserade och branschanknutne.

Stattenavägen 5228133 Hässleholm
logo

Välkommen till Mixhuset! Här hittar du heminredning online, för alla stilar och smaker. Vi erbjuder bra produkter till bra priser och har ett brett sortiment som passar både det moderna och det rustika hemmet.