Om Tehörnan AB

Te och kaffe är vår passion!Tehörnan startades Öst på stan i Umeå av några studenter i mitten på 80-talet. Aktiebolaget Tehörnan bildades år 1987 då familjen Ulla och Rolf Nilsson tog vid. Sedan dess är Tehörnan familjeägd men idag har nästa generation fått ta vid och driver företaget vidare inom samma familj. Tehörnan återfinns än idag i Umeå centrum (Utopia), men sedan år 1993 finns vi även i Uppsala (Forumgallerian och Svartbäcksgatan).

Vår ambition är att erbjuda te och kaffe av högsta kvalité, där vi i dag har ett brett sortiment av olika te- samt kaffesorter, allt för det ska passa just dig och dina smaker. Hos oss finns många egna blandningar men även underbara klassiker. Rooibos, oolong, grönt, svart och vitt te är några utav de många sorters teer som omger våra härligt väldoftande och mysiga butiker, väl värda ett besök!

Om någon känner att vårt utbud med över 200 sorter av te och flertalet kaffe inte räcker till, så har vi även ett stort utbud av konfektyr, kryddor och porslin att förgylla ditt besök och din vardag med. Varmt välkomna in till någon av våra härliga butiker i Umeå eller Uppsala!

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Tehörnan AB Kaffe, te, Umeå - 1
  • Tehörnan AB Kaffe, te, Umeå - 2
  • Tehörnan AB Kaffe, te, Umeå - 3
  • Tehörnan AB Kaffe, te, Umeå - 4
  • Tehörnan AB Kaffe, te, Umeå - 5

Tehörnan AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnTe-Hörnan i Umeå Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.02.1987
Org.nr:5562933035
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47112 Livsmedelshandel med brett sortiment, ej varuhus eller stormarknad

Exekutiva befattningar/Administration

Karl Mikael Evert EkenbergOrdförande
Elisabeth Victoria F EkenbergVerkställande direktör
Karl Mikael Evert EkenbergLedamot
Elisabeth Victoria F EkenbergLedamot
Karin Johanna Kristina EkenbergSuppleant
Karl William Sven EkenbergSuppleant
Ulf Gustav JonssonRevisor

Omdömen om Tehörnan AB

Lisa

mer än ett år sedan

Vilken härlig butik med så mycket te, från massor av olika länder, smaksatt med spännande kryddningar, rooibos i massor grönt, vitt och oolong teer. Sen får man inte glömma kaffe, choklad, kryddor och godsaker. tills sist härligt porslin från Rice, paradisverkstan, green gate, rotor, maria lillegren och mycket mer som ger den där lilla extra kryddan i tillvaron. Toopat med hjälpsam Personal. Högsta betyg.

Idea_

mer än ett år sedan

Jag borde veta, jag har handlat från sundsvall till haparanda och däremellan längs kusten. Har tre favoritbutiker, denna, t-magasinet i skelefteå och tebutiken i smedjangallerian i Luleå.

Möjliga telefonnummerformat

09013993009-013 99 30090-13 99 300901-399 30