Vägbeskrivning

pianoer

gav 278 företag
Karta
 • Danska vägen 84A
  41659 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-25 12...
  Visa nummer
  Hjorts Piano säljer renoverade och nya pianon och flyglarKvalitet och yrkesstolthet går i arv sedan tre generationer tillbaka. Välj ett nytt eller ett nyrenoverat piano eller en ny eller nyrenoverad flygel från oss! Du får bästa ljud och fem års garanti. Kvalitet och kunskap! Hjorts piano säljer fabriksnya Feurich. Vi utför alla typer av piano- och flygelrenoveringar och har dessutom ett bra sortiment av pianostolar i olika utföranden.
 • Odinsgatan 9
  41103 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-711 47...
  Visa nummer
  Öppet
  Andreasson Musik är en av Sveriges största musikaffärer och har över 60 års branschvana. Vår kunniga personal, vår höga servicegrad samt vårt personliga bemötande har gett oss många nöjda kunder.
 • Bukettvägen 3
  63513 ESKILSTUNA
  Visa vägbeskrivning
  070-593 24...
  Visa nummer
  Stängt
  Examinerad pianotekniker, utför konsertservice, stämning, reparation, renovering av pianon, flyglar, cembalon, köp-försäljning-värdering, transport av dessa, experthjälp vid privata instrumentköp. Renovering av möbelytan - fransk polering, polyester-och cellulosa lackpolering.
 • 28636 ÖRKELLJUNGA
  073-387 79...
  Visa nummer
  Varmt välkommen till BRA FLYTT Hos oss får du hjälp med allt rörande flyttningar. Vi ger dig en bra … Läs mer
 • Helgeandsgatan 7
  22354 LUND
  Visa vägbeskrivning
  073-063 79...
  Visa nummer
  (4
  Öppet
  LIMUS Musikskola är en privat ägd internationell musikskola i Lund,Staffanstorp, Hjärup och Torna Hällestad. Vi ger professionellundervisning, enskild och i ensemble på många instrument och för allaåldrar. Vi ger även undervisning via musikcheck i Lunds och Staffanstorpskommun. Livlig konsertverksamhet. Intagning av nya elever året runt.Undervisning även på helger. I Lund finns vi på Helgeandsgatan 7 och på Bredgatan 25. Kompetens som hörs!
 • Nynäsvägen 350
  12234 ENSKEDE
  Visa vägbeskrivning
  070-816 91...
  Visa nummer
  Vår målsättning är att kunna tillmötesgå kundernas specifika önskemål och krav på ett tillfredsställande sätt. Allt ifrån att iordningställa en flygel på konsertnivå till att underhållsserva/stämma ett piano i hemmamiljö.
 • Rådmansgatan 39A
  11358 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-612 60...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Klaviatur i Stockholm AB/ Yamaha Piano Center på Rådmansgatan är en specialbutik för Yamahas klaviaturinstrument. Här hittar du Sveriges största utställning av Yamahas akustiska pianon och flyglar. I vår utställning hittar du även ett stort sortiment av digitalpianon och hybridpianon. Hos oss hittar du såväl nybörjarinstrument som konsertflyglar. Observera att vi även saluför all annan tänkbar musikutrustning, instrument etc, oavsett fabrikat. Så låt inte skenet bedra, vi säljer allt som du kan tänkas behöva. Yamaha Piano Center är Sveriges enda agent av Bösendorfer och vi hälsar dig välkommen att provspela.
 • Porjusvägen 17
  11543 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  070-582 66...
  Visa nummer
  (18
  Almeby Piano erbjuder professionell service för pianon och flyglar; Pianostämning, service, renovering, försäljning av nya och begagnade pianon samt tillbehör. Almeby Piano ägs och drivs av Fredrik Almeby som är examinerad pianotekniker med gesällbrev i pianoteknikeryrket och auktoriserad medlem av Sveriges Pianostämmare och Teknikerförening, SPTF.
 • Gustavsbergs Centrum
  13430 GUSTAVSBERG
  Visa vägbeskrivning
  08-570 482...
  Visa nummer
  Kulturskolan vill ge barn och ungdomar förutsättningar för ett rikare liv genom kulturutövande och skapande.Vårt mål är att förmedla kunskap och färdighet i bild & form, dans, drama/teater, keramik och musik. Vår styrka ligger i möjligheten att anpassa undervisningen i enlighet med individens och gruppens önskemål och förutsättningar.Kulturskolan är till för dig som är folkbokförd i Värmdö kommun och som är 7 till 20 år.
pianoer gav 278 företag
Static map