Se på karta
Lilla Hantverksgatan 7 (2a vån)43442 Kungsbacka

På Omstarten kan du bearbeta sorg och förlust. Göra en personlig utveckling. Bearbeta trauma, släppa gamla minnen. Vända på negativa tankegångar. Hantera stress och oro, skapa mindfulness. Lära dig kommunicera med din partner, familj och kollegor på ett nytt sätt. Sätta gränser. Här kan du och din partner jobba på relationen, ventilera, hitta nya vägar. Få samtalsstöd i en svår livssituation. Prata ut om något som är känsligt, i en objektiv och trygg miljö. Lär känna dig själv. Varmt välkommen!

Fugelsta 20083498 Brunflo

- Kreativt läkande och mänsklig utveckling -Man kan gå i terapi hos mig enskilt, som par eller i grupp. Jag vill uppmuntra människor att förverkliga drömmar, utforska hela sin potential och att försöka ta bort hinder som finns inuti. Välkomna!

Prästgatan 7811129 Stockholm

Välkommen till en trygg plats där du kan hämta hem dig själv till vad du innerst inne vill och behöver.Jag har tjugofem års erfarenhet som auktoriserad samtalsterapeut med enskilda klienter, grupper och par på min mottagning i Gamla Stan.Är också handledare till terapeuter samtförfattare till boken ”Nöjd” (Ica Bokförlag)Se mer på min hemsida www.lenaforsell.se eller maila mig för mer info på [email protected]

Essinge Brogata 3111261 Stockholm

& Willis bedriver samtalsterapi, stresshantering, handledning och coaching. Vill du minska ångest och oro, förbättra din parrelation och förstå dina tankar, känslor och beteenden? Hos Maria Willis får du hjälp att sortera upp och gå till grunden med varför du mår dåligt och hur du kan må bättre, bli gladare, mer modig, trygg och lugn. Då förbättrar du relationen med andra och dig själv. Välkommen!

Drottninggatan 2880311 Gävle

Ibland behöver vi någon att prata med. Ett tryggt rum där vi kan finna modet att titta inåt. Där det blir möjligt att nå och ta hand om våra inre sår, men också våra drömmar och vår längtan. Hitta tillbaka till den stig som är just din i den här världen. Jag vill gärna vara din medvandrare en bit på vägen.