Om Omstarten

Behöver du bearbeta en sorg eller förlust. Släppa på gamla minnen som stör, vända på negativa tankegångar, hantera stress och oro. Vill du kommunicera med din partner, familj eller kollegor på ett nytt sätt. Kanske behöver du och din partner jobba på relationen, ventilera och hitta nya vägar. Du kanske önskar samtalsstöd i en svår livssituation. Få prata ut om något som är känsligt, i en objektiv och trygg miljö. – Isåfall, varmt välkommen!

De flesta kan förändra, om inte annat sitt sätt att tänka...

Det är min fulla övertygelse att de flesta kan förändra sin situation med små medel. Bara en liten förändring eller insikt kan ge ökad livsglädje och gnistan kommer tillbaka. Min idé är att kunna ge verktyg och väcka nya tankar till liv. Försöker alltid att holistiskt se till hela människan och jobbar med ökad livskvalitet som sikte. Jag är noga med värme, humor och respekt i möten med klienter. Är ingen person som pekar med hela handen utan erbjuder gärna mjuka värden.

Mina kunder är ofta människor som hamnat lite snett med tankarna eller upplever att dom fastnat. Med önskan att strukturera om livet på olika plan och hitta nya vägar. Några är också nedstämda, sorgsna, rädda, stressade eller med en skev självbild och självkänsla. En del vill jobba med sina relationer, gränsdragningar eller reda ut konflikter. Många upplever det befriande att få lasta av lite av sina problem. Prata ut, ventilera, prata färdigt, med en objektiv person i neutral och trygg miljö.

Det är för mig en stor glädje att kunna få göra en insats för människor som på olika sätt hamnat i obalans eller vill hitta nya vägar i livet.

Information om Omstarten

Omstarten är ett fristående företag som startades 2008.

Innehållet i din terapisession är konfidentiell och registreras ej av offentlighet/myndighet. Klienterna kan vara i alla åldrar, dock inte barn utan hänvisar då vidare till BUP (barn och ungdomspsykiatrin). Ungdomar under 18 år behöver förälders medgivande. Diskretion och tystnadsplikt är en självklarhet. Omstarten arbetar inte med svårare psykisk problematik (djupare depression, psykos, schizofreni, bipolär sjukdom eller demenssjukdom mm) ej heller diagnostisering utan hänvisar då vidare till sjukvården / psykiatrin.

Det är viktigt att kemin - terapeut och klient emellan känns bra. Att det finns tillit. Därför är den första träffen förutsättningslös och du som klient behöver inte känna någon press att boka nya tider på plats, utan kan fundera hemma i lugn och ro innan du tar beslut om att gå vidare i terapin.

Bildgalleri

  • Omstarten Friskvård, hälsovård, Kungsbacka - 1
  • Omstarten Friskvård, hälsovård, Kungsbacka - 2
  • Omstarten Friskvård, hälsovård, Kungsbacka - 3
  • Omstarten Friskvård, hälsovård, Kungsbacka - 4
  • Omstarten Friskvård, hälsovård, Kungsbacka - 5

Omstarten, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

-

Bolagsform

-

Datum för upprättande

-

Org.nr:

-

Arbetsgivaravgift

-

Aktiekapital

-

Omsättn.intervall

-

F-skatt

-

Registrerad för moms

-

SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

070400035507-040 003 55070-400 03 550704-00 03 55070-4000355