Odinsgatan 941103 Göteborg

Andreasson Musik är en av Sveriges största musikaffärer och har över 60 års branschvana. Vår kunniga personal, vår höga servicegrad samt vårt personliga bemötande har gett oss många nöjda kunder.

Grindstuvägen 4416733 Bromma

Uthyrning och försäljning av teknikutrustning för konserter, kongresser, events, mässor, turné, aerobic, dans m.m.

Odengatan 4281131 Sandviken

Välkommen till Emanuelsons Ljud & Bild. Hos oss kan du hyra ljud och naturligtvis utför vi ljudinstallationen åt dig. Vi utför installation av ljudanläggningar för alla typer av evenemang, arenor, sporthallar och skolor och dessutom använder vi sk FM-länkförbindelsevid långa avstånd. Vi står för expertkunskapen och vår långa erfarenhet.

c/o Citco Strandvägen 7A11456 Stockholm

A global leader in plastics distribution, Nexeo Plastics offers more than 8,500 products across North America, Europe, and Asia from over 60+ world-class suppliers. By setting these ambitious goals, we will work to create value for our business partners and provide a rewarding place of employment for our team members. Nexeo Plastics supplies raw materials used in a broad cross section of industries such as automotive, compounding, healthcare, packaging, wire and cable, and more.

Stenvretsgatan 574940 Enköping

Vi är en av världens största producenter av tekniska plaster och vi utvecklar och producerar högpresterande applikationer från mer än 100 olika plaster. Dessa har blivit utprovade och testade över hela världen i alla branscher och industrier med krav på hög standard, kvalité och tillförlitlighet. Våra högteknologiska plaster är verkliga specialister i varje användning

Klockarevägen 433152 Värnamo

Värnamo Flyttningsbyrå AB är en flyttfirma som servar Värnamo och Västbo med bohags och kontorsflyttningar.

Amiralsgatan 1821155 Malmö

En av Sveriges största gitarrbutiker, kryddad med digitalpiano, keyboard, hitech och Malmös bredaste sortiment av slagverk.

Masthuggstorget 541327 Göteborg

4.67 (3)

Vi säljer och hyr ut eventteknik som ljud, ljus, bild, scen och DJ-utrustning. Vi hyr ut till privatfester, bröllop, student, butiks-, företagsevent, filminspelningar, konferenser m.m.Välj en helhetslösning med utkörning, montering och tekniker eller hämta enkelt själv i butiken på Masthuggstorget, valet är ditt!Vi jobbar med kvalitésutrustning och anpassar oss efter kundens behov. Ett professionellt och personligt bemötande är vår målsättning och att du som kund är nöjd är allt!

Skånegatan 8543239 Varberg

Välkommen till Tangenttryckaren. Vi har mer än 20 års erfarenhet och säljer allt inom stråkinstrument, tangentinstrument, stränginstrument samt blåsinstrument. Vi har även en verkstad samt en musikskola. Kontakta oss för mer information eller besök vår nätbutik.

Prästtorpsvägen 1634151 Lagan

SAC är ett ledande företag inom säkerhetslösningar. Bolaget levererar produkter, system och tjänster inom områdena talat utrymningslarm (TUL), ljudsystem, nödbelysning, brandsäker kabel och tvåvägskommunikation.SAC kan hjälpa till med projektering, leverans, support och service inom samtliga produktområden där man är verksam.Bolaget är även godkänd anläggarfirma för talat utrymningslarm och tillhandahåller kompletta lösningar som uppfyller gällande lagkrav.

Skallebackavägen 2330241 Halmstad

5 (1)

Ditt självklara val när det gäller bil- och industrilacker, lösningsmedel, tejp- och limprodukter, polering, rekonditionering, färgsprutor, maskiner, slipmaterial, rostskyddsprodukter m.m. Hos oss finns branschkunnig och serviceinriktad personal.Välkommen till oss!

Åskottvägen 183671 Ås

Inom Public Address är vi specialister på uthyrning och försäljning av ljud och ljus – med över 15 års erfarenhet och kunskap på området. Public Address levererar lösningar för allt från större festivaler, företagsevent, fasta installationer i restauranger, diskotek, kyrkor, offentliga byggnader till mindre enskilda privata evenemang. Vår styrka ligger i kunskaper inom akustik och ljussättning, tekniskt kunnande och inte minst ett brett sortiment av produkter inom ljud och ljus.

Kungsparksvägen 6143439 Kungsbacka

Musikaffären ligger på Kungsparksvägen 61 i samma fastighet som Kungsbacka Optik, granne med Burger King och Hede Fashion Outlet. Använd gärna butikens gratis gästparkeringar direkt mot butikens skyltfönster. I butiken finns diverse stränginstrument, förstärkare, keyboards och digitalpianon, mikrofoner, notböcker, blås- och stråktillbehör.

Kopparsviksgatan 1162158 Visby

Vi leverera en högklassig produkt på varje arena, scen och i alla miljöer

Södervägen 1684461 Kälarne

Försäljning av TV och ljudprodukter samt återförsäljare av Canal Digital,Viasat och Boxer. Vi hjälper dig hela vägen från butik till TV-bild hemma hos dig! Egen serviceverkstad av TV, video/DVD, TV-mottagare mm. Hembesök och installation av parabol och antenn. Vi erbjuder även försäljning av vitvaror från Cylinda. Kom in i vår butik eller ring oss så hittar vi bästa lösningen för dig!

Strandvägen 1954239 Mariestad

Vi installerar, hyr ut och säljer all typ av utrustning inom ljud, ljus, scen, video och streaming samt personal för professionella ändamål.Med över 10 år i branschen vet vi vad vi pratar om!

Holmströmsgatan 1B27234 Simrishamn

Jag sysslar med musik och ljud uthyrning.När man har ett band som spelar från en scen till en publik som trivsoch inte behöver tänka på att allt fungerar. Då har kanske jag hjälp tillmed allt som hör scenen till och ljudanläggning för att bli hörd.Montering, transport och souncheck, inspelning digitalt är också möjlig.Inga jättestora arenor men fullt tillräckligt för många svenska band.Mina viktigaste instrument är mina öron och en tanke som jag bär med mig är hellre bra än för högt.

Faxholmsgatan 682650 Söderhamn

Från den lilla talanläggningen till den större festivalen!ScenMedia AB levererar professionell ljud och ljusutrustning samt scen till evenemang, turnéer, teater, festivaler och mässor. Vår ambition är att hjälpa dig som kund att göra just ditt evenemang så lyckat som möjligt utefter dina önskningar och behov.Välkommen att höra av dig till oss – inga projekt är för stora eller för små för oss på ScenMedia AB.Behöver du bara en mikrofon så går det också bra!

Flottiljvägen 2839241 Kalmar

Vi gör speciallösningar inom portautomatik, industriportar, garageportar, lastbryggor, vikportar, PVC-ridåer och jalusier m.m.

Datavägen 55J43632 Askim

Fast Installation eller uthyrning 20 års erfarenhet har vi det som krävs för att skapa ett lyckat arrangemang på jobbet eller en skön partystämning på den privata festen. Hos oss på Westsound kan du hyra allt från en liten ljudanläggning till komplett discopaket med dj.

Bulyckevägen 541878 Göteborg

Våra tjänster inriktar sig på att uppnå en effektiv och säker produktion för våra kunder. Vi utför arbeten allt från demontering, montering, nyinstallation till anpassning och underhåll av produktionslinor och övriga anläggningstillgångar.

Agnesfridsvägen 18421375 Malmö

PA Garcia Sliperi AB är ett företag som inriktat sig på rund-, plan- och vertygsslipning.Välkommen att kontakta oss för mer info.

Oskarshallsgatan 1455303 Jönköping

Firman har funnits sedan 1990 Har hela tiden vurmat lite extra för SAAB och vi är fortfarande auktoriserad verkstad för SAAB Men den kundstocken har ju hela tiden blivit mindre. Så nu har vi alla märken som vi jobbar med. Vi gör allt in air condition och även extra värmare. Vi släcker besiktning 2 år så att kinden inte behöver åka till besiktningen efter utförd reperation. Vi har investerat stor i moden anläggning när det gäller hulinställning. Vi är kanske inte bättre än någon annan, men vi vill gärna vara det. Och det är den skillnaden som kunderna märker.

Jakobsbergsgatan 1711144 Stockholm

PA is a consulting, technology and innovation firm. We define success as achieving exceptional results that have a lasting impact on businesses, communities and individuals worldwide.