Se på karta

osteopat 

gav 118 företag inom detta område

Kungsporten 442750 Billdal
logo

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Vi som Osteopater kan hjälpa till vid ryggskott, nackspärr, armsmärta och ischias mm

osteopat Sökord

Ryggskott och Nackspärr behandlingar. Osteopati passar både vid akuta och långvariga besvär. De allra flesta typer av smärttillstånd går att behandla.

Visa mer

(5)

Kyrkogatan 4441115 Göteborg
logo

Vi behandlar bl.a. besvär som smärta, värk och stelhet i rygg, nacke, leder och muskler. Du kan också få hjälp med huvudvärk, migrän, idrottskador, belastningsskador, whiplashskador, stressrelaterade besvär m. m. Vi har specialistkompetens i kraniell osteopati.

Kung Magnus väg 9C62145 Visby
logo

Välkommen till Osteopat Akuten. Några exempel på vanliga besvär som en osteopat behandlar är: Rygg- och nackbesvär, ischias, yrsel, huvudvärk, migrän, whiplash skada, andnings- och matsmältningsbesvär, premenstruella smärtor, sträckningar, muskel och ledvärk, nervinklämmning, tennisarmbåge, idrottsskador, diskproblematik, förslitningsskador, akuta eller långvariga smärttillstånd och stress. Varmt Välkommen till oss på Endreväg 3 i Visby!

Viktoriagatan 1941125 Göteborg
logo

Osteopatisk behandling syftar till att främja kroppens egen självläkande och självreglerande förmåga. På så vis fortgår effekterna av en behandling långt efter behandlingstillfället. Detta uppnås genom ingående kunskap om kroppens anatomi och dess funktion, samt vetskapen att kroppen är en enhet där alla delar är beroende av varandra. Osteopati är en mjuk behandlingsmetod där man använder händerna för diagnos och behandling(Osteopater behandlar de flesta typer av smärttillstånd) Välkommen!

osteopat Sökord

Ryggskott och Nackspärr behandlingar. Osteopati passar både vid akuta och långvariga besvär. De allra flesta typer av smärttillstånd går att behandla.

Visa mer

(5)

Kopparsviksgatan 162158 Visby
logo

Visby Osteopatcenter finner ni på färgeleden 5 i Visby. Här erbjuds osteopatisk behandling av osteopaten Emelie Edwardson. Osteopatisk behandling rekommenderas till dig med såväl akuta som kroniska besvär, även i ett förebyggande syfte är osteopatisk behandling väl rekommenderat.

Myntgatan 1355332 Jönköping
logo

"Om du inte tar hand om din kropp var ska du då bo"

(5)

Kungsvägen 9659532 Mjölby
logo

Vi skräddarsyr varje behandling efter Dina behov och vi är alla välutbildade och ”Av Branchrådet Svensk Massage Certifierade Massageterapeuter” vilket är vår bransch kvalitetsstämpel.Fokus ligger på att få Din kropp att må så bra som möjligt.Vi hjälper gärna till med stretch och träningsråd och/eller tips på vad du kan göra i din vardag för att må som bäst.Vi är anslutna till E-passi och Wellnet och riktar oss till både företag och privatpersoner.Livskvalitet för kropp och själ🙌🏽

Monarkvägen 143240 Varberg
logo

Välkommen till Varbergs Kiropraktik! Kliniken finns till för dig, för att du ska må så bra som bara du kan! Ung som gammal, kiropraktik passar alla!

(4.4)

Södra hamngatan 1445140 Uddevalla
logo

Dennis Västerhamn, leg Kiropraktor, Dr of Chiropractic, Diploma in Roentgenology. Vi har akuttider samma dag. Välkomna.

Sibyllegatan 6911443 Stockholm

Osteopati utgår från patienten och sambandet mellan kroppens struktur och funktion. Osteopaten använder omfattande hållnings- och rörelseanalys, neurologisk-, ortopedisk-, och systemisk undersökning och palpation. Behandlingen är alltid behovs- och individanpassad.

Skeppsbron 139231 Kalmar
logo

VÄLKOMMEN TILL OSTEOPATKLINIKEN ELIN ROSÉN – DIN OSTEOPAT FÖR MÄNNISKA OCH HÄST I KALMAR LÄN Osteopati är en form av manuell medicin som innebär att man använder händerna som redskap i diagnos och behandling. Osteopaten behandlar inte bara ben, leder och muskler, utan även organ- och nervsystem samt eventuella psykosomatiska faktorer.

Energigatan 943437 Kungsbacka
logo

Vi jobbar med osteopati, massage, laser och kosttillskott. Våra behandlingar utförs av kvalificerad personal med inriktning på hälsa och friskvård.

Göteborgsvägen 344330 Lerum
logo

Vi utför osteopati och massage.

Knut påls väg 825669 Helsingborg
Norrtullsgatan 1511329 Stockholm
logo

Vi är en av Stockholms mest etablerade funktionsmedicinska kliniker. Visionen är att samla expertis och bygga broar mellan skolmedicin, funktion- och komplementärmedicinen. Under samma tak finns ett brett utbud av välgörande terapiformer både för kroppen och själen tillsammans med läkare och sjuksköterska med provtagning. Vår ambition är att med en holistisk syn på din hälsa, både tydliggöra problemorsaker samt erbjuda individanpassade åtgärder.

Röetvedsvägen 127-3829196 Kristianstad
logo

Osteopati är den ursprungliga av de moderna formerna inom manuell medicin. Manuell står för att händerna är behandlarens redskap och medicin för ett komplett behandlingssystem.

Mjölnaregården 53192 Lidköping
logo

Jag är diplomerad Chakra terapeut & massör. Jag är även certificerad Kranio Sakral terapeut.Numera ger jag mest Kranio Sakral terapi och även healing. . Välkommen!

(5)

Österlånggatan 7450337 Borås
logo

Problemlösande resultat och diagnostiska svar är av högsta prioritet i mina behandlingar. Detta för att lösa din frågeställningen på snabbaste, bästa sätt, och för lång tid framöver. Med lång erfarenhet och med högkvalitativ smärtfri behandling erbjuder jag ett tryggt och individuellt anpassat omhändertagande med snabba resultat vid akut och kronisk rygg-, nack-, led- och muskelvärk.

Kungsgatan 17B90321 Umeå
logo

Personlig, trygg & effektiv osteopati som hjälper dig och din kropp att må bättreProffsig osteopati med fullt fokus på dig. Har du en kropp som säger ifrån? Har du kanske sökt hjälp tidigare utan större förändring? Hos Osteopatklinik Valiant får du bemötandet du är värd med noggrann undersökning, behandling och plan för tiden efter.Det finns inget fall som inte går att göra bättre. Hundratals klienter har fått uppleva detta redan. Boka ditt besök nu och bli en av dom

Klockaregårdsvägen 533596 Kulltorp
logo

Till mig kommer människor med värk i till exempel nacke, axlar, armar, rygg, scolios, benskörhet, höftproblem, knän, ben, fötter, huvudvärk och migrän eller värk inne i kroppen. Magtarm problem, hjärta och cirkulationsproblem, hormonella problem, som till exempel ämnesomsättning. Problem med immunförsvaret, är bara ett par exempel på vad folk söker för. Min kunder kommer från i stort sett hela Sverige och en del från andra länder också, för jag är unik.

Grangatan 533332 Smålandsstenar
logo

Osteopat D.O, Massör, Idrottsskador,

Mossbacka 17143894 Härryda