Om Varbergs Kiropraktik

Välkommen till Varbergs Kiropraktik! Kliniken finns till för dig, för att du ska må så bra som bara du kan! Ung som gammal, kiropraktik passar alla!

Varför kiropraktik?

Välkommen till din kiropraktor i Varberg och Falkenberg! Vi är en grupp kiropraktorer som samarbetar med varandra samt andra professioner under ett tak. Din hälsa är vår högsta prioritet och vi har därför skaffat oss en bred kompetens inom olika kiropraktiska tekniker såsom: NIP, Gonstead, SOT, ART, Dry needling och Kraniosacral behandling . Vi kan behandla många olika tillstånd men det vi verkligen behandlar är din unika kropp och ditt unika nervsystem. På detta sätt kan vi påverka bland annat: Ont i rygg: bröstryggssmärta, ländryggsmärta, nacksmärta, Ischias, smärta i armar, ben, höft, knän, fotleder, fötter, domningar i armar och ben, Huvudvärk, migrän, tinnitus, yrsel, diskbråck, ryggskott, nackspärr, IBS. Det många inte vet är att kiropraktik fungerar även bra för barn då kiropraktisk behandling påverkar nervsystemet positivt, vi ser bebisar med spädbarnskolik symtom, barn med skavanker från fall, idrott etc.

Barfotatänk

Vi förespråkar barfotatänk helt enkelt för att sträva efter en så naturlig gång/löpning som möjligt, låt dina fötter arbeta för att stimulera proprioception och uppnå så normal belastning som möjligt på resten av kroppen. Vi samarbetar med Freefoot som finns i Stockholm och Göteborg, deras skor finns i våra kliniker för att ni ska kunna känna och klämma - Handla gör ni hos Freefoot. Skomärket är dock av sekundär natur, givetvis är det barfotakänslan som vi vill att du som patient skall erhålla, var du köper dina skor är inte viktigt..

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 1
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 2
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 3
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 4
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 5
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 6
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 7
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 8
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 9
  • Varbergs Kiropraktik Kiropraktor, Varberg - 10

Varbergs Kiropraktik, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration

Möjliga telefonnummerformat

034050070003-405 007 00034-050 07 000340-50 07 00034-0500700