Se på karta
Ranhammarsvägen 1316867 Bromma

Skadeverkstad för bilplåt, bilplast, lack och AC. Samarbetsavtal med samtliga försäkringsbolag. Välkommen att kontakta oss!

Stallarholmsvägen 1412459 Bandhagen

5 (4)

VÄLKOMMEN TILL STOCKHOLMS INDUSTRILACK AB - DIN EXPERT INOM INDUSTRILACKERING I STOCKHOLM Stockholms Industrilack AB är lackeringsfirman du vänder dig till när du vill ha blänkande resultat på dina beställningar. Vi lackar allt från smått till stort. Är det dags att få ditt kök att skina sådär vackert som det gör hemma hos grannen? Vill du att din motorcykel ska glänsa som den gjorde i början? Eller behöver ditt företag kanske allt från industrilackering till lackering av ventilationstrummor och grindar? Då har du hamnat på rätt websida. Vi utför nämligen beställningar för både privatpersoner och företag.

Spiggvägen 386240 Njurunda

3 (2)

Ring idag för snabb och högklassig lackeringsservice.

Vendevägen 9018232 Danderyd

0

Välkomna till Werksta Visby Sion, Gotlands största och modernaste skadeverkstad. Vi hjälper dig med olika typer av reparationer, vi samarbetar med alla försäkringsbolag, så tveka inte att kontakta oss om olyckan varit framme. I dagsläget utför vi reparationer på vagnskadegarantin på följande fabrikat: Volvo, VW, Audi, Seat, Skoda, Renault, Kia, Toyota, Hyundai, Jeep, Chrysler och Nissan, fast givetvis utför vi reparationer på alla andra fabrikat också.

Stallarholmsvägen 5212459 Bandhagen

3 (2)

Vår vision är att alltid erbjuda våra kunder god kvalitet, flexibilitet och korta leveranstider. I våra två separata fabriker kan vi erbjuda allt ifrån grundläggande tvätt till avancerad detaljlackering. Vår kundkrets består idag av allt ifrån fåmansföretag till större koncerner, likaväl som privatpersoner. Välkommen att höra av dig till oss du med!

Kävlingevägen 11322650 Lund

5 (1)

Vi är ett företag inom bilskadebranschen i samarbete med alla försäkringsbolag. Vi använder oss av den senaste tekniken inom området, vilket med en mycket kompetent personal ger kunden ett perfekt resultat. #nl# #nl#Vi har många års erfarenhet och kompetens inom bilbranschen i alla möjliga sammanhang. Vi levererar alltid kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser, och ser till att alltid hålla våra löften och leveranstider.

Queckfeldtsgatan 6557138 Nässjö

4 (3)

Vi hjälper dig med det mesta som har med din bil att göra. Våra mekaniker är välutbildade och har en hög servicenivå. Välkommen.

Hagbyvägen 116930 Solna

4 (4)

Vi vill att du ska lämna vår verkstad med känslan att du har fått det lilla extra. Det kan handla om små saker som att din bil är lite renare när du får tillbaka den än när du lämnar in den.

Grafitvägen 546138 Trollhättan

Vi har specialiserat oss på försäkringsskador men även med privat- och företagskunder. Avtal med alla försäkringsbolag. Vi har en modernt utrustad billackering för lack- och plastreparationer och arbetar med avancerat miljövänligt vattenbaserat system.

Chaufförvägen 15B83148 Östersund

Bilplåtcenter är auktoriserade för Toyota, Lexus, Suzuki och Isuzu, men självklart tar vi emot alla bilmärken.

Grevegatan 3281540 Tierp

RHM är ett företag som utvecklades för att tillmötesgå kundens behov genom att sedan 1982 lära sig renoveringens konst och problematik. Vi sammanför renovering och nyproduktion till en ny nivå, anpassad efter miljön. Vi finns i Tierp.

Dalvägen 11C64153 Katrineholm

Vi erbjuder både metallackering och trälackering. Vi lackerar även plast samt ombesörjer kemisk ytbehandling och blästring.

Trumslagar Blomgrens Väg 651333 Fristad

Vi arbetar som helhetsleverantör inom fasadrenovering och utför olika typer av murning, blästring, kakelsättning och puts vid såväl ny- som ombyggnationer. Vi har även medverkat i Fuskbyggarna och Bygglov.

Lärlingsgatan 2890422 Umeå

4.75 (4)

Vi utför alla typer av lackeringsarbeten; bilar, lastbilar, bussar, båtar, husvagnar, samt även detaljlackering och mindre plåtarbeten. Kontakta eller besök oss så gör vi en snabb kostnadsvärdering.

Kvarndalsvägen 630241 Halmstad

5 (11)

Din billackerare i Halmstad sedan 1989. Den lilla verkstan med det stora kunnandet.

Kaplansgatan 2554934 Skövde

Vi erbjuder allt inom plåtreparation, lackering och plastreparationer. Vi har avtal med samtliga försäkringsbolag och många partners inom bil och mek, Bla: Brandt i Skövde och Lindströms bil i Skövde. Vi kan också erbjuda bärgningstjänst.

Vittsjövägen 1328674 Skånes Fagerhult

Industrilackering och pulverlackering av stål och aluminium. Blästring och lackering av varmförzinkat gods. Kontakta oss!

Turbingatan 659840 Vimmerby

Specialister på plastlackering. Förbearbetning, spackling, slipning, lackering, screentryck, montering, kontroll och packning.

Ringvägen 1177551 Krylbo

Ett familjeägt bilföretag som verkat i Avesta-Krylbo sedan 1964. Idag är vi ett komplett företag med försäljning, serviceverkstad, reservdelar, bilrekond och bilskadeverkstad.

Ståltorpsvägen 667010 Töcksfors

Pulverlackering till industri, lackering av bildelar m.m.Utför även våtlackering.

Sättunagatan 558273 Linköping

5 (2)

Vår kvalitetspolicy innebär att alltid ha nöjda kunder. Oavsett om du är drabbad av en större eller mindre skada så tullar vi inte på kvaliteten på utförda arbeten.

Kronobergsgatan 4511233 Stockholm

4.75 (55)

Den kompletta bilskadeanläggningen mitt inne i stan. Vi har specialiserat oss på krockplåtskador och billackering med korta leveranstider. Personligt engagemang, ansvarskänsla och kvalitet är vår filosofi. Vi har avtal med alla försäkringsbolag.

Kopperöd 24045193 Uddevalla

0

Vi reparerar, åtgärdar krockskador samt lackerar bilar, bussar, lastbilar samt även köksluckor, inredningsdetaljer. Motivlackering

Kurödsvägen 24C45155 Uddevalla

4 (1)

Vi är ett av Fyrstads större industrilackeringsföretag, nu etablerade i nybyggda och fräscha lokaler på Kuröds industriområde.