Om Brantviks Måleriverkstad AB

Våtlackering, Pulverlackning, Blästring och samt trevligt bemötande m.m. Rostskydd i form av järn fosfatering. Avfettning, alkalisk. Narvlackering, (strukturlackering) efter önskemål. Industrilackering – som klarlackering, våt- och pulverlackering. Även lackering på plast utförs, samt blästringsutförande.Har ni några frågor eller önskemål så finns vi till för att finna lösningen på problemet tillsammans med Er. Vi vill att ni blir nöjda och ett gott samarbete betyder allt i dag.

Klarlackering

Klarlack appliceras efter utförd målning för att ge det den effekt man vill. Det finns i både en matt och en blank finish. Klarlackering skyddar ytan, ger en fin touch och man blir nöjd med slutresultatet.

Brantviks Måleriverkstad hjälper dig och råder dig för att du ska kunna få det slutresultat du önskar. Man kan klarlackera bland annat trä och metall, men även inomhus och utomhus.

Industrilackering

Vi på Brantviks Måleriverkstad arbetar med industrilackering och hos oss hittar bland annat pulverlackering, blästring, våtlackering, klarlackering och mycket mer. Med vår industrilackering får du ett slutresultat du kan vara glad och nöjd över.

Med industrilackering får du blänkande resultat och vi lackerar allt från litet till stort. Om det så är att du vill ha en glansig motorcykel eller blanka köksluckor så fixar vi det här. Detsamma gäller industrilackering till lackering av ventilationstrummor eller till exempel containers.

Blästring

Blästring innebär att man rengör ytor med blästermedel och tryckluft via ett munstycke. Det slungas med en stor hastighet mot den ytan som ska rengöras och behandlas.

När man blästrar ger man metallytor en säker grund för svetsning och den fasta förankringen för målning och metallisering, plastbeläggning och limning. Man kan även använda sig av blästring för rengöring av betong, tegel och andra murytor eller för bland annat trä, glas och läder.

På metallytor använder man sig av blästring för att till exempel få bort rost, glödskal eller färg. Det bildas då en ren yta som ger ett pålitligt fäste för rostskyddsfärg. Det har visat sig att det ger ett mycket bättre resultat om man använt sig av blästring vid ytbehandlingen.

Våtlackering

Våtlackering är ett mycket bra alternativ vid ytbehandling då det inte går att pulverlackera. Det ger en jämn färgyta och passar bra till ytor som inte klarar av högre temperaturer. Det finns två huvudsakliga orsaker till att man väljer att våtlackera. Den ena är för att skapa ett extra lager som ger skydd mot korrosion och slitage. Den andra orsaken är att man vill få fram en vacker yta. Våtlackering är känd för att ge ett blankt och fint resultat som man nästan kan spegla sig i, vilket passar bra för till exempel bildelar eller på produkter som man vill ha ett attraktivt blänk på olika detaljer. En annan stor fördel med våtlackering är att det finns många olika färger att välja mellan.

Pulverlackering

Pulverlackering är ett miljövänligt alternativ samtidigt som det är drygt och varar längre. Skillnaden mellan vanlig flytande färg och pulverlackering är att pulverlackeringen inte kräver ett lösningsmedel. Då lösningsmedel oftast är skadligt för naturen, har man utvecklat pulverlackeringen som man sprutar ut i ett torrt pulverformat.

Pulverlackering används främst för ytor gjorda av bland annat metall, aluminiumprofiler och på cykeldelar. Lacken finns även med olika egenskaper för att kunna tåla till exempel olika temperaturer, väder, vind, slitage och elektricitet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 1
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 2
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 3
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 4
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 5
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 6
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 7
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 8
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 9
  • Brantviks Måleriverkstad AB Lackeringsarbeten, lamineringsarbeten, Malmö - 10

Brantviks Måleriverkstad AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnBrantviks Måleriverkstad Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande03.02.1961
Org.nr:5560769977
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall3000 - 4999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch25610 Beläggning och överdragning av metall

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Lennart BrantvikOrdförande
Anneli Carina Jenneth BrantvikVerkställande direktör
Inga-Lena SvenssonLedamot
Bo Lennart BrantvikLedamot
Nils-Eric Roger SvenssonLedamot
Anneli Carina Jenneth BrantvikLedamot

Omdömen om Brantviks Måleriverkstad AB

Local beat maker

mer än ett år sedan

Bra service, trevlig personal, rekommenderar starkt Brantviks Måleri Verkstad!

Ingalill Persson Bakker

mer än ett år sedan

Säkert bra om man kan nå dem - så Synd att ingen svara när man söker dem... " ditt samtal tas emot i vanlig turordning, var vänlig vänta"... Hört det nu i 18 minuter....

Möjliga telefonnummerformat

04092110504-092 11 05040-92 11 050409-211 05