Se på karta

nybyggnationer 

gav 56292 företag inom detta område

Tmp I Uppsala AB

Libro ringväg 1575228 Uppsala
logo

TMP hjälper till med allt, från att förnya ditt badrum till att lägga ny fasadputs på din fastighet.

Havsö Bygg AB

(4.5)

Korsbyvägen 362452 Lärbro
logo

Välkommen till vårt eminenta byggföretag, Havsö Bygg AB, som är ett företag som verkligen passar dem som behöver hjälp av ett rutinerat och kundserviceinriktat byggföretag i Visby eller dess omnejd. Genom vårt engagemang och vår gedigna kunskap, så kan vi hjälpa både privatpersoner och företag med allt från de minsta uppdragen till de större och mer tidskrävande uppdragen.

Contentus AB

Södra skolgatan 3121422 Malmö
logo

Vi äger, bygger, utvecklar och förvaltar större bostads- och butiksfastigheter på bästa lägen i Malmö och Ystad. På vår hemsida finner du fakta om våra fastigheter och kan fylla i intresseanmälan om du söker lägenhet eller lokal.

F.Nordins Byggplåt KB

Teknikvägen 518632 Vallentuna
logo

Vi erbjuder tjänster inom plåtarbeten. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Swärdströms Bygg AB

Slakmöre 21039595 Rockneby
logo

Swärdströms bygg är den rutinerade byggfirman som kombinerar det gedigna tekniska kunnandet med den kompetens som endast bred och mångsidig erfarenhet kan ge. Vi har under åren byggt upp ett brett kontaktnät i branschen, något som för dig som kund innebär att den kompetens vi så att säga inte har i huset, den kan vi lätt skaffa. En annan fördel för kunden är att vi tack vare detta kan erbjuda totalentreprenad. Vi ordnar allt, från grunden till finsnickeriet.

Forséns Bygg AB

Bankogatan 358739 Linköping

Vaxholms Byggnads AB

(5)

Vasavägen 418534 Vaxholm
logo

Bildades 1972 och har sedan dess bedrivit byggnadsverksamhet med samma ägare. Idag har företaget ca 15 anställda. Under årens lopp har projekten varierat. Vi har gjort och gör byggnationer i alla former, från mindre renoveringsarbeten tilll större entreprenader. Idag arbetar vi nästan uteslutande med totalentreprenader. Genom åren har vi skapat ett brett kontaktnät med arkitekter, konstruktörer och underentreprenörer.

Byggteamet Ulricehamn AB

(5)

Maskinvägen 6C52338 Ulricehamn
logo

Bygg & Måleritjänst i Kiruna AB

Fasadvägen 4598141 Kiruna
logo

Vi har utbildade målare och snickare som utför alla arbeten!Bygg & Måleritjänst AB startades 2011, har två delägare och dagsläget 36 anställda med mycket lång erfarenhet! Du kan med trygghet anlita våra målare eller snickare för högkvalitativa arbeten inom bygg och måleri.Vi är certifierade av: Heta ArbetenVåra anställda har Bas P & U-utbildningar avklarade - se www.branschutbildarna.se

Bostadsbyggen AB

Gråbergsgatan 1176160 Norrtälje
logo

Vi utför alla slags byggnationsarbeten som ny-, till- och ombyggnad men också rot-arbeten, försäkringsskador och anpassningsarbeten. Byggservice har utförts sedan 1988. Skadebesiktningar har utförts till fastighetsägare och försäkringsbolag i flera år av vår arbetsledare. Arbeten utförs oftast i arbetslag där två stycken arbetar tillsammans, vid mindre jobbar man ensam.

AB P.O. Roll

(5)

Datavägen 3B17543 Järfälla
logo

Välkommen till oss.Vi har sen 35 år tillbaka arbetat med plattsättning och Renoveringar i nordvästra Stockholm. Över tiden så har det blivit över 4000 större och mindre projekt allt från simhallen i Jakobsberg till badrummet hos din granne. Vi har vår utställning, lager och kontor i Jakobsberg. Idag arbetar vi med Renovering av Hus och lägenheter, tillbyggnader, attefallshus, samt allt inom kakel, klinker, sten.

Åkerhags Byggnadsfirma AB

Sandgatan 1156892 Skillingaryd
logo

Vi är ett familjeföretag som utför nybyggnader, tillbyggnader, olika slags renoveringar mm.

Liljebygg AB

Linbanegatan 467160 Arvika
logo

Liljebygg AB utför all sorts byggnadsarbete som nybyggnationer, om- och tillbyggnader, renoveringar och servicearbeten. Vi utför även arbeten som; murning, kakel, klinker, skifferläggning, kakelugnsmurning mm. Vi har också egen tillverkning av väggblock.

M.T. Syd AB

Företagsgatan 923351 Svedala

Bygger T.D

Gisslaboda 76928394 Lönsboda
logo

Bygger T.D Gisslaboda har arbetsområde i norra Skåne. Vi utför allt inom bygg, från nybyggnationer till takomläggningar. Vi utför alltid våra jobb kvalitetsmedvetet. Bland alla våra tjänster vi erbjuder så vill vi göra er uppmärksamma på ett par saker som står ut hos oss. Ni som kund får alltid en gratis offert, vi åker ut och går igenom jobben kostnadsfritt och sist men inte minst lämnar vi alltid en garanti på utfört arbete! Bygger T.D Gisslaboda startades 1996 av Magnus Jönsson, i företaget finns lång branscherfarenhet och gedigen kunskap. Vi gör alltid ett bra jobb och är måna om att ha en nära dialog med våra kunder. Vi utför även arbete med teleskoplastare 13m arbetskorg, takstolslyft mm. Välkommen till en bättre byggare!

Karlstads Byggtjänst AB

Sågverksgatan 49A65221 Karlstad
logo

Vi har lång och gedigen erfarenhet av totalentreprenörsansvar för genomförandet inom nybyggnad, tillbyggnad, ombyggnad samt byggservice. Vi arbetar bl.a. inom nedanstående fokusområden: Entreprenad, Trivselhus, Fönsterbyten samt Byggservice.

Södra Stockholm's Byggservice AB

Ängsvägen 57C13648 Handen
logo

Vi utför det mesta tänkbara inom byggnation, ombyggnader, fastighetsservice, reparationer, badrum, kontor, takarbeten, kök, altaner samt underhållsarbeten. Vi har även ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga underentreprenörer.Vi ställer upp för företag och privatpersoner.

Fjellbakk Byggnads AB

Enebåga ROM 1864296 Malmköping
logo

Vi gör allt från ny-om & tillbyggnationer. Vi är specialiserade på att hjälpa dig med köks & badrumsrenoveringar.Ring till oss för att få bästa möjliga hjälp!

Jonas Erland Bygg AB

Industrivägen 1473730 Fagersta
logo

Yrkesengagemang direkt från VästmanlandJonas Erland Bygg AB grundades 2011 av just Jonas Erland själv. Erland – snickare sedan 2002 – satte stort värde i att bygga sin firma på kvalitet och engagemang, och idag jobbar här 13 yrkesstolta hantverkare med fokus på snickeri och plattsättning.Är ni i behov av en hantverkare som bygger på kvalitét? Välkommen till Jonas Erland Bygg!

2BK Arkitekter

Swedenborgsgatan 211848 Stockholm
logo

2BK arkitekter arbetar med stads- och fastighetsutveckling i alla skalor och skeden, från vision till genomförande. Vi skapar platsspecifika, vackra och hållbara miljöer för framtiden, såväl hela stadsdelar som enskilda nybyggnader, ombyggnader och inredningar.

Teknik i Väst

Östra Esplanaden 567131 Arvika
logo

Teknik i Väst samverkar med Arvika och Eda kommun för drift och skötsel inom områdena gator och vägar, vatten och avlopp samt renhållning. Dessutom hanterar vi verksamheterna elnät, fjärrvärme, fiber och kraft i Arvika, samt driften av Årjängs Nät AB. Hos oss kan du köpa lokalproducerad el och beställa en stabil fiberanslutning. Bor du i Arvika tätort kan du värma ditt hus med fjärrvärme. Vi arbetar varje dag för att göra vardagen bekväm!

Sven Engbergs Bygg AB

Hede 11547292 Stillingsön
logo

Välkommen till Sven Engbergs Bygg, Hyvleri och Sågverk i Orust!

Johan Magnus Engströ

Lindvägen 362452 Lärbro
logo

J3 Bygg i Lärbro utför allt från enklare renoveringar till större ombyggnationer. Dessutom utför vi nybyggnationer av villor och fritidshus, samt badrumsrenovering och generalentreprenader efter önskemål. Behöver du hjälp med att bygga ditt drömhus eller att renovera din nuvarande bostad? Då har du kommit rätt!

ATI Byggtjänst AB

Kånnavägen 3734131 Ljungby
logo

Vi har bred kundskap inom byggsektorn. Vi utför tex, Nybyggnation, altaner, takbyten, fönster byten, fasad beklädnader. Ja allt inom renovering. Tillsammans med duktiga medarbetare inom rörmockeri, plåtslageri, el, golv, kakel och murnings arbeten. Så kan vi lösa det ni vill ha gjort. Vi kan även utföra mindre grävningsarbeten, som t,ex grunder till altan byggen och plattläggning.

Gundstedt Bygg & Montage AB

Perstorp 2056393 Gränna
logo

Vår huvudinriktningen är in- och utvändiga renoveringsarbeten, ombyggnad och montering åt såväl företag som privatpersoner.