michelin 

gav 409 företag inom detta område

Åby Gummi

Stängt

(3.14)

Stora åvägen 1843634 Askim
logo

Vi säljer alla sorters fälgar och däck, utför hjulinställning på personbilar, husbilar,lätta lastbilar och utför noggrann balansering på din bil. Vårt hjulhotell garanterar bra förvaring under vinter & sommar säsongen i perfekt miljö för dina hjul!

Däckcenter I Ulricehamn, AB

Stängt

(1)

Rönnåsgatan 7A52338 Ulricehamn
logo

Haralds Bensin AB Hydro

Stängt

(5)

Nordhagsvägen 1842334 Torslanda
logo

Allbilsverkstad, specialicerad på Volvo och Renault och övriga bilmärken. Däckverkstad, butik, biltvätt, släpkärror. Vi utför bl.a. AC-reparationer, assistansförsäkring, feldiagnostisering och reparation av elfel, däck- och fälgreparationer m.m. Välkommen!

MÖR AB

Stängt

(5)

Industrivägen 2115138 Södertälje
logo

Välkommen.Vi är en auktoriserad KTM FullRange, Peugeot, Stark Varg återförsäljare och serviceverkstad med över 20 års erfarenhet av cross & enduro, placerad i Södertälje. Kom gärna in och testa oss, vi kan stå till tjänst med tips & råd!

Däckteam/ Däckmakarna i Skurup AB

Stängt

Korrehusgatan 1427430 Skurup
logo

Däckteam har ett brett sortiment av däck och fälg på 120 platser i Sverige. Välkommen till Däckteam!

Däckproffsen

Stängt

(4.7)

Trädgårdsgatan 1917238 Sundbyberg
logo

Vi kan erbjuda de flesta av de mest välkända fabrikaten. Vårt lager är omfattande så oftast kan vi lösa ditt däckbehov omgående.

Sollebrunns Bilverkstad

Stängt

(5)

Centrumgatan 544170 Sollebrunn
logo

Hos vår AD Bilverkstad i SOLLEBRUNN kan du serva, laga och få tips och råd gällande din bil. Allt från att byta bilbatteri, bromsar och avgassystem till avancerad felsökning. Välkommen till Sollebrunns Bilverkstad.

Däckett

Stängt

(5)

Västberga allé 3012630 Hägersten
logo

Vi säljer däck från marknadens flesta fabrikatHär är en del av våra leverantörerBridgestoneMichelinNokianGoodyearContinentalCooperFirestoneHankookKumhoFalkenVår målsättning är att tillgodose kunden med alla på marknaden förekommande däck och fälgar till rätt pris och bästa service.

JE Bil Mekonomen Bilverkstad/Däckia

Stängt

Bergfotsvägen 2114733 Tumba
logo

Som en Mekonomen Bilverkstad använder vi den senaste It-tekniken, både vad det gäller adminstration och tekniska hjälpmedel.Denna tillgång till teknisk utrustning och programvaror innebär att vi, med hög kompetens och avancerad utrutsning, är ett mycket bra kvalitetsalternativ för dig som bilägare.Inget jobb är för litet eller stort för oss, fråga! Så får ni svar!Växla ner och kom in till oss!

JJs Däck AB

Stängt

(5)

Oktanvägen 1B31132 Falkenberg
logo

Vi gör allt som har med däck och fälgar så enkelt som möjligt för dig. Däck, hjulskiftning, balansering och hjulförvaring.

Torsviks Bilservice

Stängt

(4.77)

Stockholmsvägen 3118133 Lidingö
logo

Vi på Torsviks Bilservice har funnits på Lidingö i mer än 40 år och är en oberoende serviceverkstad med inriktning på BMW. Andra märken är självklart lika välkomna och vi har bred erfarenhet av de flesta förekommande på marknaden. Vår ambition är att alltid vara uppdaterade inom modern teknik, genom att kontinuerligt utbilda våra servicetekniker. Därigenom kan vi utföra service och reparationer på din bil på ett professionellt sätt.

Tullinge Däck AB

Stängt

(3.67)

Sadelmakarvägen 914633 Tullinge
logo

Behöver du hjälp kan du tala med vår kunniga personal via telefon eller mail. Vi erbjuder räntefri avbetalning via GE Money Bank, upp till 6 månader!

Däck-Janne AB Holmsunds

Stängt

Järnvägsgatan 591335 Holmsund
logo

Däckjanne är en däckspecialist i Holmsund, UMEÅ med över 30 års branschkunnande. Vi sätter kundens säkerhet i första ledet och ger alltid personliga råd och professionell service oavsett om du är hos oss eller ute på vägen.

Däckteam / Docent Däck I Stockholm AB

Stängt

Norra stationsgatan 11711364 Stockholm
logo

Däckteam är Sveriges största kedja när det kommer till däck och fälgar. Vi har 145 verkstäder anslutna till oss över hela Sverige. Styrkan hos Däckteam ligger i att vi är en oberoende däckkedja vars medlemmar även är delägare. Vi är oberoende av leverantörer och kan förhandla fram bättre villkor för våra medlemmar, något som i slutändan gynnar både kunderna och verkstäderna.

Miro Däck

Stängt

(4.33)

Träkumla gottskalks 11962194 Visby
logo

Vi säljer alla däckmärken till bilar, motorcyklar släpvagnar.Vi hyr även ut släpvagnar, bilsläp, skylift m.m.Du kan också lämna dina däck på vårt däckhotell i bästa miljö.

Magnussons Däck

Stängt

(1)

Kolmilevägen 657236 Oskarshamn
logo

Vi servar Dig året runt, så väl ute på vägen och åkern som i vår verkstad. Med snabb och korrekt service av utbildad personal får du alltid den bästa servicen.

Tyred.se - Din däck och fälgspecialist

Stängt

(5)

Grustagsvägen 457236 Oskarshamn
logo

Tyred.se är en ledande och etablerad däck- och fälgbutik på nätet. Vi har kunskap och erfarenheter av däck och fälgar sedan 1992. Vår förhoppning är att du som kund ska kunna köpa dina däck så som vinterdäck, sommardäck och fälgar till bästa pris och med bra service.

Fors Gummiverkstad AB/Däckpartner

Stängt

Håstaholmen 82444 Hudiksvall
logo

Vi säljer, servar, underhåller och säsongsförvarar däck, fälgar och hjul sedan 1965. Vi tillhandahåller däck och fälgar från marknadens ledande leverantörer.

Jokelas Rost och Bilfix - Autoexperten

Stängt

Gamla byavägen 624335 Höör
logo

Att underhålla sin bil och att reparera uppkomna skador i tid sparar på sikt mycket pengar för dig som bilägare. Dessutom är andrahandsvärdet högre på en väl underhållen bil. #nl# #nl#Vår verkstad håller hög kvalitet och vi har goda referenser. Vi värdesätter våra kunder och erbjuder personlig kontakt och rådgivning Vi arbetar med alla bilmärken och modeller oavsett ålder. #nl# #nl#Vare sig du är privatperson eller företagare står våra verkstadsportar alltid öppna för dig och din bil!

Däckpartner Götene Gummiverkstad AB

Stängt

Järnvägsgatan 2353330 Götene
logo

På vår däckverkstad tillhandahåller vi fälgar och däck från fabrikat som Goodyear, Yokohama, Continental och Vredestein. Här hittar du däck till allt – från däck till skottkärror till stora entreprenaddäck.

Olles Däck AB

(5)

Sturegatan 1B79152 Falun
logo

Välkommen till Olles Däck AB, Du hittar oss på Sturegatan 1B i Falun.

Magnussons Däckservice/Däckpartner

Stängt

Västra Storgatan 5659898 Mariannelund
logo

Välkommen till Magnussons Däckservice! #nl# #nl#Du hittar oss i Vimmerby, Oskarshamn, Mariannelund, Hultsfred och Eksjö. #nl#Vi servar Dig året runt, så väl ute på vägen och åkern som i vår verkstad. Med snabb och korrekt service av utbildad personal får du alltid den bästa servicen.

Lidingö Gummicentral AB

Stängt

(5)

Förrådsvägen 618141 Lidingö
logo

DIN PROFESSIONELLA DÄCKVERSTAD PÅ LIDINGÖ!Lidingö Gummicentral startade 2009 med målsättning att bli Lidingöbornas självklara val av däckverkstad.Vi hjälper dig med litet som stort! Har du några funderingar är du välkommen att kontakta oss via telefon, mail eller vårt kontaktformulär. Varmt välkommen till oss på Lidingö Gummicentral!

Bjuhrs Bil AB

Stängt

(5)

Silovägen 369142 Karlskoga
logo

Vi är en auktoriserad bilskrot och har däckverkstad för personbilar. Vi har även försäljning av nya däck och fälgar.

Ringtjänst AB

Stängt

(5)

Bultvägen 345175 Uddevalla
logo

Välkommen till Ringtjänst, Din Däckia-Partner i Uddevallaområdet. Vi erbjuder fullständig däckservice och tillhandahåller allt inom däck och fälgar. Försäljning, reparation, montering, balansering m.m. Även däckhotell. Ring oss eller besök gärna vår hemsida för mer information.