Se på karta

medicinteknisk utrustning stockholm 

gav 214 företag inom detta område

Vasavägen 78-8018141 Lidingö
logo

AJ Medical är ett familjeföretag som startade 1991. Vi marknadsför och säljer diagnostikutrustning med blodtrycksutrustning som specialitet till landsting, kommuner, företagshälsovård, sjukhus, läkarhus, vårdcentraler och privathälsovård. Välkomna att kontakta oss!

Råsundavägen 416967 Solna
logo

Triolab erbjuder instrument, reagenser, förbrukningsvaror samt applikationssupport och teknisk service inom diagnostik och forskning.

(1.5)

Hemvärnsgatan 917154 Solna
logo

At Abbott, we’re committed to helping you live your best possible life through the power of health.

Speditionsvägen 3714250 Skogås
logo

Säljer produkter och tjänster för hudbehandling som psoriasis och eksem

Vällingby 16268 Vällingby
logo

Sollentuna Plast & Gravyr utför skärande bearbetning i plast och aluminium. Vi tillverkar prototyper av alla slag och hjälper gärna kunderna från skiss till färdig produkt. Enstaka prototyper och små till medelstora serier. Mycket stora krav på precision och kvalitet.

Jan Stenbecks torg 1716440 Kista
logo

ResMed har ett fullständigt utbud behandlingsalternativ, från CPAP-masker och -apparater till orala hjälpmedel och befuktare och mycket mer.

Knarrarnäsgatan 716440 Kista
logo

Alere AB har lång tradition som en betydande leverantör av högkvalitativa och kostnadseffektiva produkter till den svenska hälso- och sjukvården på humansidan och till veterinärer.

Gustav III:s boulevard 50A16974 Solna
logo

SVEKON - FÖR EN BÄTTRE MORGONDAG Vi är en ingenjörsbyrå. Som sådan är vi alla olika med varierande expertiser och bakgrunder. Det är vad som gör oss starka. Genom att utveckla och utvecklas tillsammans – både med varandra och med våra kunder – kan vi skapa lösningar i absolut världsklass. Men även om vi alla kommer från olika håll är vi förenade i samma mål: att med innovation skapa en bättre morgondag. Står du inför en utmaning? Låt oss möta den tillsammans. Vï på Svekon brinner för utmaningar, oavsett om det gäller produktutveckling, tekniskt stöd – eller till och med leverans av en färdig lösning. Vi älskar också att förverkliga idéer.

Valla torg 5112056 Årsta
logo

Uthyrning och försäljning av Tens apparaten och Tens elektroder

Torshamnsgatan 30A16440 Kista
logo

In basic research Microdialysis is an indispensible tool for drug discovery. CMA’s solutions are used across the globe by drug developers and researchers to achieve fast and efficient drug discovery. CMA´s vision is: To substantially shorten the time-to-market of drug and research projects by offering a complete and leading portfolio of Microdialysis products.

Tillverkarvägen 618766 Täby
logo

W&H Nordic har 33 anställda med huvudkontor i Täby utanför Stockholm. Här finns försäljning, lager och service.Utöver detta har vi filialer i Norge, Finland, Danmark samt Baltikum.Våra återförsäljare är dom vanligaste depåerna i resp land dit du kan vända dig för frågor och beställningar men du är även alltid välkommen att kontakta oss. Vi har alltid strävat att ha en god kontakt med kliniker och vara lyhörda för era behov för att kunna erbjuda den bästa service och support.

Vallgatan 517067 Solna
logo

LINET Group SE är den största europeiska sängtillverkaren och leverantören av hälso- och sjukvårdslösningar. Produktportföljen med hälso- och sjukvårdsprodukter inbegriper sängar, passiva och aktiva madrasser, sängbord och andra möbler med mera. ​

Gustav III:s Boulevard 1816973 Solna
logo

American Orthodontics is the world's largest privately held manufacturer of orthodontic appliances – dedicated to the highest level of product quality, dependable delivery, and personalized service.

Lilla gatan 4B16939 Solna
logo

I över 20 år har vi skapat och levererat kronor och broar till tandläkare över hela landet. Vi jobbar för att du alltid ska kanna dig trygg med våra produkter och veta att de i slutänden ger ännu nöjdare patienter.För att kunna hålla hög jämn kvalitet och ha möjlighet att alltid erbjuda säkra leveranser i tid ser vi gärna att varje jobb bokas in. På det sättet kan vi fokusera på varje jobb till 100% och avsätta den tid som krävs för ett perfekt slutresultat.

Alfred Nobels allé 15014648 Tullinge

(5)

Fagerstagatan 916353 Spånga
Isafjordsgatan 2216440 Kista