Sjöholm & Möller Tandteknik AB logo

Sjöholm & Möller Tandteknik AB

Om företaget

I över 20 år har vi skapat och levererat kronor och broar till tandläkare över hela landet. Vi jobbar för att du alltid ska kanna dig trygg med våra produkter och veta att de i slutänden ger ännu nöjdare patienter. För att...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-83 25...
Adress

Lilla gatan 4B

16939 Solna

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Öppet

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image

Om oss

I över 20 år har vi skapat och levererat kronor och broar till tandläkare över hela landet. Vi jobbar för att du alltid ska kanna dig trygg med våra produkter och veta att de i slutänden ger ännu nöjdare patienter.

För att kunna hålla hög jämn kvalitet och ha möjlighet att alltid erbjuda säkra leveranser i tid ser vi gärna att varje jobb bokas in. På det sättet kan vi fokusera på varje jobb till 100% och avsätta den tid som krävs för ett perfekt slutresultat.

Vi som tandtekniker har en mycket viktig roll i den behandling som ska utföras på varje enskild patient. I nära samarbete med dig som tandläkare är vi gärna med och bestämmer hur vi ska lösa varje enskilt fall.

För att behandlingen och de produkter vi ska tillverka ska vara säkra, funktionella och vackra har vi stor kunskap om de olika materialens risker, möjligheter och begränsningar.

Vi på Sjöholm & Möller tar vår uppgift på största allvar.

Vi vill vara ditt bollplank och stöd när du ska lösa enkla och svåra fall. Dessutom vill vi finnas där för patienten om det finns oro eller frågor som behöver bli besvarade. Dina patienter är alltid välkomna att ringa eller besöka oss om de har frågor angående sin behandling.

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Sjöholm & Möller Tandteknik AB

Omsättning

3 380 tkr

Vinstmarginal

-6.60 %

Anställda

2

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Sjöholm & Möller Tandteknik AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Sjöholm & Möller Tandteknik AB

Org.nr:

5567530265

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

32501 Industri för medicinska och dentala instrument och tillbehör

Registrerad för moms

Nej

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

03.03.2008

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08832520

08-83 25 20

088-325 20