Se på karta

material 

gav 398 företag inom detta område

Material AB

Östgötagatan 2611625 Stockholm

Callerts Matt-Tvätt AB

Stängt

(4.5)

Värmdövägen 74813235 Saltsjö-boo
logo

Specialiserade på tvätt av orientaliska mattor, antika vävnader, rölakan, hemslöjdsmattor sedan 1935. Omsorgsfull tvätt av mattor. Vi har även stor erfarenhet av tvätt av prydnadsmattor och antika gobelänger. Återinfettning av mattor samt appretering och sträckning.

Saint-Gobain Abrasives AB

Stängt

Gårdsfogdevägen 18A16867 Bromma
logo

Saint-Gobain Abrasives AB är Sveriges ledande leverantör av slipprodukter och ingår i Saint-Gobain Abrasives som är världens största tillverkare av slipmaterial. Saint-Gobain Abrasives AB är en väletablerad leverantör till svensk industri och är framförallt känd för ett mycket brett produktsortiment av mycket hög kvalitet.

Charlottendal Maskin AB

Gammalstorpsvägen 2629492 Sölvesborg
logo

Vi arbetar inom områden som bl.a. fjärrvärme, kabelförläggning, schaktning, materialtransport, krossning och sortering.

Strukton Rail AB

Västberga allé 6012630 Hägersten
logo

Strukton Rail AB är Sveriges största privata järnvägsentreprenör med verksamhet inom drift och underhåll. Företaget ger säkerhetsutbildningar för spårmiljöer, levererar lösningar för kraftförsörjning och har en maskinpark för alla typer av järnvägsunderhåll. På Trafikverkets uppdrag ansvarar Strukton för underhållet på flera järnvägssträckor i Sverige. I Stockholm underhåller Strukton Tunnelbanans och Roslagsbanans infrastruktur på uppdrag av Trafikförvaltningen (SL).

Bergom Såg AB

Stängt

Bergom 21386491 Matfors
logo

Välkommen! till vår butik där du alltid får hjälp att hitta vad du behöver.

Renamattan I Stockholm

Stängt

(5)

Regementsgatan 53115166 Södertälje
logo

Professionell, miljövänlig mattvätt med kostnadsfri hämtning och lämning av mattor inom hela Stockholms län. Tvätt och reparation av mattor samt möbeltvätt , både för privatpersoner och företag sedan år 2005. Vi har många års erfarenhet inom matt-och möbeltvätt. Vi uppdaterar oss regelbundet med alla nyheter inom matt-och möbeltvätt då det är viktig att hitta nya lösningar för att uppnå det perfekta resultatet. Vi tar mattvätt på största allvar och gör vårt jobb med noggrannhet.

Stomne Verkstäder

Kvarnvägen 1082471 Delsbo
logo

Vi erbjuder byggservice där det mesta såsom om-, till- och nybyggnation ingår. Vi gör allt från mindre snickerier till byggen och renoveringar i flermiljonklassen. Vi är även utrustade med en komplett snickarverkstad för fönstertillverkning, kulturrenovering samt finsnickeri.

Accurat Rostfria AB

Finvids väg 219447 Upplands Väsby
logo

Vi utför beställningsarbeten och legotillverkning i rostfritt samt i de flesta förekommande metaller. Vår tillverkning sker genom stansning, kantpressning, bockning och svetsning. Vi konstruerar och utvecklar prototyper och specialarbeten men även mindre arbeten för privatpersoner.Välkommen med Din beställning.

Hermanssons Marintjänst AB

Industrivägen 1247331 Henån
logo

Rostfria arbeten - alla i branschen förekommande arbeten!

CEBEX Keramikexperterna AB

Stängt

Erlandsrovägen 3C21845 Vintrie
logo

All you need for glass and ceramic production #nl# #nl#Cebex is a subsidiary to Scandinavian Ceramics, the market leading company on products for glass and ceramic production in the Nordic area. Take a look at our wide range of products (more than 10 000 products are waiting for you in our warehouses) and in a few minutes you can create an account in our web shop and get access to more fun stuff i.e. our Downloads with tips & advices, manuals, News and much more.

Mtextile AB

Kanalstråket 143376 Jonsered
logo

Your partner for a quick qualitative and reliable process from sample to production of garments.We are a Swedish based fashion trade company that help companies develop garments from design to final production and shipment. We have long experience in the industry working with our partners in China and Bangladesh. Our focus is long term partnerships with our customers built on trust and experience. We work with certified producers to ensure our production is sustainable

Studio Gaselin AB

Fågelbacksgatan 34A21744 Malmö
logo

Studio gaselin är en inredningsbyrå där de anställda och anlitade besitter mer än 20 års kunskap inom möbel, inredning, projektledning och upphandling.

Solvarbo Fritidsmöbler

Stängt

(3)

Ljusterbrovägen 2478162 Gustafs
logo

Vi har ett stort sortiment av fritidsmöbler men även allt det som behövs runt omkring; dynor, parasoll, krukor, balkong- och utomhusmattor och mycket, mycket mer.

J G Rostfria AB

(5)

Tumstocksvägen 718766 Täby
logo

JG Rostfria startades 1985 på Lidingö, av Jan och Gunnar Hillgren. Man började med att hyra en gammal lada, längs Södra Kungsvägen. Till en början så tillverkade man mest delar till diskanläggningar åt Diskomat, dåvarande Lorentzen & Wettre. Vi gjorde även arbeten till mindre företag samt till Lidingö Kommun.

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner

Stängt

(2.63)

Odinsplatsen 241102 Göteborg
logo

Tygaffär med syateljé & skumplast i Göteborg .Välkommen till Galant Plast – tygaffär med ett stort sortiment tyger och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med exempelvis skräddarsydda dynor, madrasser och designlösningar i olika material.

Dentina Dentallaboratorium AB

Stängt

Östergatan 827436 Skurup
logo

Med vårt duktiga team har vi storleken, resurserna och kompetensen för att på bästa sätt utföra alla slags tandtekniska arbeten.

Björstorps Trävaruaffär

(5)

Björstorp 557398 Tranås
logo

Trädgårdsmöbler direkt och nära!

Lundbergs Laboratorium

Stängt

Storgatan 4990326 Umeå
logo

Varmt välkomna till Lundbergs Tandtekniska! Annika Lundmark driver idag verksamheten som är en del av Praktikertjänst.

Åsljunga Möbelfabrik

Stängt

Sjöhultsvägen 428672 Åsljunga
logo

Tandverkstan

Stängt

Mellangatan 1062448 Slite
logo

Specialist inom avtagbar protetik

Klädbutiken

Stängt

Storgatan 5362350 Hemse
logo

Mosebacke Dental AB

Mosebacke torg 1811620 Stockholm
logo

Vi har mångårig erfarenhet av att tillverka högkvalitativa tandtekniska produkter. Vi producerar det allra mesta på plats och arbetar med både fast och avtagbar protetik.

Thuressons Tapetserarfirma Eftr.

Stängt

Iskällareliden 141655 Göteborg
logo

Thuressons Tapetserarfirma hjälper dig med omklädsel av möbler! Hos oss kan du även få hjälp med att renovera, byta eller laga tyg på din favoritmöbel. Vi har funnits sedan 1995 och har stor erfarenhet inom tyger, sömnad och tapetserarmaterial och lämnar arbetet med hög kvalité! Välkommen att kontakta oss

Golvläggarna J&D AB

Stängt

Strandpromenaden 1623439 Lomma
logo

Golvläggarna J&D AB arbetar med golvläggning och utgår från Lund, Skåne. Oavsett om du vill lägga nytt golv i ett enskilt rum eller på större ytor kan vi med vår erfarenhet och kompetens hjälpa dig till ett så perfekt resultat som möjligt. Vi som äger och driver Golvläggarna J&D AB heter Johannes och David och har arbetat professionellt med golvläggning i över 10 år för såväl större som mindre företag. Erfarenheten har gett oss möjligheten att kompetensutveckla både inom nybyggnation och service