Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner logo

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiner

Om företaget

Galant Plast erbjuder ett stort sortiment av tyg och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med skräddarsydda dynor, madrasser och andra designlösningar i olika material. Välkommen till en...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
031-15 28...
Adress

Odinsplatsen 2

41102 Göteborg

Senaste årsredovisning

Årsredovisning saknas


Mer information

Öppettider

Stängt

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Galant Plast erbjuder ett stort sortiment av tyg och skumplast i Göteborg. Vi har även en syateljé för dig som vill ha hjälp med skräddarsydda dynor, madrasser och andra designlösningar i olika material. Välkommen till en tygaffär som kan hjälpa dig med det mesta i tyg- och skumplastväg.

Stort sortiment och kompetent personal

Vi har ett brett sortiment av tyger, vilket gör oss till det självklara valet om du är på jakt efter tyg eller skumgummi i Göteborg. Hos oss kan du hitta hemtextil, dynor, madrasser och sytillbehör. Vi har lösningar för dig som privatperson, vi hjälper dig med produkter för din båt eller husbil / husvagn. Vi har även lösningar för företag, skola, restaurang, teater, filmbolag, offentlig miljö eller äldreboende. Våra kompetenta och erfarna medarbetare hjälper dig hitta rätt produkt utifrån dina behov, önskemål och förutsättningar.

Våra produkter är av hög kvalitet och skräddarsydda lösningar är vår specialitet. Vi har även en egen syateljé där vi kan sy produkter helt enligt dina önskemål. Ta gärna kontakt med oss för att få mer information kring våra produkter och tjänster.

Välkommen till vår tygaffär i Göteborg.

Galant Plast - Skumplast, tyger & gardiners utvalda länkar

Omdömen

Magnus O

Mer än ett år sedan

Omklädning i vinyl av 4 dynor och 2 ryggstöd på befintliga stommar. Den gamla båtinredningen blev som ny. Proffsigt...

Thomas Magnusson

Mer än ett år sedan

Fruktansvärt dåligt bemötande, fick ett pris, frågade hur stor osäkerhet det var i priset. Svaret var att de tog i i...

M

Missnöjd

Mer än ett år sedan

Lämnade in ett båtkapell där sömmarna började ge sig så smått och rutorna började bli dåliga.
Hämtade ut kapellet...

Svar från företaget

Tråkigt att du inte kände dig nöjd med vårt arbete. Du skulle ha frågat oss varför vi gjort så, då hade du fått veta följande:
Man måste sy fast den nya plasten på kapellet innan det gamla kan klipps ur. Det gör man för att säkerställa passformen på rutorna, annars kommer inte kapellet att passa på båten igen.
Om man som kund inte känner sig nöjd med ett arbete är det alltid bättre att säga till att man inte är nöjd, så att vi har en chans att förklara oss och ev åtgärda det som kunden inte är nöjd med.
Med vänlig hälsning
Galant Plast

L

LB

Mer än ett år sedan

Behövde en sittdyna till en fåtölj jag klätt om själv. Fick bra rådgivning och dyna + vadd till bra pris - trodde det...

Svar från företaget

Tack! Det är roligt att du blev så nöjd.

P

Peter

Mer än ett år sedan

Dålig service helt enkelt. De återkommer inte och jag kommer absolut inte återkomma. Visst kan man ha hög...

Svar från företaget

Hej Peter, jag är ledsen att du känner idg illa bemött. Är det över mejlen du skickat något som du inte fått besvarat? Vi har haft datorproblem med ett jättevirus som "åt upp" allt på datorn däribland alla mejl. Dessutom sorterar vår dator bort mejl som den känner det kan finnas virus på och dessa mejl kommer aldrig fram till mig. Hur som hälst beklagar jag att du inte är nöjd med vårt bemötande. Bäst hade det vart om du kontaktat oss igen för den mänskliga faktorn finns naturligtvis att något/någorn kan bli missat, att man skrivit ner att tel mummer som vi inte kan nå kunden på osv. Det är vår ambition alla alla kunder ska gå nöjda harifrån. Hör av dig så ska vi se vad vi kan göra för dig.

E

Erik

Mer än ett år sedan

Beställde båtdynor och fick ett trevligt bemötande och kanonfina dynor.

Proffs det är vad de...

Visar 6 av 8

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Kategorier
Sökord
tyg, Galant Plast - Skumgummi, Konstläder, skumgummi 10 cm, Galon, skumplast, tygaffär, syatelje, gardiner, skumgummi 5 cm, galantplast, tyger, tygbutik, båtdynor, tyger & gardiner, skummadrass metervara, måttbeställd madrass, skumgummi, skumgummi metervara, måttbeställda gardiner, skumgummimadrass, trikåtyger, köpa skumgummi till dynor, galant plast ab - tyg gardiner & skumplast, markisväv återförsäljare, köpa skumgummi, tug, måttbeställd dyna, båt dynor, billiga madrasser, madrass skumgummi, tyg båtdynor, måttbeställd bäddmadrass, skumgummi metervara online, billig vaxduk, skumgummi dyna, filt tyg metervara, tygbutiker, hotellskola, måttbeställda madrasser, möbeltyger, rullgardinsväv, tyger gardiner, skumplast 10 cm, kapellväv pris, måttbeställda dynor, måttsydda gardiner, skumgummi madrass, skumplast till dynor, konstläder metervara, nya båtdynor, sympatex återförsäljare, balkongskydd markisväv, mörkläggningsgardiner tyg, båtdynor tyg, sybutik, klä om båtdynor, båtmadrasser, tygaffärer, regnkappa galon, metervara gardintyg, plast, köpa gardiner, madrass, badrumsmattor plast, tygaffären, skumgummi till dynor, måttanpassat gardin, måttbeställd skumgummi, syaffär, tyg till båtdynor, textilaffär, gardintyger metervara, gardinaffär, kallskum metervara, måttanpassade gardiner, akrylatduk, markisväv, skumplast på rulle, skräddarsydda gardiner, skumgummi till soffa, köpa skumplast, textil butik, gardin tyger, dynor & textiier, kapellrutor, skumplast hornsgatan, tapetserare, sytillbehör, gardintyger, köpa tyg, gardintyg metervara, skumgummimadrass metervara, textil, skumplast metervara, plast tyg, kapellväv, dynor till båt, skumgummi dynor, hård skumplast, tyg metervara gardin, badrumsmatta plast, klä om båtdynor galon, gardintyger på metervara, båtdynor pris, balkongskydd tyg, markisväv metervara, skumgummi till dyna, galon till båtdynor, möbeltyg, madrass måttbeställd, båtdyna, skumgummidyna, sy upp gardiner, balkongskydd, måttbeställd skummadrass, skräddarsydda hissgardiner, snygga vaxdukar, skummadrass, sy båtdynor, tygaffär i, mörkläggningsgardiner
Möjliga telefonnummerformat

031152816

03-115 28 16

031-15 28 16

0311-528 16