Om Massageterapimottagningen

Unna dig en skön och avkopplande kroppsbehandling hos oss. Vi erbjuder dig många olika kroppsbehandlingar i en lugn och behaglig miljö i Falkenbergska kvarnen nära city i Västerås.

LPG/Endermologie / Cellulitbehandling

LPG/Endermologie är en beprövad teknik som används för behandling av olika tillstånd i huden muskler och bindväven. Celluliter ger en ojämn hudstruktur och visar sig ofta som gropar i huden. Celluliter är antingen ansamlingar av fettceller som bildar klumpar i bindväven eller så kan celluliter uppstå då vätska mellan cellerna stagnerar.

Celluliter tänjer ut fibrerna i huden vars funktion är att hålla huden jämn och slät därav bildas en ojämn hudstruktur. Dessa störningar i bindväven försämrar blod- och lymfcirkulationen och även ämnesomsättningen.

Klassisk Massage

Hos mig får du en djupgående klassisk massage och ett allmänt välbefinnande. Massagen är handfast och djupgående. Klassisk masssage är både läkande, välgörande, förebyggande och lugnande. Forskning visa att själva beröringnen skapar avspänning och välbefinnande. När vi slappnar av och mår bra förbättras förutsättningarna för näringsupptag, läkning och vår förmåga att stå emot infektioner. Massage minskar depressioner och ökar koncentrationsförmågan.

Reconnective Healing

Har Du provat Reconnective Healing någon gång? Det är en healingform som syftar till att få dig uppleva större balans och harmoni i ditt liv så att du har möjlighet att läka på alla nivåer. Går att ta emot på plats eller på distans.

En healing utöver vad allt som tidigare varit möjligt

Reconnective healing visade sig vara en kraftfull form av Healing - healing utöver allt som tidigare varit möjligt. Dr Eric Pearl har skrivit en bok om sin upplevelse som heter "Väck din inre healer"- läs den gärna.

Upplev en helt ny healingupplevelse med frekvenser som kan förändra ditt liv på många olika plan: fysiskt, psykiskt och känslomässigt.

Reconnective Healing är en form av healing som är här på jorden för första gången. Den återkopplar oss till universums fullkomlighet och den återkopplar oss även till vår egen varelses fullkomlighet och till den vi verkligen är.

Du kan uppleva större harmoni och balans i ditt liv efter din healing session. Healern verkar som en katalysator mellan den helande kraften och klienten.

Boka tid för din session Reconnecive Healing..

Rosenmetoden

Rosenmetoden är en behandling som ger en fysisk och även psykisk avspänning. Forskning visar att personer som är stressade och kämpar med att kontrollera och hålla tillbaka känslor av sorg, smärta, irritation, ångest och ilska vanligen får muskelspänningar och kroniska muskelsmärtor än om man släpper fram sina känslor.

Rosenmetoden hjälper dig att få kontakt med obearbetade känslor och minnen som ligger ivägen för att du ska kunna må bra.

Botox och Fillers

Botox

Botox (Vistabel, Azzalure och Dysport) är beprövade läkemedel som på ett mycket effektivt sätt kan minska vissa typer av rynkor - men inte alla.

Eftersom botox-preparaten verkar genom att begränsa nervimpulser är det endast rynkor som orakas av överaktivitet i muskulaturen under huden som kan behandlas. Rynkor som orsakas av t.ex. slapphet i huden kan inte behandlas med botox.

Det som beandlas effektivast med botox är:

* Horisontella pannrynkor

* Bekymmersrynka (glabella) mellan ögonen

* Kråksparkar/skrattrynkor i ögonens utkanter

Man kan även behandlar rykrynkor/läpprynkor, neddgragna mungipor, näsrynkr/kaninlinjer, ögonbrynslyft, halsrynkor, läpplyft, gropen i hakan, strama halsmuskler, grova käkmuskler mm.

Fillers

Med åldern, minskar mängden fett, kollagen, elastin och hyaluronsyra i huden, vilka är ämnen som ger volym och stöd till vårt ansikte. Benstommen och våra muskler förlorar ochkså volym. Med tiden ser du begynnande linjer, fåror och rynkor som tillsammans med förlusten av volym i ansiktet visar synliga texken på åldrande.

Gelen i Restylane fillers liknar kroppens egen hyaluronsyra och är speciellt framtagen för att arbeta i hudens olika lager för att ersätta eller återskapa volym och förbättra hudens kvalitet och struktur. Restylane fillers är inte permanenta, och tillåter dig därför att ha kontroll över hur du ser ut.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 1
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 2
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 3
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 4
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 5
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 6
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 7
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 8
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 9
  • Massageterapimottagningen Massör, Västerås - 10

Massageterapimottagningen, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration