Om Maskinring Norrland

Maskinring Västernorrland ekonomisk förening bildades 1998 och har sin kärna i lantbruket och landsbygden i 3,5 län. Föreningen har i dagsläget ca 570 företagsmedlemmar i Västernorrland, Västerbotten Norrbotten och Hälsingland vilka förfogar över maskiner, fordon, redskap samt en massa muskler och kunskap.

Entreprenad

MR Sverige utför alla typer av entreprenad. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med egna maskiner och bred erfarenhet. Vi vet hur viktigt det är att jobbet blir riktigt och punktligt utfört. Ring oss när det börjar att dra ihop sig eller helst innan Helhet från erfarna proffs!

Jord

MR Sverige utför alla typer av uppdrag inom jord- och skog. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med egna maskiner och bred erfarenhet. Vi vet hur viktigt det är professionell och pålitlig avlastning. Ring oss när du behöver någon som är nästan lika bra som du själv. Av och för Sveriges lantbrukare!

Bemanning

MR Sverige erbjuder bemanning för kontor, industri, lager, butik, fastighetsskötsel och mycket annat. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med bred erfarenhet och hög arbetskapacitet. Vi vet hur viktigt det är att varje jobb görs rätt och grundligt. Ring oss när du behöver villig arbetskraft. När du behöver kraft utifrån!

Skog

Moderntskogsbruk omfattar aktiviteter som gallring, avverkning, plantering, markberedning och förstås försäljning av virke. MR finns här som sammarbetspartner till dig som skogsägare genom hela kedjan från plantering fram till försäljning av skogsråvaran. Detaljerade beskrivningar av de tjänster vi kan erbjuda dig som skogsägare finns under menyn skog.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Maskinring Norrland Skogstjänster, Umeå - 1
  • Maskinring Norrland Skogstjänster, Umeå - 2

Maskinring Norrland, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMaskinring Norrland Ekonomisk Förening
BolagsformEkonomisk förening
Datum för upprättande14.02.1992
Org.nr:7164603875
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch01610 Service till växtodling

Exekutiva befattningar/Administration

Maria Susanne ÖbergOrdförande
Claes Erik AnderssonLedamot
Hans Göran Johan WestmanLedamot
Lars Matts Anders LarssonLedamot
Maria Susanne ÖbergLedamot
Janis SpurinsLedamot
Viola Anna Brita SverkersdotterLedamot
Johan Peter De BeauExtern firmatecknare
Sylvia Birgitta NäslundExtern firmatecknare