Om Maskinring Norrland ek. för

Sveriges Maskinringar är en riksorganisation för landets 16 lokala Maskinringar. Genom våra totalt ca 4 500 medlemsföretag erbjuder vi flexibla problemlösningar inom områdena Entreprenad, Bemanning, Jord & Skog. Våra mångsidiga och självständiga entreprenörer har ett stort urval av moderna maskiner och kompetens för olika typer av uppdrag.

Entreprenad

MR Sverige utför alla typer av entreprenad. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med egna maskiner och bred erfarenhet. Vi vet hur viktigt det är att jobbet blir riktigt och punktligt utfört. Ring oss när det börjar att dra ihop sig eller helst innan Helhet från erfarna proffs!

Jord

MR Sverige utför alla typer av uppdrag inom jord- och skog. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med egna maskiner och bred erfarenhet. Vi vet hur viktigt det är professionell och pålitlig avlastning. Ring oss när du behöver någon som är nästan lika bra som du själv. Av och för Sveriges lantbrukare!

Bemanning

MR Sverige erbjuder bemanning för kontor, industri, lager, butik, fastighetsskötsel och mycket annat. Vi är 5600 företag - de flesta av oss lantbrukare - med bred erfarenhet och hög arbetskapacitet. Vi vet hur viktigt det är att varje jobb görs rätt och grundligt. Ring oss när du behöver villig arbetskraft. När du behöver kraft utifrån!

Skog

Moderntskogsbruk omfattar aktiviteter som gallring, avverkning, plantering, markberedning och förstås försäljning av virke. MR finns här som sammarbetspartner till dig som skogsägare genom hela kedjan från plantering fram till försäljning av skogsråvaran. Detaljerade beskrivningar av de tjänster vi kan erbjuda dig som skogsägare finns under menyn skog.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Maskinring Norrland ek. för Bemanningsföretag, Hudiksvall - 1
  • Maskinring Norrland ek. för Bemanningsföretag, Hudiksvall - 2

Maskinring Norrland ek. för, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnMaskinring Norrland Ekonomisk Förening
BolagsformEkonomisk förening
Datum för upprättande14.02.1992
Org.nr:7164603875
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch01610 Service till växtodling

Exekutiva befattningar/Administration

Maria Susanne ÖbergOrdförande
Karl-Åke KarlssonLedamot
Lars Matts Anders LarssonLedamot
Egon Greger Kristoffer KällströmLedamot
Maria Susanne ÖbergLedamot
Viola Anna Brita SverkersdotterLedamot
Karl Henrik VängmanLedamot
Johan Peter De BeauExtern firmatecknare
Sylvia Birgitta NäslundExtern firmatecknare

Möjliga telefonnummerformat

06514188006-514 18 80065-14 18 800651-418 80