Se på karta
Stockholm

Vi ger dig oberoende bilvärderingar. Få rätt pris och få snabbare affärer. Vi är till för våra kunder, er framgång är vår framgång. Välkommen att kontakta oss.

Vasagatan 1611120 Stockholm

Vi är ett nordiskt kunskapsföretag som hjälper B2C företag att bli mer effektiva i sin marknadsföring genom datadrivna kund- och marknadsinsikter.Vi jobbar med allt från stora till små B2C företag och organisationer, bl.a. från finans-, detaljhandel, försäkring-, fastighet- och telekombranschen. Gemensamt för dem alla är att de har ambitionen att jobba smart med sitt kunddata och sin marknadsföring.

Strandvägen114 56 Stockholm
Torsgatan 211123 Stockholm

Vi på Svenskt Kvalitetsindex, SKI, har ett utvecklande uppdrag – vi tar er verksamhet framåt. Det gör vi genom att fördjupa oss i era kunders, medarbetares och ledningsgrupps inställning till er verksamhet. Sedan 1989 har vi tillsammans med Handelshögskolan i Stockholm studerat sambandet mellan nöjda kunder, nöjda medarbetare och företags lönsamhet.

Alpvägen 2713834 Älta

Perspektiv Undersökningar genomför olika typer av kvalitativa undersökningar. Vi har lång erfarenhet av att utföra undersökningar inom ett antal olika branscher på nationell och internationell nivå. Vi har kontor på Sankt Göransgatan 63 i centrala Stockholm, där vi kan erbjuda fina faciliteter för både respondenter och kunder.

Södergatan 2621134 Malmö

Adentity är en strategisk kommunikations- och reklambyrå baserad i Malmö. Vår passion är att stärka företag genom konsekvent, värdebaserad kommunikation som ligger i linje med företagets ambitioner och värderingar. Vi utvecklar och implementerar marknadsstrategier, koncept och integrerad marknadsföring genom hela värdekedjan. Adentity bygger starka varumärken för ett antal internationella företag med marknader över hela världen.

Bildhuggarvägen 3312144 Johanneshov

Marknadsundersökning med expert på marknadsundersökningar

Klammerdammsgatan 230243 Halmstad

PFM Research i Sverige AB är en heltäckande leverantör av datainsamlingstjänster. Vi samlar in data via telefonintervjuer, webbintervjuer, fokusgrupper/ personliga intervjuer, postala enkäter, smaktester/ produktutvärderingar och användartester.

Parkgatan 10-B85236 Sundsvall

Accidens är ett tryckeri med tradition och en reklambyrå som prisas ute i den stora världen. Vi ger dig ett helhetsgrepp som kommunikationspartner med reklam, pr, webb och tryck.

Högåsvägen 1117237 Sundbyberg

0

FS Fastighetsstrategi AB är ett konsultbolag specialiserat på den svenska fastighetsmarknaden.

Blasieholmsgatan 511148 Stockholm

Passion Lab är en kommunikationsbyrå specialiserad på varumärkesutveckling, sponsring och event.

Hadar Grudes gata 5B65209 Karlstad

Välkommen till Rosenhall ConsultingDin Vismakonsult & affärspartner!Vi hjälper företag och personer att få effektiva arbetssätt och rutiner med sin administration, försäljning, ekonomi, löner och lagerhantering. Det gör vi genom erfarenhet, effektiva dataprogram och smarta lösningar.

Hyllie boulevard 3521537 Malmö

Tomorrows way of doing business.Den snabba teknikutvecklingen, ökad klimatinsikt och världsomspännande händelser förändrar kunders, partners och konkurrenters beteenden i snabb takt. I nära samarbete med akademi, forskning, branschexperter och näringliv förser vi affärsdrivande verksamheter med evidensbaserade publikationer, råd och lösningar inför anpassningen till ett nytt, förändrat affärslandskap.