Om Fastighetsstrategi AB

FS Fastighetsstrategi AB är ett konsultbolag specialiserat på den svenska fastighetsmarknaden.

Mer om företaget

Bolaget är partnerägt och helt oberoende från marknadsaktörer. Bolaget eller i bolaget verksamma personer äger inga fastigheter, varken direkt eller indirekt. Verksamheten startade år 1996 och baserades då på en analys av den framtida fastighetsmarknaden. Vi kunde redan då konstatera en ökande aktivitet från olika aktörer, fastighetsägare, nya grupper av investerare, egenanvändare och hyresgäster vilket successivt ökat kraven och behoven av specialisering och kvalificerad rådgivning. Vår bedömning var rätt, bolaget har sedan starten haft en mycket positiv utveckling.

Fastighetsvärdering och analys

Fastighetsstrategi värderar och analyserar både enskilda fastigheter och hela fastighetsbestånd. Värderingarna utförs av Samhällsbyggnarna (tidigare ASPECT) auktoriserade värderare. Vi värderar varje år fastigheter för många 10-tals miljarder. För småhus och bostadsrätter erbjuder vi ortsprisinformation och värderingar "desk-top".

Ambition

Vår viktigaste tillgång är vår kunskap och våra kunders förtroende. I vår uppdragsverksamhet hanterar vi kontinuerligt stora värden och de rapporter vi producerar utgör underlag för olika ekonomiska beslut. Marknaden måste alltid kunna lita på vårt omdöme och våra produkter. Vi vill därför hävda vårt oberoende och vi ställer höga krav på kvaliten av det faktaunderlag och de indata vi använder för att utföra ett uppdrag. Ingen bedömning blir bättre än det underlag den vilar på.

Kunder

Våra kunder och deras fulla förtroende är det absolut viktigaste för oss. Någon kundförteckning kan Du inte hitta här. Vi har valt att tillämpa sträng sekretess rörande vår uppdragsverksamhet. Det innebär att vi inte yppar något om en enskild kund, affärsförbindelse eller affär, vare sig under tiden uppdraget/projektet pågår eller därefter. Vi ser detta som en självklarhet och det är något som våra kunder visat sig uppskatta. Mer allmänt kan nämnas att våra kunder i huvudsak är fastighetsägare eller blivande fastighetsägare av olika kategorier med ett professionellt intresse för fastigheter. Här finns institutioner, försäkringsbolag, stiftelser, fastighetsbolag, rörelsedrivande bolag med fastigheter, statliga och kommunala bolag samt även privatpersoner.

Allianser

Få saker är så komplexa och spänner över så många ämnesområden som fastigheter. För att förstärka vår egen kompetens och kunna erbjuda våra kunder tjänster som även tangerar vårt tjänsteutbud har vi ingått ett antal strategiska allianser med olika bolag och personer. Allianserna innebär att vi har möjlighet att åta oss uppdrag som till vissa delar inbegriper närliggande kompetensområden. Vi anlitar i så fall nödvändig expertis i vårt nätverk. Även i ett sådant fall har du en kundansvarig hos oss och vi är fortsatt ansvariga för genomförandet.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Fastighetsstrategi AB Fastighetsvärderingar, Sundbyberg - 1
  • Fastighetsstrategi AB Fastighetsvärderingar, Sundbyberg - 2
  • Fastighetsstrategi AB Fastighetsvärderingar, Sundbyberg - 3

Fastighetsstrategi AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnFS Fastighetsstrategi Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande02.05.1996
Org.nr:5565311577
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital102000
Omsättn.intervall1500 - 2999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch70220 Konsultverksamhet avseende företags organisation

Exekutiva befattningar/Administration

Stig Lennart SjöbergVerkställande direktör
Stig Lennart SjöbergLedamot
Linn Emelie K Gunillasson-SeväSuppleant
Stig Olof Reinhold EricssonRevisor

Omdömen om Fastighetsstrategi AB

Möjliga telefonnummerformat

070689473307-068 947 33070-689 47 330706-89 47 33070-6894733